- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета споделете??
Iskam da popitam momi4etata sigurno vi se e slu4valo da pravite sex s partniora si oba4e toi da svurshva a vie ne!kakvo moje da se napravi po vaprosa... imam v predvid slu4aite v koito ostava malko do vruxnata vi to4ka oba4e TOI ve4e e svurshil-predi vas-.. i saotvetno krai na polovia akt..leko e kofti tova za jenite.. izobshto ima li momi4e tyk koeto da e svurshvalo zaedno s priatelq si ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ко ми е як0, че съм момче
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от comics
da be prosto neveroqtno qko
![]()
ше играете по малко преди секс и той ше издържа повече![]()
Първоначално написано от ZuCkI
тва го пробвах не стаа пак е преди мен...траа му оше малко..ма не може да издържи![]()
С капчица го залепи и не му мисли![]()
предлагам няколко варианта
1. повече практика![]()
2. палави пръсти ..
... нема начин скачай !!
Случвало ми се е ,но многооо рядко.В повечето случай или аз свършвам преди него,или тои преди мен ...Първоначално написано от fuck_me_pls
Schranz music is my world !
Много често свършваме двамата и много рядко съм незадоволена.Но ако се случи, защото е бил прекалено превъзбуден почваме отново
Ако твоят приятел не може пак да започне го помоли да ти помогне с пръсти или орална любов. А ако често е така го помоли по време на акта да спира и да ти прави орална любов...да те задоволява И по друг начин.
mersiПървоначално написано от the_hottie
![]()
Взима една виагра и докато не свършиш няма спирка![]()
![]()
Чиста и Свята Република
Практикувайте повече с приятеля ти или просто го изчаквай като свърши след 5 мин. пак ще е готов
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Ако се слу4и нещо такова, обикновено се прибягва до френскаВинаги има на4ини да си накараш моми4ето да свърши, било с език, било с пръст4ета..
![]()
Робинята на Quench
I gledai metodite na zadovolqvane da sa po-produljitelni. V tvoq sluchai kakvoto i da pravi za 2 minutki nqma da stane.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
AMi spored men toi moje da ne use6ta 4e ti si blizo i da si svyr6va 4ovekyt-dokoga da 4aka? Moje primerno kato useti6,4e malko ti trqba da mu kaje6 'O6te mqlko' ili '6te svyr6a' i toi 6te se opita da zadyrji i kato vidi,4e svyr6va6-i toi mu otpuska kraq i eto ti ednovremenno svyr6vane.
Da,mnogo pyti sme svyr6vali ednovremenno s mom4eto.
Nai-dobriqt na4in e 2ri pytDava6 mu nqkolkominuti po4ivka i pak go qhva6 i toi nqma kak-pove4e 6te izdyrja vseki sledva6t pyt...
Аз продължавам докато и приятелката ми не получи огразъм.
Случвало ми се е...еми нека те довърши с френска или пръстчета.
за сега не е![]()
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Първоначално написано от comics
ima i durg variant da svur6i momi4eto..Sled kato pravqt
sex, kogato mom4eto svur6i da i napravi malko oralna lubov i taka tq da svur6i
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Е на мен ми се случва 1 НА ВСЕКИ 3 ПЪТИ АМА...това е решението (от цитатаПървоначално написано от the_hottie
)
Моето момиче , това не зависи от жената , а от мъжа ...Ако един мъж не иска да свърши преди жената и я изчаква , тогава той може да се контролира , да изчака жената да свърши първа , а след това свършва той ..[\b]Първоначално написано от fuck_me_pls
Аз на пример , правя следното .... първоначално съм отгоре само за да я раздразня , после съм отдолу .Като отдолу тя контролира и така тя си знае кога и как и е най-добре .
Като при въпросен момент я подпомагам и по този начин на нея и се получава двоен оргазъм .. Клиторен и вагинален.
А ако момчето познава добре партниора си , той знае кога точно да започне стимулирането на клитора докато партниорката е отгоре , така че да я задоволи максимално много . Също така и с движенията си на тялото с които стимулира Ж точката на жената ....
Която Ж точка на всяка една жена е на различно място .
Стига толкова философстване от мен .
Оралнааа...или ако момчето е в състояние АЙДЕ ПАААК
![]()
FreAk_oN_A_leAsH