.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: пфф

пфф

баница царицъъъ (rofl)

Град
    sofiq o.k
    оф ко ни занимава6 с тъпотииииииииииииии
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    sofiq o.k
    оф ко ни занимава6 с тъпотииииииииииииии прережие гърлото и готово
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

tupotii li..tova e forum,a i ne sa tupotii ..kazvash taka zashtoto ne e na tvoita glava..prosto iskah da spodelq ne e nujno da si tolkova losh..
    баница царицъъъ (rofl)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    божеее ... про4етох темата ... ИИИИИИИИ до си4ки потребители дет мислят да я 4етат .... РЕЗЮМЕ : моми4ето е огор4ено от факта 4е лигавата и братоф4ека и зима оби4та на баба и дядо ....
    извод .. мазни им се на тия хора бе
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Цитирай Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
    tupotii li..tova e forum,a i ne sa tupotii ..kazvash taka zashtoto ne e na tvoita glava..prosto iskah da spodelq ne e nujno da si tolkova losh..

6ти дам 1 съвет на онова копеле не му се връзвай .. дразни ме ве4е ..нз колко време .... заеби го

tochno taka..napisah si go i na temata za tezi koito ne im se chete..
    баница царицъъъ (rofl)

mersi mila,em nqma da my se vruzvam....bezmislenno e
    баница царицъъъ (rofl)

Град
    Цитирай Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
    tochno taka..napisah si go i na temata za tezi koito ne im se chete..

в дне6но време много ги има такива ... и 1 съвет от мен .. пиши на кирилица

ох миличка колко си заблудена само.8 клас си станала нима се нуждаеш от хвалбите на баба си която цял живот те е пренибрегвала??? Защо плачиш??? Покажи им че можеш и без тях и че не ти пука.Ако пък толкова се нуждаеш от баба си ами поговори с нея насаме може да те разбере и нещата да се променят Но според мен не си заслужава да се занимаваш даваш напред и толкова живота продължава помисли си сама как искаш да продължи при теб! Успех и умната
    Свободата е избор. А твоята свобода е твоят избор.

Не ти прочетох цялото мнение (заболяха ме очите - пиши на кирилица!!! ), но схванах за какво става на въпрос.
    Явно мисленето ти не е като за 14-15 годишна.
    И аз имам братовчедка. Разликата в годините ни е малко по голяма, отколкото вашата. Като бях на 9 години си го мислех същото... нея я глезят повече, нея и се радват повече. Нормално, нали тя е по малката. Баба ти и дядо ти ви обичат и двете.
    Помня веднъш бяхме излезнали с братовчедката и тя облечена като калинка ( ) и ни среща някаква колежка на баба ми "ауу какво е красиво детето", а за мен нищо. Вярно, че тогава бях много по малка, ама не мога да се меря с детенце на 4 годинки. Та много навърте го приех... сега като се сетя ме избива на смях. И на теб са ти се радвали..
    Отделен е въпроса, че братовчетка ти е лигла... просто се опитвам да ти обясня, че баба ти и дядо ти те обичат.
    Не че нещо искам да кажа, ама какво ти пука за тяхното мнение.. на 14 си, би трябвало да имаш съвсем други интереси..

Град
    OUT OF SPACE
    не е болка за умиране и я земи кажи на баба си какво мислиш и как се чувстваш тя може да не се промени ама на теб ще ти стане мнооо по добре

Цитирай Първоначално написано от kocko
    оф ко ни занимава6 с тъпотииииииииииииии
    daam abe momi4e golqma si be q se osuznai! kak moje da revnuva6 ot edna 5-o klasni4ka mn qsno 4e kat e po-malka 6e i se ogajda pove4e pa i kfo ti dreme za baba i dedo kat te ne obi4at prai se 4e gi nema i tfa e kak li ne bi mi zapukalo za nekfi starci ta men maika i tate me nemat za jiva pa kfo mi e za ostanalite rodnni
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    ... Some happy place ...
    BRATOV4EDKA TI E 5 KLAS ... bojee kvo izob6to se zanimavash s neq .. ti izob6to 8 klas li si ?!?!?!?!?! imash mislene na 10 god zavistlivo detence deto baba i dqdo ne go obichat tolkova kolkoto obichat susedkata ... pff suvzemi se
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    sofiq
    tfa mi e do bolka poznato za6toto i moq bratov4et koito e na 18 a az s1m na 17 samo nego go hvalat i takova toi ima edi kvo si raboti priatelki nekvi takiva i maikami det kaza zimai primeri ot nego togava mn se qdosah no prava taka kazvat ne6to za nego kolkoto da ti e kofti nego pokazvai na taq malka shibana gad deto ti ogor4ava jivota precakai q az taka napravih i sa se gordea s tova det napravih v1preki 4ee mi e bratov4et noo mi pisna seki den da govorat za nego taka4e spx precakai q po nai gadnia za nea na4in da i kazaha 4e pee po hubavo ot men e togava jestokooo be6e a toi dori nese zanimava s muzika
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

ggg

ghgg
    баница царицъъъ (rofl)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така редактирана, темата не се разбира. Ще я заключа. Ако авторът желае, нека да пусне нова!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си