- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- най-добрата ми приятелка...
Mnogo e gadno tova ne6to.I az postoqnno tursq pri4inata v men,no ne ne q vijdam i spored drugi hora ne e v men.Spored men 6tom uj nai dobriqt ti "fr" se durji s teb i men taka ima ne6to i to e ili zavist za ne6to koeto imame a te ne ili prosto ne sa ni bili nikoga istinski "fr" za6toto ako e taka nqma6e da imame takiva problemi sega.Na men mi pisva sas vseki izminal den za6toto postoqnno sporime za ne6to ili tq me prenebregva a az zabelqzvam seki nein jest nezavisimo bil toi polojitelen ili ne!!!Stradam,za6toto naistina vqrvah v na6eto priqtelstvo i moga da kaja 4e vsi4ko koeto mi e bilo po silite sam davala za neq (moje da zvu4i presileno no ne e taka),za6toto za men priqtelstvoto e nai nai vajno ot vsi4ko!!! Taka,4e razbiram vsi4ki koito imat tozi problem.Imam go za poreden put i to za6toto pravq vsi4ko za tozi "fr" a nakraq vsi4ko se vijda kolko te obi4a kolko te ceni i t.n. za tova hora vnimavaite kakvi FR si izbirate i dali naistina vsi4ko e tolkova istinsko i krasivo kakto vie si mislite i nadqvate.PONQKOGA TVOQT NAI-DOBUR PRIQTEL MOJE DA NE E TOVA,KOETO TI SI SI MISLIL.No vse pak kajete mi savet kakvo da napravq.Ne mi kazvaite da pogovorq s neq(opitah,no neuspe6no),ne mi kazvaite da q razkaram za6toto ne moga cenq q izklu4itelno mnogo taka 4e kajete ne6to........NE MOGA POVE4E DA SE SAMOOBVINQVAM I IZMU4VAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()