- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем с растежа
Ta problema mi e razteja!Na4i treniram basketball ot 6 godini!Gena na rodata ni i na semeistvoto uj e golqm!Maika mi e 173sm,bashta mi e 184sm a dqdo mi e 190 (bil e i po visok no ve4e e star e se smalqva)
imam i drugi hora v rodata kadeto sa nad 190!Izvednuj v 6 klas (kogato bqh na 13) porasnah s okolo 17-18sm!Sega sum na 15 i sum 180 (bez obuvki)Ot 6 klas kogato porasnah mn (sa sum 8 klas) sum porasnal s nqkolko santimetra a ostanalite mi priqteli porasnha taq godina mn!Ta vuprosa mi e spored vas kolko she razta oshte 4e zapo4nah da se kompleksiram ot viso4inata si v otbora ???
т.7
krem4et0
Zna4i i az sum na 15 gore dolu kato tebe samo 4e 179 bez obuvki.Pi4 kvo da ti kaja za kvo 6e se kompleksira6 kato v momenta si visok 180 na 15 godini mom4etata rastat do 19 sokoino 6e stane6 kolkoto ba6ta ti ako ne i pove4e ma dori i 2 sm da porasne6 samo pak 6e si visok ma ti i v momenta si si ekstra![]()
Da prav si ma za basketbolist sum nisuk i za poziciata koqto igraq sum nisuk za tva!Nqkoi vikat 4e she stana nad 190 drugi na 195 az za tva tuka vi pitam !!!![]()
a ti se pritesniava6 4e si nisuk za basketbola iasno.6toto za vuzrasta si si mn dobre![]()
Em taka e !Ti da vidish kvi ima ot lukoil 93-nabor ima edin 207sm drug 200sm treti 195sm !!!Za kvo da govorim bate ? :P
Висок 1.80 и се притеснява, че бил нисък, било то за баскетбол....
....ти у ред ли си?
радвай се, че си висок е, мо! Манекенки ще си хващаш![]()
Първоначално написано от Say It Right
Az s manekenkite nqmam problemПървоначално написано от comics
ma s viso4inata imam!O4ertava se 4e taq godina lqtoto she raztem ma ne se znae!Za sq stiskam pazci da se razte :P:P:P
![]()
аве брато ти си бил ненормален кво пи6ти6 аз съм 17 години и съм феноменалните 173а ти си дългу4 и полувина но аз мисля 4е 6те расте6 о6те успех дано плесне6 210 като шак
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
E kato shak ne iskam da buda!Na men mi stigat 196-197 tolkova mi trqbvat i s taq masa det q imam sa she sum dominator :P:P!Az za tva pitam spored vas kolko she stana!
boli te kura' be, az sam 195cm ima si predimstva i nedostatuci...pove4eto momi4eta haresvat visoki edri maje, no postoqnno si treskam glavata![]()
до колкото знам баскетболистите са високи поне 1.90 2.00
Не се коси. Ти си още на 15г. Щом родителите ти са високи ще станеш макс 1.95. Успех.!
ьз съм на 14 и съм горе долу,176,177Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
Do you wanna fuck you :P
Ми ти си момиче. Макс 1.80см.![]()
Blagodarq za mneniqta,nqma da otkaja i oshte:P !Da vi se pohvalq ve4e sum 181
![]()
Защо толкова много искаш да станеш 190-200см?
Emi shoto treniram basketball i iskam da sum visok za da vzimam borbi,da biq 4aduri,da zabivam i da si igraq kakto trqbva da poziciqta![]()
На 16 съм,а от 6 клас не съм мръднала от 1,59 м.![]()
Sometimes I feel like screaming ..
Зле си, за да играеш баскетбол не ти трябва височина.(тя е от малко значвние) Трябва да имаш отскок и за да играеш както трябва ти тряя ТЕХНИКА!!! Един мои приятел е на 15 години 1,80 играе за Левски.2007 лятото се запали по баскетбола,а сега е много добър и има мн. голям отскок хваща ринга , след 1 година максимум щте забива !!! Аз не сам много висок , но си играя и давам 90 % от мен.Първоначално написано от lebron23
Ако пича има добър отскок и е 2 метра? Направи си сметка...
Suglasen sum!Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Az gi imam pove4eto neshta samo det viso4ina nqmam!
Браво бе, шампионе!Проблем с растежа?!Ти на 15 колко искаш да си 217?!А съм на 14 и съм 160 Е НА ТОВА МУ ВИКАМ ПРОБЛЕМ С РАСТЕЖА!Бива ли да си толко зле, искам само да ми обясниш колко искаш да си точно на 15 години, че въобще не разбирам?!
Emi neznam i az!Ima gi sekvi ima edin ot lukoil 209 ve4e ! ima po 2 metra hora ima sekvi!Samo znam 4e iskam da sum visok no za vsi4ko si ima vreme kazvat mi 4e tva lqto she se razte pa she vidim???
Аз не се оплаквам на 18г. 196:P
Данo стигна 2 метра, но повече не ми трябват.