- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- смешно ли е !?????
според вас смешно ли е РУСА КОСА И ЧЕРНИ ВЕЖДИ кажете чесно плсс имам нужда от вашето мнение
според мен не е смешно, но по-добре може да изглежда руса коса и руси вежди![]()
ми на мен ли4но ми е смешно кат видя некоя такава женица![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Имам чувството,че ти няма да се откажеш да пускаш едни и същи теми.![]()
Да,грозно е!
смешно е![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
lol samo za pylna promqna!
Първоначално написано от Riot
[quote="H8_mE"]Ми за мен не е смешно - грозно е!Отвращава ме такова нещо![quote="H8_me"]
Мен също...![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
В последното денонощие си пуснала около 30 теми и всичките толкова безмислени...
Сравнително смешно е!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Я дай снимка ,че така ще е по-лесно да кажеме ;]]
moje da si snimam samo vejdite i kosata no neznam kak da q sloja posle * ako mislite 4e po vejdite i kosat 6te precenite
Първоначално написано от malka_blizalka
+1![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Mnogo e otnositelno. Na nqkoi im stoi dobre, na nqkoi - ne. Ti samichka mogesh da precenish dali ti otiva ili e po - dobre da gi izsvetlish. Davam primer za macka s po - tumnichki vegdi ot kosata - Gwen Stefani. Nikak smeshno ne mi izglegda, vse pak, kakto kazah - ti preceni kak na teb ti stoi. I se napravi taka, kakto bi se haresala napulno.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Смешно е, изруси си веждите на КОЗМЕТИК не САМА В КЪЩИ.
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Ейй хора недейте да комплексирате момичето излишно. Не давайте толкова окончателни мнения след като не сте я видели. Може пък да не е смешно - незнам. На всеки му стои по-различен начин. След като неможеш да прецениш сама, отиди при някой специалист .. който ще ти каже смешно ли е, не е ли смешно .. какво трябва да промениш .. и.т..н
Недей да пускаш повече такива излишни теми .. които дразнят потребителите.
Защо имам чувството,че stolichankata и авторнака са 1 и същ потебител с 2ва профила(най-малкото съдя по аватара и по датите на създаване)Първоначално написано от stolichankata
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Ако специално ТИ изглеждаш така, съм способна да те скъсам от бъзици, за да се депресираш и да се джаснеш от някой мостПървоначално написано от zvezda_
![]()
Аз бях сигурна че някой ще си го помисли ... е жалко е че има толкова ограничени хора.Първоначално написано от ~Munika
Както и да е ..мисли си каквото искаш ... не живея за хорското мнение
![]()