.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

той не успя да го вдигне...

hora..imam stra6en problem...hodq s edno mom4e 3 meseca i 5 dni...v ponedelnik opitahme da pravim sex (az ne sym devstvenna i toi ne e ) kato si legnahme vsi4ko to4no...az se vyzbudih adski mnogo no toi ne moja da go vdigne (( voob6te! kazah si 4e e 6toto ni e za purvi put i sledva6tiq put she stane prez sedmicata probvahme o6te 2 puti i ne stava dneska sutrinta go vdigna za okolo 5 minuti i pak spadna daite nqkuv suvet 6ot po4vam da otka4am pls

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    no exit

Не се сещам за друго освен да го питаш какво точно го възбужда и да му го приложиш.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    e probvah sys svirka ama gi vdigna za 5 min i vsi4ko prikliu4i ... vyzmojno li e da mu pre4i tva 4e pu6i vseki den treva ?
    no exit

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    e probvah sys svirka ama gi vdigna za 5 min i vsi4ko prikliu4i ... vyzmojno li e da mu pre4i tva 4e pu6i vseki den treva ?
    Ами, ако иска и 1 кило ракия/домашна/ да изпие, да видим как точно ще го вдигне . Сигурно и тревата си оказва своето влияние, ако и не сте съвместими партньори, отиде работата...

не ми се вярва брат ми пуши секи ден или през ден и кура му е кат спящо коте , буташ го и става
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    не ми се вярва брат ми пуши секи ден или през ден и кура му е кат спящо коте , буташ го и става
    Ти къде пипаш там бзк се ам мн ясно че влияе тревата ама може просто да не можеш да го възбудиш ... питай го какво го възбужда и му го направи ;]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ..и в краен случай-Виагра...(ама в мноого краен случай)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Еми има няколко варианта:или ти не можеш да го възбудиш по причина, която не искам да споменавам ; или е импотентен на млади години което не е никак на добре
    Та, моят съвет е да не се самодоволява известно време(както и да го задоволяваш) пробвайте така и да видим ...
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

ako mu e ot purwite puti weroqtno wse oshte moje da se pritesnqwa i zaradi towa da ne moje da go wdigne kakto trqbwa

hottie
    Guest
    Приятелят ти по принцип мастурбира ли? Вдига ли го когато е сам? Ако отговорът е да, значи сигурно когато е с теб се притеснява и това много му пречи. Това означава, че е на психическа основа и трябва да го накараш да се отпусне, а не веднага да се нахвърляте един върху друг.

Ако и като мастурбира има този проблем, нека отиде при специалист уролог.

Супер фен
    гей е или е много спекан според мен е първото

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Притеснява се от нещо срамува се и аз съм бил така

:)

Ами и при мен беше така един път..ходехме вече месец и нещо и като дойде време за секс неможах да го вдигна . Притеснение е 1000 процента. Говори му малко мрасотийки и гледай как ще го вдигне
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от SugarFan
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Ти къде пипаш там бзк се ам мн ясно че влияе тревата ама може просто да не можеш да го възбудиш ... питай го какво го възбужда и му го направи ;]
    +1
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си