.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен
    ne sa si zaslujavali qvno!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Вие сте много компетентни,бе! Бил хърба! Какво? Къде пише,че всички трябва да се правят на идиоти и да се "помпат" изкуствено във фитнес залите? Аз съм 1.75/63 кг. и въпреки всичко си имам релефно тяло(което не си личи през блузата). Естествено, нямам 40 сантиметров бицепс, но според мен е грозно, а и иначе съм си здравичък. Все пак тренирам бокс/борба.Тъй че, тази дето му го е казала това просто е била една голяма тъпа пача.И между другото, радвам се,че съм с такова перфектно тегло, не бих искал да качвам още, но явно с годините ще се поналея,а това не ми се нрави.

малиииииииии зимай креатин зимаи протеини еии като ти се мре заради няква жена или искаш да си намалиш потентността давай.

Креатина си е химия и задържането на водата в мусколите си е само тежест и пречи на функционалността на организма и ставаш тромав.

Защото неможе да имаш вода пък да няма с какво да я разнасяш? схващате ли. Все едно да имаш Смарт телефон с 1Гхц процесор и 300 милиона цвята 15 инча дисплей аа пък батерията да ти е 100м ампер часа не става забрави.

Нека да споделя нещо до 21 годишен тежах 53-54кг и и си бях 170см.
    Взлезнах в казарма и там като ни подпукаха с тренировки умирах от глад секи ден на обяд оставах до края и си исках допълнително и изведнъй за девет месеца станах 66-67кг и 173см.

Извода е тренировки (спорт, фитнес) и здраво ядене задължително в режим не си насилвайте организмите с синтетични стимулатори все пак един път се живее и гледайте да живеете максимално дълго и да се срещате с всички удоволствия аа избиването на комплекси не е удоволствие то е признак олигофренизам и крехка ценностна система.

Я питай диетолог да вземам ли креатин или протеини да видим какво ще ти каже?

Опичайте си акъла и водете пълноценен живот.
    П.С. Слабите мъже са доста по гъвкави издражливи и подвижни също така и функционални. Това вече ти си решаваш кои предимства да вземеш и какви недостатъци да приемеш.

Моята съквартирантка е модел и ходи с не по нисък от тебе и по масивен.

Всеки влак си има пътници

УСПЕХХХ !!!!
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Отиди на диетолог,който ще ти направи подходяща за тебе диета за напълняване или пък на лекар... може да е болест. Успех!

hi emi kfo da ti kaja az sam na 13 ama 4esny da ti kaja haresvam po-slabi4kite t1i 4e spox az ako bqh na mqstoto na onezi tvoi fr bih go napravila bez da se zamislq [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си