Така..убедена съм, че има още милион подобни теми, но все пак..
Нека започна..на 16 години съм и имам пъпки по лицето. Пробвала съм какво ли не (сигурно ще се уплашите от бройката им..) :
Хума, крем здраве с аспирин, коприва, лайка, маска с невен, Гарниер, серията на Ейвън против пъпки (абсолютно всеки продукт..) крем Бочко, всякакви домашни маски..(с всичко налично в хладилника..) и сумати кремове..Спрях сладкото, газираното и не ям много мазни храни.. Имаше период от време, когато лицето ми се беше поизчистило, но ето, че отново бумнаха гадните пъпкиВече наистина не знам какво да правя и ако някои от вас има съвети е добре дошъл да ги сподели...Сори ако съм отегчила някого
бирена мая
...
Мила, и аз имах същия проблем и тъй като не стана със специализирани кремове и т.н си казах, че ще опитам нещо просто. Купих си един крем, който дори в момента ползвам: Bio Trade ACNE OUT(той е в една червена кутийка) От личен опит знам, че много помага. И си купих най-обикновен спирт, но в него аптекарката ми каза да сложа някакви капсули(съжалявам, не се сещам какви точно). Ако искаш да пробваш като моя метод попитай какви точно капсули се слагат. Това е от мен, надявам се да съм помогнала.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Има едни лепенки на NIVEA VISAGE.Казват се SOFT CLEAR-UP STRIPS и помагат.Преди да ги сложиш трябва да намокриш с вода мястото където ще слагаш -> слагаш лепенката с лепливата част към лицето и намокряш и нея с вода така,че да прилепне към кожата.Изчакваш 10-15 минути докато изсъхне и след това я махаш.Премахва черни точки,а на пъпки,които не са набрали,им "изтегля" гнойта така,че да се изтиска.Ако и това не ти подейства най-добре отиди на козметик. Успех.![]()
![]()
ами гръмнисе или несе показваи от вас да не пра6и6 хората уруд такъвзабавен съм нали
или си сложи маска
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Изключително забавен сиПървоначално написано от kocko
съветите, които предлагаш си ги приложи сам :P не се обиждам от хора, на ниско интелектуално ниво какъвто очевидно си ти, щом се подиграваш на чуждите проблеми (:
Със здраве и мерси на тези, които дадоха съвети
еллеел ве4е в нз колко теми те псувах и обиждах ... но продалжаваш да си същия '''отворко'' fuck you !!!!!!!!!!!Първоначално написано от kocko
АА ПО ТЕМАТА : една фр пробва с 2 % салицилов спит и й помогна![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
според мен трябва да пробваш да идеш на козметик... начи процедурата не е много скъпа и ти премахват всички пъпки и черни точки и там ти слагат разни маски и с един пилинг също действат....ддз пробвай ! успех![]()
+`1Първоначално написано от -4arovnata-
...
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
q[^_^]p ---> Listen House Music