- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- той не успя да го вдигне...
hora..imam stra6en problem...hodq s edno mom4e 3 meseca i 5 dni...v ponedelnik opitahme da pravim sex (az ne sym devstvenna i toi ne e ) kato si legnahme vsi4ko to4no...az se vyzbudih adski mnogo no toi ne moja da go vdigne(( voob6te! kazah si 4e e 6toto ni e za purvi put i sledva6tiq put she stane prez sedmicata probvahme o6te 2 puti i ne stava
dneska sutrinta go vdigna za okolo 5 minuti i pak spadna
daite nqkuv suvet 6ot po4vam da otka4am pls
7 точка от правилата
moderated by Coki
no exit
Не се сещам за друго освен да го питаш какво точно го възбужда и да му го приложиш.![]()
e probvah sys svirka ama gi vdigna za 5 min i vsi4ko prikliu4i ...vyzmojno li e da mu pre4i tva 4e pu6i vseki den treva ?
no exit
Ами, ако иска и 1 кило ракия/домашна/ да изпие, да видим как точно ще го вдигнеПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
. Сигурно и тревата си оказва своето влияние, ако и не сте съвместими партньори, отиде работата...
не ми се вярва брат ми пуши секи ден или през ден и кура му е кат спящо коте , буташ го и става![]()
Fitness Forever
Ти къде пипаш тамПървоначално написано от TIMEX
бзк се
ам мн ясно че влияе тревата ама може просто да не можеш да го възбудиш
... питай го какво го възбужда и му го направи ;]
..и в краен случай-Виагра...(ама в мноого краен случай)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Еми има няколко варианта:или ти не можеш да го възбудиш по причина, която не искам да споменавам; или е импотентен на млади години което не е никак на добре
![]()
Та, моят съвет е да не се самодоволява известно време(както и да го задоволяваш) пробвайте така и да видим ...
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
ako mu e ot purwite puti weroqtno wse oshte moje da se pritesnqwa i zaradi towa da ne moje da go wdigne kakto trqbwa
Приятелят ти по принцип мастурбира ли? Вдига ли го когато е сам? Ако отговорът е да, значи сигурно когато е с теб се притеснява и това много му пречи. Това означава, че е на психическа основа и трябва да го накараш да се отпусне, а не веднага да се нахвърляте един върху друг.
Ако и като мастурбира има този проблем, нека отиде при специалист уролог.
гей е или е много спекан според мен е първото
Притеснява се от нещо срамува се и аз съм бил така![]()
Ами и при мен беше така един път..ходехме вече месец и нещо и като дойде време за секс неможах да го вдигна. Притеснение е 1000 процента. Говори му малко мрасотийки и гледай как ще го вдигне
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
+1Първоначално написано от SugarFan
![]()
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp