E nqma na4in da opravq ne6tata.Prosto ne vijdam kak to kato samo ediniq dava a drugiq samo vzima i ne pomaga vruzkata da varvi nqma na4in az taka mislq.Obedena sam 4e mn hora imat toq problem,6toto nqma mn istinski priqteli,a po lo6oto e 4e seki go razbira v nai lo6iq moment ot jivota si i ot tova boli o6te pove4e.Ponqkoga ne6tata se opravqt s prikazki drug put ne i taka nqma istinski fr hora razberete go moje da ima no vinagi te predava v nai lo6iq moment ili ako ima to mn rqdko moje da go nameri6 ili kato go nameri6 ti ve4e si stradal mn puti ot izmisleni priqtelstva i mn trudno moje6 naistina da se doveri6 na ve4e istinskiqt ti priqtel i mn kusno razbira6 4e tova koeto si tursil ve4e ti e pod nosa i moje6 da si 6tastliv s nego i da raz4itatte na vzaimna pomo6t i priqtelska lubov!!!Az pone taka si mislq pravilno ili gre6no e ne znam no........ Vse pak vseki 4ovek si ima vijdaniq nezavisimo kakvi sa I vse pak mi e gadno za fr-to mi normalno e pone taka si mislq.Jivql si edva li ne za tozi 4ovek,a kato razbere6 istinata stava gadno!!! SRY za vsi4ki koito nqmat istinski fr.Trqbva da napravime klub na vsi4ki tezi hora,a sam obedena 4e 6te sa naistina mnogo!!!