- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- истинско ли е 4увството ?!
такам .. кат за на4ало : хора помагайте ........
на4и исторя е следната харесала съм си един пи4 от окло 3 седмици .. така хуу запознахме се .. няколко п1ти сме си писали в скаипа и т.н. НО от няколко дни се ''заси4аме'' в една заклусвалня през голямото (от разли4ни у4илища сме) ( аз наро4но ходя там с мои фр) ... ии там сме само за здр и здр .. та .. нз за6то но имам 4увството 4е съм влюбена ... в смисал никога до сега не съм се 4увствала така .. харесвам някой най мн 1 седмица а сега ...... 3![]()
кфо да правя за да се развият не6тата ... в смисал .. писна ми само на по 1 здр и тфа да е .. мн фр ми казват 4е може би има сипатии към мен .. ама знае ли 4овек ......
айде вие сте .. 4акам съвети :P :P :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ми сядаш при него и почвате да си говорите..да се упознаете..разпитай го дали си има приятелка и така..![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Постепенно се сближавайте... така и ти ще видиш дали ще продължиш да го харесваш, и ако е така се взимайте![]()
JUST DANCE!!
еее тфа да го напраа хуу ама как кат той движи с цяла компания някъде 10 / 11 мом4ета .... и аз само с 2/3 фр ходя ... и кфо 6те ида при него ии .......?!Първоначално написано от fuck_me_pls
а и знам от сигурни изто4ници 4е си няма приятелка![]()
Ами щом си няма приятелка и се виждаш с него и компанията му е супер! Някой път му кажи, дори и пред компанията да дойде за малко при теб, че имаш да му предадеш нещо(или нещо такова нз. какво точно). Като дойде при теб му кажи, че искаш да се запознаете, попитай го за интересите му и т.н каквото се сетиш. После почни да го зарибяваш, флиртувай с него и накрая го свали...Първоначално написано от -4arovnata-
Айде-успехчета!
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
покажи 4е има6 интерес към него заговори го не6то ала бала предлови му не6то кафенце нз др![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Почати си още малко в скайпа и го опознай това е моя съвет![]()
мерси но ние ве4е се познаваме .. утре ако се срещнем по някоя ''слу4айност'' 6те виим кфо 6те станеПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
![]()
еееееее как да си 4атя с него ... на4и има около 400 абоната и ... кат му пи6а демек да си 4атим тои само 2 не6та си знае или ''хахаха '''' или '' :Д:Д:Д:Д:д '' тфа е ...... а пък не6то кат го питам максималко кратък отговор .......Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
![]()
![]()
![]()
togava 6tom znae6 deistfai ili po skype ili go vikni za malko samo dvamata i mu kaji kfo izpitfa6Първоначално написано от -4arovnata-
yspex
Ако те притеснява това, че се движи с компания няма страшно! Ето виж как можеш да го накараш да се откъсне от тях и да дойде при теб, абе изобщо да "задвижиш" нещата. Най-важното е да разбере, че го харесваш, макар и да ти е малко неприятно да откриеш чувствата си толкова. Ако се виждате в голямото пред някоя закусвалня просто застани отстрани и когато дойде с компанията си не сваляй очи от него, дори и за миг! Няма начин да не дойде при теб. Така ще го откъснеш само за себе си за малко. Пък когато дойде пак си му кажи здрасти. но този път го питай дали има планове за след даскало...
Повярвай ми щом усетиш, че те харесва веднага ще разбереш и тогава... еххх, тогава вече вие си знаете![]()
мерси на вси4ки ...... утре ще видим кфо 6те стане![]()
айде стискайте палци
![]()
ми викни го да излезнете,ве
и кво като има 400 абоната..
той ако иска си пише с тебе и 1000 да има тва не е пречка
Първоначално написано от Taste the rainbow
ама въпроса е 4е не иска![]()
![]()
Кво не иска?
ем.. мисля ... ( даже не мисля а съм сигурна ) 4е не иска да си пишемПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
![]()
Moje da iska ,no da go e sram ili da ne zane kvo da ti kaje ....Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Първоначално написано от ice_cream_f
мммне , не ми се вярва ... все пак ако иска не6то да стане м/у нас е имал и ще има пре мн 6ансове но за сега с ни6то не ми е показал интереса си((((((
еми питай го дали иска да излезнете някой ден
друг начин да разбереш няма
абе аз да го питам ..хуу .. ама не е ли мн рано в смисал ... 1 ден си говорим после 5 не ... е така е ... и за тфа ...Първоначално написано от Taste the rainbow
.. мсиля по нататък да го предприема туй
Ако каже имам начи не те харесва, ако каже нямам начи горе доло , а ако каже още нямам начи е хлътнал по теб!Първоначално написано от Miss_Perfekt
А иначе седни при него там бъри бъри![]()
Fitness Forever
kak taka ne iska da izlezete???Първоначално написано от -4arovnata-
не с1м казала 4е не иска да излеземе а 4е не иска да си пишемПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
малийййй цели 3 седмицибаси рекорда дето си поставила, честно
чака аз ти завиждам
![]()
леле, зле сте, вярвайте ми!![]()
имала чувството, че е влюбена... абе, момиче, то ако ставаше така всеки на тоя свят щеше като тебе да твърди, че е![]()