- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с целувките
Zdraveite potrebitel4eta ..i taka nai setne se nakanih v slun4eviq sledobed da drasna dva reda i da vi iskam savetImam prekrasen priqtel : krasiv e ,umen ,durji se dobre s men ...do tuk dobre ,vs 6te kajete kakvo oshte iska6!Ot mn mn skoro sme zaedno,ne sum ludnala do u6i kakto kazvat nqkoi,no mom4eto naistina e mn dobro,ima samo edin problem i toi za men ne e nikak malak! Vs e dobre izl i t.n i kogato trqbva da me celune prosto ne se polu4ava ,imal e tolkova dulgi vruzki a se celuva kato malko dete .Sig nemoga da go obqsnq kakto trqbva prosto nqma q trupkata ,ne se polu4ava himiqta nz..Pomognete mi ,nemoga da mu kaja ne se kiss kakto trqbva
opitvam se da mu pokaja ama ctyk..help!
7 точка от правилата
moderated by Coki
Don`t Cry Baby ....
Mn me kefi temata! Peace man!
Az bih te posyvetvala - vzemi iniciqtivata v svoi ryce. Pokaji mu kak se pravi (taka da se kaje) i az li4no mislq 4e toi se sramuva i zatova ne pokazva "svoite umeniq"T.e. ti go celuni pyrva, ti vodi, ti go naso4vai. Moje prosto da ne znae to4no na teb kak ti haresva, vse pak nqkoi momi4eta ne obi4at mokri celuvki... ( ne poznavam takiva no sig ima i nqkoi po gnuslivi ddz!)
Uspeh4eta!
Първоначално написано от Riot
Леле, и аз така имах едно гадже като бях 12 клас, дето го учех на дърти години да се целува с езикБеше ми дошло до гуша от задръстеноста му
Па накрая след 5 месеца го зарязах де
Язък само дето не успях да го науча как се прави качествен секс
Голямо дърво ей
![]()
Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
xexe ne nz spored men tva si e problemkak da mu davam naputstviq neuk 4ovek vijdali li ste
![]()
Don`t Cry Baby ....
E ti go izkara invalid edva li ne!Първоначално написано от Malka_Taina
Moje da te lyje za drugite vryzki i ti da si mu pyrvata. Pita6 li go na nego kolko mu e gadno kato ne moje da se celuva? Ne bydi tolkova stroga... Pokaji mu... Nau4i go...
![]()
Първоначално написано от anito.sl
хаахахххаа знам какво е ... преди време ходех с един дет не може6е да се целуваии ... то УжаСсссс кат се сетя зле ми стаа
![]()
![]()
адски бе6е тапо кат се саберем цяла компания 20 4овека и те половината с гаджетата си се целуват а той мене само по бузкаата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Една приятелка ми беше разказвала, че докато се целува с гаджето си, той я облизвал по цялото лицеПървоначално написано от Malka_Taina
. Да - проблем си е, да не изпитваш възбуда от целувките му си е направо кофти, но се опитай да се целуваш по твоя си начин и дано той вземе, че те последва
.
EE nemoje da me luje 6toto pz biv6ite mus poslednata si pr be6e 1 godina
spored teb dali sum mu purvata
![]()
Don`t Cry Baby ....
predavam se!Първоначално написано от Malka_Taina
otivam si vky6ti s ute6ilna nagrada
![]()
amiii 6to ne pita6 biv6ite mu dali s tqh se e celuval dobre. Ako DA zna4i e konspiraciq!![]()
еееееееее на4и не си му... ми кат ги познаваш фани ги питай дали на времето е можел да се кисссссссссПървоначално написано от Malka_Taina
![]()
![]()
![]()
smeem se nieama ne mi e mn sme6no na mene
![]()
Don`t Cry Baby ....
офф абе и аз да съм ти на мястото и на мен нямаше да ми еПървоначално написано от Malka_Taina
![]()
Според мене му кажи напарво на момчета. Ако наистина те обича няма да се обиди или нещо подобно. Кажи му нещо от рода на " Мило, дай по-страстно, отпусни се " И ако това не стане-кажи му го в очите.Първоначално написано от Malka_Taina
Успех с целувките!![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
оф...гадно!!!и мен ме е страх да целуна едно момче,защото може да не ми хареса..тъпо,нали![]()
someone else...
е ся, тва че по купоните секи се натиска с гаджето е тъпичкоПървоначално написано от -4arovnata-
в ученическите години вярно, че беше гъзария, но като попораснеш малко ще видиш, че не тва е най-важното, демек хората да ви виждат. важното е когато сте насаме да се чувствате добре заедно, а не да се чудиш какво да измислиш само и само да не те целува, защото когато не ти харесват целувките му, идва и момента на отбягването, а после и на късането естествено
не не неее ... ти явно не ме разбра .. не съм казала 4е искам най мн от си4ко хората да ни гледат или н6 такова просто с4итам за нормално кат ходи6 с някои 3 месеца та и пове4е да не те целува само по бузката....... абе ддз и аз .. отдавна бе6е тогава оше бях хлапе не знаех какво искамПървоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
Леле, вече като прочетох това тотално се отчаях, май ще се откажа да си търся момиче, щото така като гледам не се възприема добре, а предпочитам да не се излагам![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Хората се целуват по различен начин. Няма някой, който да не се целува добре. Просто разни хора не с допадат чрез целувките.
az s moeto gaje se celyvam na volq i se 4yvstvam kato prerodena! celyva se na momenti strastno kogato iska e nejen!!!ax ymiram za negovite celyvki!i tova e taka za6toto s nego imame edna i su6ta texnika na celyvane i ni e mn priqtno!moje da karame mn vreme clyvaiki se!!!
a kogato mn mi e lipsval prez vremeto kogato ne sme bili zaedno napravo polydqvam ot celyvkite my i dori se vuzbujdam...
no da ne se otklonqvame ot temata!tova koeto si napisala e ne6to li4no i 6tom iska6 suvet...bix mogla da ti dam ne6to takova...
naprimer az imax gaje takova no taka i ne razbra(toi) kakvo da pravi s ezika si![]()
kolkoto i da se opitvax da go y4a toi si znae6e svoeto( abe6e svestno dobro mom4e) nakraq se naloji da skusam s nego za6toto q nqma6e trupkata pri celyvkata!a celyvkata e mn vajna kakvoto i da si govorim!
ta zna4i exaa pak se otklonix!
dobre po su6testvo
vzemi ne6tata v svoi ruce 6te ti kaja dori kak ako jelae6 priemi tova koeto ti kazvam i go testvai v/y tvoq
zna4i doblijava6 se leko do nego dokosva6 nejno ystnite my oblizva6 dolnata i my kazva6:"sega si moi 6te pravq s teb kakvoto iskam ot teb iskam samo da me yse6ta6"i produljava6 s tvoq na4in(da ne ti raspravqm kak se celyvam s gajeto 4e tova e ob6testvena taina![]()
yspex!!! mn celyvki ti jelaq![]()
![]()
![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
xexe misi za mneniqtamaaster
ne se otkazvai be
Don`t Cry Baby ....
Вие сте добре по едно време мен ме целуваха само по бузката![]()
първо ако искаш питай някоя от бифшите муу..
хаха една приятелка беше казала на гаджето си пред сички ,че не може да се целува а ония и се сърдеше саму час и се опраиха... ся казва ,че се целувал мн хубаво ама ддз пробвайсе пак да не е саму той