.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от stolichankata
    Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Защо имам чувството,че stolichankata и авторнака са 1 и същ потебител с 2ва профила(най-малкото съдя по аватара и по датите на създаване)
    Аз бях сигурна че някой ще си го помисли ... е жалко е че има толкова ограничени хора. Както и да е ..мисли си каквото искаш ... не живея за хорското мнение
    Личи си че сте един човек...

Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Ако ти е тъмна косата,веждите ти ще изглеждат смешни руси...Ако ти е светла,ги изруси,ама не прекалявай,щото изглежда тъпо прекалено русо...
    Няма да изглежда тъпо .. ми направо грозно. също така ако косата ти е светла и ако кожата ти е светла .. не ги изрусява че ще заприличаш на албинос
    Това е мой пост в тема на Звезда ...
    Не съм толкова ограничена и с ниско самочувствие за да се допитвам до хора които не познавам .. и ако бях аз - дали щях да се оприличавам на албинос ..

gnusno e spored men,haide kestenqvi po-se prejivqva,ama 4erni e napravo brutalno

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Shane
    Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Защо имам чувството,че stolichankata и авторнака са 1 и същ потебител с 2ва профила(най-малкото съдя по аватара и по датите на създаване)
    Аз бях сигурна че някой ще си го помисли ... е жалко е че има толкова ограничени хора. Както и да е ..мисли си каквото искаш ... не живея за хорското мнение
    Личи си че сте един човек...
    xahhxahxahxahxa

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Всяка една тема, която отворя на потребителката е свързана с вежди а не имаше и една за работа

Та по темата...
    Зависи от самото русо и от черното. Лично на мен не ми харесва. Някой спомена горе Гуен Стефани - да на нея не иглежда грозно.
    Питаш защо изглежда смешно? Еми най-малкото защото са два противоположни цвята и не върви някак си да си руса, но веждите ти да са черни. Лично мнение.
    Виж се в огледалото и ако не ти харесва това, което виждаш го промени. Не е нужно да се допитваш до нас дали това е смешно или онова. Няма как да преценим ей така по едната фантазия без да сме те виждали.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Зависи как ти седи.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

ти си решаваш , недей да искаш чуждото мнение ако ти харесва така ще си седиш ,ако пък не ги изрусяваш и си готова !!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си