.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: кога?

кога?

на колко години според вас е нормално едно момиче да има полов живот ?

Re: кога?

На колкото чувства тя - все пак не смятам, че 12-15 години е нормалната възраст...мое мнение...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Е що пък все жената трябва да е по-важна все>?
    The Spark

hottie
    Guest
    Когато го почувства общо взето... но е и преди около 16 годишна възраст според мен, тъй като е твърде незряла.

Град
    Русе
    когато е готова да го направи....когато го иска !
    ...

Град
    Sliven
    Когато го иска!!!
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Град
    София
    16-17
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Pitnaisi godini
    Fitness Forever

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    защот пове4ето мом4ета са загорели и искат още на 11
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    16-17
    no exit

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    защот пове4ето мом4ета са загорели и искат още на 11
    Вече и момичетата на 11-12 години са загорели и мислят само как да правят секс без да са наясноо въобще с нещата ..

По темата : от 16 години .. нататак, макар че в последно време .. момичетата смятат, че ако до 16 години не си правил секс .. си задръстен или смешен ..

Супер фен Аватара на maybelline
    На 13-17 е нормално/добре да прави секс за пръв път. Когато си намери сериозен приятел, с когото се обичат, е нормално да води полов живот. Разберете, че някои неща не зависят от възрастта (като много ясно, не казвам да правят секс на по 9 години...след 12-13 е нормално да има полов живот, стига да има и подходящ партньор)

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    На 13-17 е нормално/добре да прави секс за пръв път. Когато си намери сериозен приятел, с когото се обичат, е нормално да води полов живот. Разберете, че някои неща не зависят от възрастта (като много ясно, не казвам да правят секс на по 9 години...след 12-13 е нормално да има полов живот, стига да има и подходящ партньор)
    Съгласен съм! Когато момичето е готово и иска нека прави секс!
    Това не зависи от възразтта. Повечето го приемате като разписание на влакове по маршрут София - Волуяк /примерно/ , все 1 някоя да каже аз ще се омъжа на 21 КРАЙ взела съм решение" /независимо дали ще е срещнала подходящ човек до тогава.../ Това са пълни глупости .... Когато момичето реши тогава...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    на 7 години е идеално
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Cera !!!!
    Fitness Forever

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Когато го почувства общо взето... но е и преди около 16 годишна възраст според мен, тъй като е твърде незряла.

... съгласен съм с възрасста която посочва какчето .. ама според този форум вече няма такива животни .. тука на 12-13 късат бандерола
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

когато мисли че е готова!не е толкова до годините момичето само си преценява
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

кХхХ Какво готови бе хора,някой на 17 незнаят какво става с тялото им и ,че имат естествено овлажняване и се имат за вещи в секса.че и ми дават съвети пффффффф ужас

Re: кога?

Цитирай Първоначално написано от unauthorized
    На колкото чувства тя - все пак не смятам, че 12-15 години е нормалната възраст...мое мнение...
    Да, съгласен с теб.

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от maybelline

Говориш глупости ..
    представи си едно нещо : РОДИТЕЛ СИ
    имаш дъщеря на 12-13 .. и тя ти казва имам сериозен приятел, обича ме се .. и правим секс .. ! Какво ще направиш ? Ще кажеш :
    а) Браво детето ми това е възрастта на която е нормално да почнеш полов живот
    б) Ти си още малка да осъзнаеш - какво е сеска и каква отговорнст е ..
    в) Бой .. шамари .. бой .. шамари ... оттървали сме ти края ..

аз избирам В) .., защото е срамото дете на 12-13 години да води полов живот, ако забременее даже не може сама да поема последствията ..

Хората са решили, че аборт могат да правят само пълнолетни . . оттам следва, че най-нормално е секс да се прави именно от такива ..
    Другите .. разичтат на мама и тати .. което показва, че не са готои за сер. полов живот ..

Има изкл. не казвам да се прави секс след 18 год., но нека поне 16 г. да минат ...

...

ot 16 nagore kvo e tova 12 we 66 aloo
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

ami po princip edno momi4e moje da zapo4ne da pravi sex, kogato organizma i e dostata4no zrql(ne stava vapros kogato i doide cikalat),vapreki 4 moje momi4eto da ima cikal organizma i vse o6te ne e ykrepnal....tova stava nekade na 16 a moje i po nagore...no ne i po rano

Мега фен Аватара на Hilary_
    мое мнение...когато се почувства наистина готова...когато има човек до себе си който обича и може да разчита на него...а за възрастта от 15 нататък... е разбира се ако толко и се иска иначе колкото по късно толко по добре...че сега има толко на по 12 че няма смисъл да се става като тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си