- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любим и омразен ден от седмицата
Мразя Вторник и Четвъртък
Обичам Петък и Събота
nicolepcd
Първоначално написано от Boot
от моята религия си, брато, знаеш си :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Обичам денят, който е най-далеч от омразната неделя.. и тва е сряда вечерта. Въпреки че: "С нас всеки ден е неделя!"![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
От една страна мразя,от друга обичам четвъртък.![]()
Истински ненавиждам събота и неделя.
Обичам вторник,сряда и петък.![]()
London Tipton
Srqda mi e nai-ujasniq[!]
A sabota mi e lubimiq po princip ;p
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Копеле, анти-неделната религия си е мояПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Хъхъ аз съм родена в неделяПървоначално написано от Boot
![]()
Аз най-мразя понеделниците а любимия ми ден е събота.
Съгласна съм за неделята. Аз винаги я свързвам с това, че аз и брат ми не сме на училище, нашите не са на работа и резултатът е четиримата вкъщи, заедно, последствията са катастрофални. Мразя неделята..Първоначално написано от Boot
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Много обичам петък и събота. Нищо, че в събота имам урок, ама след това съм свободна да се шляя из града.
Не се кефя в сряда. Ужас, два часа урок, а после нулев, даскало, бляяя. Мразя и неделя-уроци, учене и подготовки за понеделник, а и тогава винаги много ми се спи.
Хехехе, колкото и банално да звучи харесвам уикендите, особено сега в началото на пролетта.Също така вторника и срядата-и в двата дни имам Логика.
![]()
Най-омразен ден-хммм може би днешня, демек Понеделник, и то не заради друго, а тъй като последните 2 часа са ми Химия...![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хммм да речем че не харесвам неделите, а може би събота ми е най-добре...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Любим ден... Петък...следобед
Омразен ден... не бих казала, че имам такъв, но неделята ми е най-'тегава'...иии Понеделник сутрин..апфф
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Любимият ми ден е вторник,много мразя четвъртък,петък и събота...![]()
![]()
Петък следобяд се чувствам винаги най-добре. Мразя сряда, но май повече мразя Неделята- края на уикенда и винаги съм много ангажирана![]()
НЕДЕЛЯТА НАЙ ШИБАНИЯ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА. НАЙ НАЙ.... Всичко отстанало е поносимо и яко![]()
Мразя Понеделник, Сряда, Петък и Неделя.
Ненавиждам Вторник, Четвъртък и Събота.
Мразя Неделяяяно обичам петък
![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Обичам петък,събота,неделя и понеделник. Другите дни са ми много натоварени и искам да минават бързо.
Обичам Събота и Неделя, защото тогава съм от сутрин до вечер на курс по рисуване... правя нещо приятно. Останалите дни уча и ходя на даскало и ми е малко тегаво.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
обичам понеделник (лесна програма никакво учене) и петък ,а мразя....неделя ииии четвъртък и сряда охх нз![]()