- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растеж - нокти
Znachi, gledah tuka, ama temite bqha vse za po-zdravi nokti. E pa ,moite sy si zdravi, ama do skoro gi grizqh. Naskoro sprqh, ama sega sa mn malki. Kakvo da naprava, za da rastat po-byrzo? pls, pUmUgNeTi!
Не мисля,че можеш да ги накараш да растат по-бързо.Но може и да има начини,за които да не знам.
![]()
Не съм сигурна дали е вярно или просто мит, но мисля, че водата стимулира растежа, тоест мий си ръцете по-често![]()
И аз така съм чувала.Първоначално написано от borovinkaa
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
мии хуу сте 4ували .... щот е вярноПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Дааа даа ... добре ,че е вярно ... Ми по тая логика аз като си мия ръцете приблизително 7-8 пъти на ден и ноктите за 1 седмица тряа да ми стават около 1 метър ... Това са глупости ... как ноктите ще растат от водата бе ?! пфф ...Първоначално написано от -4arovnata-
и аз съм 4увала за водата..но не о4аквай нещо многоо голямо,просто стимулира. ина4е може да си вземеш някакъв заздравител или маслото на икаров или де да знам иди в някой козмети4ен магазин,питай и ще ти препоръ4ат най-доброто
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
От водата ноктите се изсушават.А това че растат по-бързо са пълни глупости!Истина е че растат от вода но е от чешмяна а от солена(морска сол).
mda taka e ot morska sol;)
a ako iskash da rastat moje da priemash tabletki s witamini i da nablqgash na hrani i napidki s kalcii;)
+1 osven tova ima tabletki za nokti ima za izbelvane za stimulirane na rasteja i t n slafa6 1 tabletka vav voda ii racete ti stoqt opredelno vremeПървоначално написано от Liar
![]()
GaBiIi__, имаш ли представа от марка и цена на тези таблетки? И в козметичните магазини продават ли се или трябва да ида на маникюрист за тази цел?+1 osven tova ima tabletki za nokti ima za izbelvane za stimulirane na rasteja i t n slafa6 1 tabletka vav voda ii racete ti stoqt opredelno vreme
imax nqkakva bro6ura no nz kade e v kozmeti4nite magazini ima noo sa malko skapi4ki 3 tabletki sa okolo 8-11 lvПървоначално написано от fiama
И аз до скоро имах подобен проблем но си купих Активния заздравител на Перфект заздравява ги укрепва и бърз растеж но под бърз не очаквай за 2 седмици ми месец два защото нокъта е много увреден и му трябва време да се възтанови и да започне да расте!Имам една приятелка и нейните нокти порастват буквално за седмица и като ти кавам мн дълги но при мен не е така и за тва ползвам зазравителя а ако търсиш само за растеж виж другите им видове![]()
Хахаха моите никти когато ги чакам да порастат за да ги оформя ... растат все едно 10 години ама когато не им обръщам внимание...растат бързо и тогава ги оформям![]()
![]()
![]()
![]()
Здравей и аз имах същия проблем като теб от няколко месеца използвам терапия за растеж на нокти на Ейвън много съм доволна ако искаш опитай!!![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Не, не е вярно.От честото миене кожата и ноктите се изсушават.Първоначално написано от xXxScreamxXx
По темата > яж повече плодове и зеленчунци и ако искаш си купи някакво масло за нокти.
Ами аз имам същия проблем .Напоследък много си гризех ноктите ,но вече не . В момента ползвам един лак които се използва за растеж и против гризене на нокти ,но наи вече разтеж. Не трябжа да имаш друг лак на ноктите -само този. Просто го нанасяш на ноктите.Той е безцветен но има лек мирис - усеща се само когато доближиш ръката си и я помиришеш.Точно затова казвам че пречи и на гризенето ,защото в момента в които започнеш се усеща един леко гаден вкус .Просто няма начин да си гризеш ноктите когато си с него . Ефект от разтежа има. Определено съм доволна. А това че като си миеш по-често ръцете на чешмяна вода въобще не е истина. Ноктите порастват от солената морска вода знам го от опит![]()
![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
.......
Аз ползвам на Flormar maxgrowing Растат ми по -бързо, ма може и да си внушавам![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
това пък с водата си е вярно.... лятото като съм всеки ден на плаж ноктите ми порастват буквално за седмица .... А иначе... чувала съм че хининовтаа вода помагала и за нокти... ноо незьнам ,за коса да... помага и по-бързо расте ,но за нокти не мога д ати кажа със сигурност... Ама ... мисля ,че ако влезеш в някой козметичен магазин и питаш ще ти кажат най-точно...
на ейвън има стимулант за растеж - 4,50 струва ( много съм доволна)
kl