- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- спорт :):):)
какъв спорт тренирате и от колко времекак ре6ихте се занимавате с него
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
В момента не тренирам нищо.тренирала съм хандбал,волейбол и плуване.Най-много ми хареса плуването.Нямам търпение да ми минат изпитите и отново да започнаЗапочнах да тренирам плуване,защото имам леко гръбначно изкривяване.Докторите ми го препоръчаха,с негова помощ би трябвало да има подобрение,или поне да не се повишават градусите на изкривяване.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Плуване през лятото, бягане, волейбол с приятели като се съберем и други.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Аз цъкам баскетбол. Но чесно казано не помня от кога и как съм се запалила.
playin' basketball
е 10х се пак ама ко ми има на мнениятаПървоначално написано от -4arovnata-
аз си го казвам никои нете кара да мисли6 и ти като мене супер са си ми мненията еии ....
![]()
Аз ходя на фитнес само,за друго ме мързи
+1000 само така пи4 само това да се 4ува аз искам мн спортове да трен но няма $$$Първоначално написано от WannaBe
![]()
баскетбол...от 7 клас се занимавам![]()
...
заеди да не дърпа тва толкос време зима не е истинаПървоначално написано от TIMEX
![]()
Честно казано това е поредната такава тема, ама нека и тук да се впиша - карате, фитнес и любителски с акробатика.
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Кънки, скейт, фрий рън![]()
Спорт със собствено тегло.
не тренирам нищоно всеки ден тичам
Баскетбол от 2 години сега е само събота и неделя ама през лятото време нямам от тренировки![]()
Спорт със собствено тегло.
basket - moje bi 4ti klas mi biaha paarvite opiti![]()
sia sam 9ti
тренирам тае куон-до, а лятото гребане. Първото тренирам от общо 3 години, а гребането от 2. Започнах да тренирам защото харесвах едно момче а после останах защото адски ми хареса тае куон-дотоА на гребане ме заведе баща ми и аз се дърпах нещо, но след първата тренировка вече с нетърпение чаках следващите
Иначе си потичквам от време на време. Много редко фитнес ии това е
![]()
Плуване най-сериозно,започнала съм на 4 год. примерно и все още много ми харесва.
И баскетбол,и тенис съм играла.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
за сега в каварна но искма да тренирам сега в.. черно море-баск или пирин балканстрой-разлог..относно волейбола се отнася.. това..:P
Th3.VolleyBall.!s.My.Lif3 !!!