.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: кога?

Град
    РЮАР

Re: кога?

След 15 годишна в1зраст... поне да ги отрака малко живота п1к тогава да почнат и секс да правят..

И освен това ако момичето е на 14 то момчето най-вероятно също е около тая възраст

За това абсолютно никой не може да бъде сигурен. (;
    Освен, ако не направи статистика на всички 14 годишни момичета по света. Оо
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

според мене 16-17

Когато намери човека, с който е сигурна, че иска да го направи и няма да съжалява след време.Но определено 12-13 не е никак подходяща възраст.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

abe vie ludi li ste 12 - 13 tui si e 4ista pedofiliq 6tot tq nqq si fane nqkoi s1u4nik mi si fane nqkoi 25 godi6en...za mn takiva slu4ai znam ....i izob6to ne go razbiram tova...az s1m na po4ti 17 imam seriozen priqtel pove4e ot polovin godina i o6te ne sme pravili sex...nooo vyznamerqvam v bliskite dni i tova da stane...t1i de spored mene 16+ e normalna vyzrast za sex...

След 16
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    мое мнение...когато се почувства наистина готова...когато има човек до себе си който обича и може да разчита на него...а за възрастта от 15 нататък... е разбира се ако толко и се иска иначе колкото по късно толко по добре...че сега има толко на по 12 че няма смисъл да се става като тях
    и аз мисля така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си