- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пак с родителите...
Здравейте,ето поредните ми терзания....толкова ми е трудно,просто исках да си излея мъката,да споделя с някого,а нямам с кого...толкова е трудно,когато си сам;чудя се какво да правя...Моите родители се скараха с родителите на баща ми,и по-точно майка ми и те.те я обиждаха,унижаваха,говорех а лъжи....съжалявах я ,и нея ,и баща ми.Помагах с каквото мога,подкрепях ги,но.... Преди през почивните дни излизахме с майка ми,споделях и нещатата от моя живот,говорихме си,а сега сякаш просто не съществувам.Преди ми мрънкаше,че не можела да ме вижда, а сега...Постоянно брат ми е в устите и очите им...той това направил,той онова...аз постигнах толкова важни за мен неща в живота ми,а получих само упреци,че нищо не съм направила.Винаги,както се казва 9-та дупка на кавала.Това страшно много ме измачва и тормози.Сега ,ако говотрим за нещо сериозно с майка ми,няма да е както преди аз как се чувтвм или тя,ами ще е за бабини и какво приказвали..постоянно ми го повтаря...писна ми!!!Вчера-8ми март,станах рано сутринка,като си мислех,че тя ще иска да излезем по центъра,НО...и това нестана.Всички излязоха...бях сама цял ден вкъщи,излязох само ,когато тряжаше да отида на урок за 1 час.Като се прибрах се оказа,че ми е сърдита,защото не съм и четитила празника.Тя се сърди,а аз какво да кажа...мен никой не ме търси,не ме споменава.Значи вчера тя имаше време за да излезе с нейна приятелка,а нямаше време да излезе с мен.Толкова ме заболя от това.Просто бях забравена от хората,които най-много обичам!През седмицата почти не се виждаме,макар че живеем на едно място,но аз сам на училище от 7:30 до 17:00 всеки ден и просто няма време,като се прибера уча и така...Но не очаквах това да направи...Вечерта знаех,че ще излизат там със семейни приятели,няма лошо,но взеха отново брат ми,а на мен ми казаха"ти трябва да останеш сама"Не че съм се натискала да ходя с тях,ама...Когато отидоха,след има няма половин час ми се обади майка да ходя при тях,защото Иво бил там(мой мн добър приятел,по-голям от мен),защото той питал за мен.Да бе,и какво д правя там,като те не ме искат,собствеите ми родители.Тя нямаше да звънне,ако не беше Иво,но да,така и не отидох!те сеприбраха към 1 часа.И днес сутринта всеки се намусорил...не мога да огрея навсякаде,и мен мнго ме боли,че майка ми се промени откакто се скараха,та аз почти не съществувам за нея! По цели нощи плача и се чуд какво да правя.Толкова проблеми имам,а не мога да и споделя и да потърся помощ от най-важните хора.И вените се опитах да прережа,и пак нямаше файда,болката си продължава,но просто се усещам ,че няма да издържа още дълго време!
Благодаря на всички ,които изчетаха скучната ми истрия!
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!
Zdravei! Razbiram kakvo ti e za6toto sam v podobna situaciq, prilikata e 4e sam naranena ot nai blizkite si, no pri men problemite sa mnogo po seriozni. Iskam samo da ti kaja, 4e ti za sebesi si prava da se sardi6 i da si naranena! No maika ti pak NESAZNATELNO qvno te prenebregva s tova, 4e si ima problemite s babinite ti, prosto ima momenti kogato blizki hora imat problemni periodi v jivota si i neoosaznavat kak samo za tova govorqt za6toto tova gi interesuva mnogo v dadeniq moment i ne use6tat kak zabravqt za drugite. Tova se slu4va v momenta s maika ti, spored men. A tova s brat ti... vij VSQKO dete koeto ima brat ili sestra ima tozi problem, vinagi ediniq kazva 4e roditelite glezqt drugiq p[ove4e a drugiq v sa6tiq moment spori 4e glezqt parviq, abe obarkana rabota. Prosto qvno bez da iskat stava taka , 4e izglejda 4e predpo4itat brat ti pove4e. S sigurnost nqma kak da e taka, 6tom predi si bila tolkova blizka s maika ti i ste si spodelqli. Spored men qvno i TI i TE imat problemi i zabravqt za drugiq. Mislq, 4e trqbva da gi razbere6, NO i te trqbva da razberat, 4e te prenebregvat i 4e sa ostanali s pogre6no vpe4atlenie za 8-mi i mislq 4e 6te se razberete nai-dobre ako pogovorite. Prosto izberi moment kogato vsi4ki se sabirate i ne ste zaeti - naprimer na ve4erq ako ve4erqte vsi4ki zaedno. Povdigni vaprosa i se opita d aim kajet kakvo ti e i kak se 4uvstva6....Uspeh
P.S. sorry 4e tolkova dalgo stana
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Благодатря ти много.Навярно е така,както казваш!Първоначално написано от asi_basi
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!
I az cql jivot se chustvam prenebregnava ot maika siProsto e fakt,che na maikite sa im po-mili momchetata.Prirodata e takava,jeni da obichat muje,i muje da obichat jeni.Mnogo dobre znam kak se chustvash,za men tova veche e neshto normalno.
Pri men nia-golemiqt problem sa parite,na brat mi mu kupuvat koli po za deset petnaiset hilqdi,a na men da mi se dadat deset leva e chudo![]()
Mislq,che naistina tova s tvoqta maika e vremenno sastoqnie,i neshtata shte se opravqt sled vreme.
Uspeh,i budi silna!
Molq, pak zapovqdai, dano sam ti pomognala. Dano se opravi6 s maika ti skoro, PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
Wooow, e ti naistina si dosta prenebregnata ot finansova gledna to4kaПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Az pone se radvam, 4e vka6ti vsi4ko e 50-50 , kakvoto se dade na setsra mi se dava i na men sa6toto a ako e podarak vinagi gledat da e edna i sa6ta suma. Makr4e sestri4kata mi hode6e v 4astno u4ili6te, no nme zavijdam za6toot prosto bqh malka za takova uili6te kogato bqh v bg. No posle za universiteta suma ti pari se dadoha za neq, no otnovo ne be6e po neina vina.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV prosto nqma smisal na kolko si godini ako si nad 18 po4vai da tarsi6 kvartira samo ne shvanah s ba6ta ti dobre li se razbirate
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ситуацията,в която си попаднала,е наистина много гадна...Опитай се да поговориш с майка ти,да и кажеш всичко това,което написа тук.Можеш и да и напишеш писмо...
![]()