.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Dobre a trenirash li nesho ???

Тренирах 5г волейбол.

E qsno sho si tolkova visok a i qvno i roditelite ti sa visoki!Zavijdam ti 4e si tolkova visok!

Абе вие сте луди да искате да сте толкова високи
    Sometimes I feel like screaming ..

E sega kakvo da napravim che ti si 159 tursi si nisak muj

Град
    Plovdiv
    Не искам да те разочаровам,но щом вече си качил 16-17см за кратко време е вероятно да пораснеш още малко(примерно 5-6см) но не и някви космически цифри.При всяко момче го има тоя период на бързо качване на ръст,но въпроса е колко ще си висок като този процес започне.Височината на родителите няма голямо значение,въпроса е как са се комбинирали гените,а това само Господ го знае.
    В София се правят изследвания колко висок ще станеш(прави се ренгенова снимка на лявата китка и се тълкува от специалист).На мен са ми правили такова изследване и познаха с доста задоволителна точност,но нямам идея каква е цената,защото не го платих аз.

Не се отчайвай,винаги има надежда,но от друга страна нищо не можеш да промениш.

Цитирай Първоначално написано от PlayeRR
    Не искам да те разочаровам,но щом вече си качил 16-17см за кратко време е вероятно да пораснеш още малко(примерно 5-6см) но не и някви космически цифри.При всяко момче го има тоя период на бързо качване на ръст,но въпроса е колко ще си висок като този процес започне.Височината на родителите няма голямо значение,въпроса е как са се комбинирали гените,а това само Господ го знае.
    В София се правят изследвания колко висок ще станеш(прави се ренгенова снимка на лявата китка и се тълкува от специалист).На мен са ми правили такова изследване и познаха с доста задоволителна точност,но нямам идея каква е цената,защото не го платих аз.

Не се отчайвай,винаги има надежда,но от друга страна нищо не можеш да промениш.
    Съгласен съм с теб,НО ако не знаеш в развитието на мом4етата има не един а два бързи разтежа!На мен единия ве4е ми мина така4е 4акам втория ......
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Pfff naposleduk mn me bolqt kolenata i krusta i ponqkoga glezenite!Tova normalno li e za 15 godishno mom4e?
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Ти за google не си ли чувал?

Или до такава степен си се вглъбил в тоя твой растеж , че всичко в света трябва с него да е свързано?

Играи 2ка и нямаш проблеми в отбора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си