- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за какво си мислите след ...
сутринта след като са събудите 1вото нещо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам......за най-различни неща....
...
vikam si o6te 10-20 minuti i zaspivam pak
"Уффффф,стига уееееее...не може да е станало 9 часа вечеееее..."
или пък "Ммм,че яка песничка по радиото!" или "Олелееей 10 часа е,а аз щях да уча по биология таз сутрин..."
Всякакви такива,зависи от настроението ми и кво ще правя през деня!![]()
"Оффф пак на даскало...кога ли ще идва съботата..."![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Vednaga si mislq "a ve4e stana li vreme?" i vednaga sled tova mislq kakvo trqbva da pravq prez denq
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
първото нещо е да си кажа : ууууууууф пак тряя да се става![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
че няма как да не пуснеш поредната тъпа темаПървоначално написано от sweet_emotion
Първоначално написано от Say It Right
уффф кога стана време за ставане аиде о6те 15-20 мин.и си викам аиде неска ще пропъсна даскало и така си доспивам :P
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Ставам и си мисля "колко ли еднакви теми ще прочета в форума днес"
o0o0 ne...ama az nemoga da stana... ebasi ima o6te 2 dena (primerno) do petak ... i keef :}
За приятелят ми, нищо че е до мен.Веднага го прегръщам ако вече не съм го направила.
Винаги се будя с усмивка и първата ми мисъл е "Ще бъде прекрасен ден!". Дори и да нямам причина да се радвам вече си ми е станало навик да се събуждам така и се чуствам мн добре (поне първите няколко минути преди да си припомня че имам класно примерно)![]()
Д***ба няям кво да обличам днеска....![]()
![]()
оная блуза беше за пране...тццц гладна съм...пак ше тряя да си направя нещо набързо.
” - Тогава няма значение по кой път ще тръгнеш -
каза Котарака.
- Стига да стигна някъде - добави
Алиса за пояснение.
- А, на всяка цена ще стигнеш - отвърна
Котарака - ако вървиш достатъчно дълго.”
Луис Карол
Майка му, спи ми се.
Това си помислям, като ми изпищи алармата.
Колко е часът?![]()
Апф, отново съм забравила да спусна щората и това слънце направо ме заслепява.![]()
Общо взето все такива "съществени" мисли се мотаят из главицата ми след като отворя очички сутрин.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Я, поредният шибан ден дойде![]()
Добре, че съм жив въпреки всичко де.Абе днес какво имам да правя ?
Даамм и то дори и събота и неделя си го викам по навикПървоначално написано от monkata93
![]()
ама викам по точно "Да *ба пак на даскало"
Fitness Forever
Naposledak denqt mi obiknoveno zapochvashe po sledniqt nachin - stavane v 7 h sutrinta, zashtoto imam rabota v universiteta mi do obqd, a sled tova lekcii. Pribirane - smazan, gladen i ponqkoga iznerven. Sledva gotvene i zaspivane pred laptop-a mi, dokato igraq nqkoq tapa pc -igra. Vsqka sutrin se sabujdam s misalta za tazi posledovatelnost. Dobre, 4e sega sme malko vakanciq i teq dni si veq onaz' rabota (metaforichno kazano).
Τώρα είμαι καλά.
Всяка сутрин с нещо различно, но обикновено си мисля първо колко е часът...
"Какво ли ще се случи с мен днес..." (Даже понякога ме е страх да си го представя)