на колко години според вас е нормално едно момиче да има полов живот ?![]()
На колкото чувства тя - все пак не смятам, че 12-15 години е нормалната възраст...мое мнение...
Stultum est timere quod vitare non potes...
Е що пък все жената трябва да е по-важна все>?
The Spark
Когато го почувства общо взето... но е и преди около 16 годишна възраст според мен, тъй като е твърде незряла.
когато е готова да го направи....когато го иска !
...
Когато го иска!!!
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
15/16 + !
16-17
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
защот пове4ето мом4ета са загорели и искат още на 11Първоначално написано от 5StaR
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Вече и момичетата на 11-12 години са загорели и мислят само как да правят секс без да са наясноо въобще с нещата ..Първоначално написано от -4arovnata-
По темата : от 16 години .. нататак, макар че в последно време .. момичетата смятат, че ако до 16 години не си правил секс .. си задръстен или смешен ..
На 13-17 е нормално/добре да прави секс за пръв път. Когато си намери сериозен приятел, с когото се обичат, е нормално да води полов живот. Разберете, че някои неща не зависят от възрастта (като много ясно, не казвам да правят секс на по 9 години...след 12-13 е нормално да има полов живот, стига да има и подходящ партньор)
Съгласен съм! Когато момичето е готово и иска нека прави секс!Първоначално написано от maybelline
Това не зависи от възразтта. Повечето го приемате като разписание на влакове по маршрут София - Волуяк /примерно/ , все 1 някоя да каже аз ще се омъжа на 21 КРАЙ взела съм решение" /независимо дали ще е срещнала подходящ човек до тогава.../Това са пълни глупости .... Когато момичето реши тогава...
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
на 7 години е идеално![]()
Първоначално написано от Say It Right
когато мисли че е готова!не е толкова до годините момичето само си преценява
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
кХхХ Какво готови бе хора,някой на 17 незнаят какво става с тялото им и ,че имат естествено овлажняване и се имат за вещи в секса.че и ми дават съвети пффффффф ужас
Да, съгласен с теб.Първоначално написано от unauthorized
![]()
Първоначално написано от maybelline
Говориш глупости ..
представи си едно нещо : РОДИТЕЛ СИ
имаш дъщеря на 12-13 .. и тя ти казва имам сериозен приятел, обича ме се .. и правим секс .. ! Какво ще направиш ? Ще кажеш :
а) Браво детето ми това е възрастта на която е нормално да почнеш полов живот
б) Ти си още малка да осъзнаеш - какво е сеска и каква отговорнст е ..
в) Бой .. шамари .. бой .. шамари ... оттървали сме ти края ..
аз избирам В) .., защото е срамото дете на 12-13 години да води полов живот, ако забременее даже не може сама да поема последствията ..
Хората са решили, че аборт могат да правят само пълнолетни . . оттам следва, че най-нормално е секс да се прави именно от такива ..
Другите .. разичтат на мама и тати .. което показва, че не са готои за сер. полов живот ..
Има изкл. не казвам да се прави секс след 18 год., но нека поне 16 г. да минат ...
ot 16 nagore kvo e tova 12 we 66 aloo![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
ami po princip edno momi4e moje da zapo4ne da pravi sex, kogato organizma i e dostata4no zrql(ne stava vapros kogato i doide cikalat),vapreki 4 moje momi4eto da ima cikal organizma i vse o6te ne e ykrepnal....tova stava nekade na 16 a moje i po nagore...no ne i po rano
мое мнение...когато се почувства наистина готова...когато има човек до себе си който обича и може да разчита на него...а за възрастта от 15 нататък...е разбира се ако толко и се иска иначе колкото по късно толко по добре...че сега има толко на по 12 че няма смисъл да се става като тях
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3