.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Растеж - нокти

Znachi, gledah tuka, ama temite bqha vse za po-zdravi nokti. E pa ,moite sy si zdravi, ama do skoro gi grizqh. Naskoro sprqh, ama sega sa mn malki. Kakvo da naprava, za da rastat po-byrzo? pls, pUmUgNeTi!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Не мисля,че можеш да ги накараш да растат по-бързо. Но може и да има начини,за които да не знам.

Не съм сигурна дали е вярно или просто мит, но мисля, че водата стимулира растежа, тоест мий си ръцете по-често

Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    Не съм сигурна дали е вярно или просто мит, но мисля, че водата стимулира растежа, тоест мий си ръцете по-често
    И аз така съм чувала.
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
    И аз така съм чувала.
    мии хуу сте 4ували .... щот е вярно
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    И аз така съм чувала.
    Дааа даа ... добре ,че е вярно ... Ми по тая логика аз като си мия ръцете приблизително 7-8 пъти на ден и ноктите за 1 седмица тряа да ми стават около 1 метър ... Това са глупости ... как ноктите ще растат от водата бе ?! пфф ...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    и аз съм 4увала за водата..но не о4аквай нещо многоо голямо,просто стимулира. ина4е може да си вземеш някакъв заздравител или маслото на икаров или де да знам иди в някой козмети4ен магазин,питай и ще ти препоръ4ат най-доброто
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Имай търпение... те ще си пораснат

JUST DANCE!!

От водата ноктите се изсушават.А това че растат по-бързо са пълни глупости!Истина е че растат от вода но е от чешмяна а от солена(морска сол).

mda taka e ot morska sol;)
    a ako iskash da rastat moje da priemash tabletki s witamini i da nablqgash na hrani i napidki s kalcii;)

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    От водата ноктите се изсушават.А това че растат по-бързо са пълни глупости!Истина е че растат от вода но е от чешмяна а от солена(морска сол).
    +1 osven tova ima tabletki za nokti ima za izbelvane za stimulirane na rasteja i t n slafa6 1 tabletka vav voda ii racete ti stoqt opredelno vreme

повече витамини , калций ......

+1 osven tova ima tabletki za nokti ima za izbelvane za stimulirane na rasteja i t n slafa6 1 tabletka vav voda ii racete ti stoqt opredelno vreme
    GaBiIi__, имаш ли представа от марка и цена на тези таблетки? И в козметичните магазини продават ли се или трябва да ида на маникюрист за тази цел?

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    GaBiIi__, имаш ли представа от марка и цена на тези таблетки? И в козметичните магазини продават ли се или трябва да ида на маникюрист за тази цел?
    imax nqkakva bro6ura no nz kade e v kozmeti4nite magazini ima noo sa malko skapi4ki 3 tabletki sa okolo 8-11 lv

офффф
    а просто можеш да си купиш MAXI балсам за здрави ноктиСтрува 4 лева, но резултатите са потресаващи!Мойте нокти бяха супер меки и постоянно се чупеха, но от два месецас ползвам горепосочения балсам за нокти и нямам никакви проблеми свързани със здравината на ноктите си!

И аз до скоро имах подобен проблем но си купих Активния заздравител на Перфект заздравява ги укрепва и бърз растеж но под бърз не очаквай за 2 седмици ми месец два защото нокъта е много увреден и му трябва време да се възтанови и да започне да расте!Имам една приятелка и нейните нокти порастват буквално за седмица и като ти кавам мн дълги но при мен не е така и за тва ползвам зазравителя а ако търсиш само за растеж виж другите им видове

Хахаха моите никти когато ги чакам да порастат за да ги оформя ... растат все едно 10 години ама когато не им обръщам внимание...растат бързо и тогава ги оформям

Здравей и аз имах същия проблем като теб от няколко месеца използвам терапия за растеж на нокти на Ейвън много съм доволна ако искаш опитай!!
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    И аз така съм чувала.
    Не, не е вярно.От честото миене кожата и ноктите се изсушават.
    По темата > яж повече плодове и зеленчунци и ако искаш си купи някакво масло за нокти.

Ами аз имам същия проблем .Напоследък много си гризех ноктите ,но вече не . В момента ползвам един лак които се използва за растеж и против гризене на нокти ,но наи вече разтеж. Не трябжа да имаш друг лак на ноктите -само този. Просто го нанасяш на ноктите.Той е безцветен но има лек мирис - усеща се само когато доближиш ръката си и я помиришеш.Точно затова казвам че пречи и на гризенето ,защото в момента в които започнеш се усеща един леко гаден вкус .Просто няма начин да си гризеш ноктите когато си с него . Ефект от разтежа има. Определено съм доволна. А това че като си миеш по-често ръцете на чешмяна вода въобще не е истина. Ноктите порастват от солената морска вода знам го от опит
    МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз ползвам на Flormar maxgrowing Растат ми по -бързо, ма може и да си внушавам
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    това пък с водата си е вярно.... лятото като съм всеки ден на плаж ноктите ми порастват буквално за седмица .... А иначе... чувала съм че хининовтаа вода помагала и за нокти... ноо незьнам ,за коса да... помага и по-бързо расте ,но за нокти не мога д ати кажа със сигурност... Ама ... мисля ,че ако влезеш в някой козметичен магазин и питаш ще ти кажат най-точно...

на ейвън има стимулант за растеж - 4,50 струва ( много съм доволна )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си