.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: кога?

sled 16 li4no moe mnenie

Супер фен
    15 - 16....И то най-добре е за момичето, да има подходящ партъор!

Когато организмът е достатъчно развит и когато много добре осъзнае какво прави. Много хора започват да "правят" секс, а още не са достатъчно запознати с възможните последствия и с отговорността, която поемат. За мен не е нормално едно момиче да "прави" секс на 14 (ако може да се нарече секс). Има хора, които още не са развили достатъчно и го "правят". Аз лично за първи път го направих на 17. Mоже на някой да им се струва късно, но аз не мисля така и не съжалявам и не мисля, че съм закъсняла или нещо от сорта. Даже се гордея, че го направих тогава, а не на 14-15!

Цитирай Първоначално написано от ludata90
    Когато организмът е достатъчно развит и когато много добре осъзнае какво прави. Много хора започват да "правят" секс, а още не са достатъчно запознати с възможните последствия и с отговорността, която поемат. За мен не е нормално едно момиче да "прави" секс на 14 (ако може да се нарече секс). Има хора, които още не са развили достатъчно и го "правят". Аз лично за първи път го направих на 17. Mоже на някой да им се струва късно, но аз не мисля така и не съжалявам и не мисля, че съм закъсняла или нещо от сорта. Даже се гордея, че го направих тогава, а не на 14-15!

+1

Когато е физически и психически готова.

Град
    OUT OF SPACE
    аз започнах да водя такъв на 14 но сега съм убедена че ми е било рано макар че не съжалявам,но признавам че е така

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi 15,16

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Emi 15,16
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз го направих на 17 и ми се струва че бях малка вие ми говорите че на 14-15 е нормално. Та то на тая възраст не осъзнаваш изобщо какво правиш (да знам че като си на 15 си мислиш че си велик и че всичко знаеш и за всичко си подготвен но след време разбираш че не е така за това изобщо не ми говорете колко сте отговорни и пораснали) ! Не можеш да прецениш рисковете нито можеш да понесеш последствията на 14 когато само кефа ти е в главата и хормоните бушуват... Ако недай си боже забременеете какво ще правите? Нелегален аборт след който може да си останете осакатени за цял живот? Или ще родите и ще принудите родителите си да се грижат освен за вас и за детето ви? И всички дето викате в другите теми "О,не слушай майка си прави го щом си готова и имаш човек до себе си който те обича" вие замисляте ли се изобщо? Нали ако нещо се случи майка и ще носи последствията? И освен това ако момичето е на 14 то момчето най-вероятно също е около тая възраст така че днеска обича нея утре съседката тъй че изобщо не е сигурно че ако нещо се случи ще е до нея. Мислете малко с тея глави преди да се правите на пораснали! Ако наистина бяхте тоооолкова големи и отговорни нямаше да се юрвате да правите секс на 15. И освен това защо правите нещо което после ви е срам или страх да кажете на ваще? Значи съзнавате че е грешно но пак го вършите.Това поведение на зрял човек ли е?

Аз смятам че е добре да почнеш да водиш полов живот след като си навършил 18 и ако решиш да го правиш преди това то родителите трябва да са осведомени и да са съгласни. Не ме интересува какво казават законите по въпроса(в Германия след 14 е разрешено да се прави секс) това което знам е че никой контрацептив не дава 100% защита.

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    16-17

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    аз започнах да водя такъв на 14 но сега съм убедена че ми е било рано макар че не съжалявам,но признавам че е така
    И аз така

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След 18, а преди 16 си е направо тъпотия. ВСИЧКИТЕ ми приятелки са го направили на възраст между 18 и 22!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Когато го почувства общо взето... но е и преди около 16 годишна възраст според мен, тъй като е твърде незряла.
    16 i nagore spored men. Ne po-rano.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Sliven
    Аз започнах да водя полов живот на 15...може би ми е било рано, но не съжалявам.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

kogato se po4uvstva gotova

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Е що пък все жената трябва да е по-важна все>?
    защот пове4ето мом4ета са загорели и искат още на 11
    Вече и момичетата на 11-12 години са загорели и мислят само как да правят секс без да са наясноо въобще с нещата ..

По темата : от 16 години .. нататак, макар че в последно време .. момичетата смятат, че ако до 16 години не си правил секс .. си задръстен или смешен ..
    Ne, 4e sa koi znae kolko po-vajni momi4etata....no mom4etata nqmat kakvo tolkova da gubqt....
    a po temata.....na kolkoto se chuvstva gotova !

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След 18, а преди 16 си е направо тъпотия. ВСИЧКИТЕ ми приятелки са го направили на възраст между 18 и 22!
    Скии ся нз какви са ти приятелите ,ама мойте абсолютно всички са го направили за първи път на 14-16 ( + мен ) ...затова че ,тфа не е критерии за сравняване .

Според мен около 16-тата годищнина е напълно нормално ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Големи момичета на 20 и повече години, студентки......

Град
    BurGasSs 8-)
    16+......

мисля, че преди 16 .... някакси не е мн нормално...за мен поне.....

mi kogato se 4uvstva gotova i misli 4e e namerila podhodq6tia 4ovek ama tfa ne ozna4aa 4e trqa stoi desvtvena do 20 30 god
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

ako pravqt sex na 11-13 godini edvali shte razberat za kakvo stava vapros ot 16 na gore
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
    mi kogato se 4uvstva gotova i misli 4e e namerila podhodq6tia 4ovek ama tfa ne ozna4aa 4e trqa stoi desvtvena do 20 30 god
    +1 kogato smqta 4e e gotova.

Супер фен Аватара на Sarabi
    На 7.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

spored men sled 16 godi6na vuzrast,za6toto togava i tqloto i psihikata sa podgotveni za akta,makar i nedostatu4no uzreli vse o6te....no vseki kogato se 4uvstva gotov i kogato ima jelanie no spored men pod 16 e vse o6te rano - ne samo za tqloto, no i za psihikata... psihi4eskata podgotovka e mnogo vajna!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    na kolkoto godini si nameri priqtel4e za sex ili puk seriozno mom4e i iska da spi s nego
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си