- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kajete mi!
Az haresvam edno mom4e,1 godina po malko ot mene.i to e dosta ludo.ama ne sam sigurna dali go obi4am ili prosto ne6to mi hareva v nego :P molq vi kajete mi ne6to
Какво защо ?![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
"Нещо"- какво да ти кажем искаш, при положение, че нямаш нито въпрос, нито твое ясно мнение или позиция....
Stultum est timere quod vitare non potes...
Нещо!
Баси тъпите теми леле толкова прости хора има ...![]()
Е*асиМи излез с него..кво толкова..като стане нещо стане,като не стане..shit happens..Не виждам да имаш проблем..
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
аве ко да ти каеме забииго а квото стане стане
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
бау
(agree)Първоначално написано от unauthorized
svali mu ga6tite i vij dali ima kvo da ti haresa v nego....![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
нещо ... неща .......
смисъл в темата .. никъф![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
а? я дай по точен въпрос...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
слушай kocko той дава най-умните мнения![]()
...
oo i az taka ima6e edin 1 godina po-maluk ot men i leleee lyda bqx po tfa mom4eeee spr be6e nekfo lydo aayy ne go izpyskai
izlezteee,poopoznai go po-dobre...vie kak se darjite edin s dryg
samo kato frs ili se gy6kate,ne6to po taka..?
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
kogato izmisle6 ne6to smisleno pak ela i popitai
На колко си?
П.П.Не го обичаш!Звездите ми го показаха!
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Kakvo iskash da ti kajem ? Ako popitash konkreten vupros (predpolagam bezmislen kato temata ) , moje da poluchish nqkakuv otgovor , no se sumnqvam !![]()
И аз мисля, че не го обичаш. Дори по начина по който зададе въпроса (ако изобщо имаше въпрос) си личеше, че нищо съществено не изпитваш към него.
Ааа понеже имам приятелка, която е влюбена в момче, което е с 2 години по-малко от нея, може ли някой да ми каже така между другото какво толкова привлича към по-малкитеЩото вече доста от познатите ми момичета взеха да харесват по-малки момчета. Започна да става притеснително...
![]()
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол
К'во нещо трябва да ти кажем?!![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
хаха като си му кака ти предлагам да го сбъркаш...Направи му няколко женски номерца(освен ако не си на повече от 15 години,щото преди да навършите тази възраст хич ви няма повечето) и направо му сбъркай живота МОЛЯ ТЕЕЕЕ!!!!ПУСНАЛА СИ ТЪПА ТЕМА СЯ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКУПИШ ГРЕХА КАТО МУ СТЪЖНИШ МАЛКИЯ ЖИВОТ!!!направо на някой купон му се пусни из*укайте се и после почни да му правиш парчета да видиш как ще ти ходи след газа....Малките момчета не обичат нещо,повече от какичките!!!!ПОВЯРВАЙ МИ!!!
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Мода..."21 century"...Баба ми и дядо биха казали-"Това поколение както е тръгнало,доникъде няма да я докарат"...Други пък ще кажат "Не пречете на любовта!ТЯ няма граници!"Имаше един лаф... Сигурно някои потребители ще се сетят и ще ме поправят...Как беше... Когато си в Рим прави като римляните...Демек-хвани си и ти гадже по-малко от тебе щом се притесняваш хяхяхяхя...Може би тогава ше ги разбереш...А пък виж...Чернобил..1986 година...Може радиация да е достигнала до тука и въпроснтие "малчугани" да могат да дадат на каките нещо повече от това които батковците им могат! хихихПървоначално написано от Sweet`dreams
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
Хаххахахаа![]()
![]()
лелеееееее още утре отивам към някое основно училище
![]()
кой знае какъв пич ще срещна там XD
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол