.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    somewhere over the rainbow

Любов,доверие и...

Често с приятеля ми сме си казвали,че една връзка се изгражда с любов,доверие и...взаимни компромиси.Напоследък обаче започнах да си мисля,че компромисите са само от моя страна,но не и от негова.Някой имал ли е това чувство?

Мега фен Аватара на iiirish
    да но при мен по-скоро тези съмнения се пораждат от факта, че съм прекален инат и по-скоро бих загубила някой отколкото да падна по гръб, и направя ли и един компромис и вече си мисля, че съм дала всичко от себе си. а дефакто не е така и винаги другият държи връзката, не аз

Град

Re: Любов,доверие и...

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Често с приятеля ми сме си казвали,че една връзка се изгражда с любов,доверие и...взаимни компромиси.Напоследък обаче започнах да си мисля,че компромисите са само от моя страна,но не и от негова.Някой имал ли е това чувство?
    дам... просто си с по-слаб характер... не си заслужава да го зарежеш заради такава тапотия.
    О,не,не-не съм тръгнала да го зарязвам.Просто ме гложди отвътре това странно чувство. Сякаш нещо липсва.

Vinagi e taka
    Fitness Forever

Град

дам... просто си с по-слаб характер... не си заслужава да го зарежеш заради такава тапотия.
    О,не,не-не съм тръгнала да го зарязвам.Просто ме гложди отвътре това странно чувство. Сякаш нещо липсва.
    нз аз обичам момичето си и за нея бих направил много и всякакви компромиси така че мн ли го обичаш ????
    Адски много.Можеби за това заебавам всичко,само за да сме заедно и той да е доволен.Вече година и нещо все се трепя,но той доста трудно показва чувства и невинаги ми отвръща със същото.

pri men ...liobov ima...doverie ...ako nqkoi mu kaje 4e sam edi kade si s niakoi mom4e ...vapreki 4e mn dobre sam go imformirala s koi i kade sam ...a te sa go izlagali...vednaga 6te hukne da vidi dali te sa pravi...a za kompromisite ..nai 4esto mai toi gi pravi az ....sam golqm inat ...i malko sam ot tipa"ima vde mnenie-gre6noto..i moeto" znam 4e ne e mn hubavo ..ama sam si takava
    ...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...

Супер фен Аватара на Barbie

До един момент във връзката ни имах чувството, че правя повечето компромиси. Опитах се на няколко пъти да му намекна, че това ме прави нещастна, но той не ми обръщаше голямо внимание (мъжете понякога не се вслушват достатъчно внимателно - решават, че проблемът не е в тях и само им пилиш глупости на главата...и пропускат да чуят и усетят малките неща, които после могат да им улеснят живота).

Накрая избухнах и му казах всичко, което мисля и изпитвам (типично за мен - съпроводено с рев и сцена) и то в момент, в който нямаше къде да избяга от разговора... От тогава смятам, че и двамата правим достатъчно компромиси един за друг.

еми да..при мен чуството винаги е че само аз правя компромисите..но нищо ще дойде и неговият ред!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    еми да..при мен чуството винаги е че само аз правя компромисите..но нищо ще дойде и неговият ред!!
    И аз чаках да дойде негов ред,обаче той така и не дойде.Сега...сигурно трябва да му кажа как се чувствам,но честно казано той е голям инат и може да не ми обърне внимание.

Град
    В АдА
    Да и се оказах напълно права

Не само че съм имала такова 'чувство', ами и се бях оказала права за мое голямо съжаление... развитието на нещата беше крайно неприятно и за двама ни...
    Така че моят съвет е да поговориш с него на време, докато нещата не са се задълбочили, защото... ти правиш компромиси до едно време... след това просто 'изпушваш'... То ти писва най-малкото... А той от своя страна свиква да не влага кой знае какви усилия, да се съобразява с теб и твоите желания и т.н., иии се започват безсмислените спорове, сръдни... иии да.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    До сега се скарахме 1 път сериозно и аз направих компромиса да не се сърдим и т.н това беше на 8 март И 2-мата сме големи инати което не е много добре

Винаги в една връзка единия прави повече компромиси от другия...
    Това е закон!
    Изглежда, че във вашата ти си човека

мда .. ама се съмнявам,че като му го кажеш ще се вслуша в думите ти .. Нз понякога като говоря с приятеля си имам чувството,че говоря със стена и сама трябва да си отг. .. Попринцип мисля,че трябва да поговорите,пък току виж при теб има промяна успех

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    До един момент във връзката ни имах чувството, че правя повечето компромиси. Опитах се на няколко пъти да му намекна, че това ме прави нещастна, но той не ми обръщаше голямо внимание (мъжете понякога не се вслушват достатъчно внимателно - решават, че проблемът не е в тях и само им пилиш глупости на главата...и пропускат да чуят и усетят малките неща, които после могат да им улеснят живота).

Накрая избухнах и му казах всичко, което мисля и изпитвам (типично за мен - съпроводено с рев и сцена) и то в момент, в който нямаше къде да избяга от разговора... От тогава смятам, че и двамата правим достатъчно компромиси един за друг.
    Защо ли ми е толкова познато......повода е малко по-различен, ама след подобна сцена у тях(все пак оттам няма къде да се чупи) и скитосване по улиците от моя страна.........вече по-спокойно обсъждаме нещата.

да, имала съм такова чувство... вземи направи нещо по въпроса, защото това не може да продължава така....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Говорихме (уж).Отново задънена улица. .Каза,че не се променял толкова лесно.Също така каза да му кажа кокво точно искам да промени.Аз не бях много навита да му го казвам,каточели исках той да се досети,обаче му казах и той смени темата.Типично за него-винаги когато знае ,че е виновен прави така. Ината му с инат.Не знам вече.Започвам да се изтощавам да правя само аз жертвите(без и дума да му казвам) и да се боря с него.Мразя да се държи като дете.Това не е редно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си