- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Сайт за игри..?
Здравейтетрябва ми играта СУПЕР МАРИО
![]()
обаче никаде не мога да е намеря в датата е няма.. в арена има нова версия но не мога да я инсталирам нещо ;( а в замунда нещо са бъгнати
.. тааа някои знае ли от къде мога да я сваля.. ще съм му мн благодарна :P
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Резултат от търсенето за програми «super mario»
81 намерени файла
Оооо да в дата нема ама грам![]()
Нов човек съм
хахаххха даа бе верно че имало. мн съм зле.. аз като съм търсила и съм дала на "audio" защото по принцип от там свалям песните само ... мерси многооПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
![]()
![]()
![]()
иии все пак кое от всичките да сваля![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
еми сваляш версията която ти трябва ако е по новичка го сортираш по дата и теглиш някой от 1те,препоръчвам ти да изтеглиш някое .exe ако има или .rar щото вече има такива шантави разширения чее
.
Само един въпрос към теб.Абе тиии нещо да не си фенка на супер марйо егаси,то и пинбол е по добра от него![]()
неели си цс или кефче
![]()
![]()
Нов човек съм
ахахах не съм и фенка по принцип.. неска се сетих за тая игра сутринта като се събудих и ся като седнах на компа и ме подтиква такова.. да я сваля сесс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Snoop Doggy Dogg ако можеш да ми помогнеш да инсталирам супер мариото където го има в арената... напрао мн ще те обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от BallFace
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да ти дам линк за супер марйо от арена или да ти помогна да го инсталираш ?Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
Нов човек съм
Да направо има супер добрата графикаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
играйте фифа 08 и не се излагайте
![]()
![]()
Нов човек съм
Добре хора щом говорим за хубава графика ето ви нещо яко Counter-Strike Source е тва е игратаПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
Po zemqta kruv se lee, i smurtta zlove6to pee,
ot nebeto padat 4erepi i kosti,
doly mrat vampiri PR0STI.
Ada idva na zemqta i pristiga satanata.
Dqvolut zlove6to PSUVA samo rammstein 6te caruva!
http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=21772
Ама е шит щото няма много бг сървъри,и като говорим за още по добра графика Rakion е играта стил MMORPGПървоначално написано от rammstein
Нов човек съм
Ще продалжа Devil May Cry 3,4,Crysis i sq септември месец GTA4 тва eПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
а пак на CSS ima 6 сървара или си тиглиш стеам айде няма да цапаме темата![]()
Po zemqta kruv se lee, i smurtta zlove6to pee,
ot nebeto padat 4erepi i kosti,
doly mrat vampiri PR0STI.
Ada idva na zemqta i pristiga satanata.
Dqvolut zlove6to PSUVA samo rammstein 6te caruva!
http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=21772
Еееми аз чакам отговорПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
Нов човек съм