От няколко месеца майка ми излиза с някъф дето немога да го нонасям.Той,от своя страна,пред майка ми се прави,че ме харесва,но когато останем сами в стаята почва да се държи с мен като с боклук...Опитвам се да кажа на майка ми че не ми е приятен,но тя се прави че не чува или веднага сменя темата...
Ето че вчера имах свобаден и се прибрах по-рано и ги сварих на дивана...Слава богу още бяха с дрехи,но по всичко личеше че няма да е за дълго.Ядосах се,защото ако имах час щях да водя една приятелка и незнам как щяхме да ги заварим и излязох от нас,като люсках вратите.
Когато се прибрах,майка ми започна да ми обяснява,че и тя имала личен живот и др тъпотии от тоя род.Опитахсе да и обясня нещата,но тя не та не.Чашата преля когато майка ми ми каза,че той ме харесва.Тя за сляпа ли ме мисли!То и сляп ще разбере,че не е така!Всеки път когато вляза в стаята,той ме поглежда с един злобен поглед...Когато останем двамата с него в стаята,се започва:Кфа ме зяпаш?...Ако почнеш да говориш на майка си против мене шти кажа на тебе...
А един ден дори се осмели да ми каже,цитирам:"Що не отидеш при тоя мизерник-баща ти?"Естествено се ядосах че говори така за баща ми,при положение че не то познава...Отговорих му,че единственият мизерник е той.Тогава се опита да ми одари един...както се казва-по циганската.Оспях да отбия удара му и само му изръмжах да не опитва втори път да ме удря и излязох от стаята.
И сега естествено пак съм скарана с майка ми и живея при един приятел...
Моля ви кажете какво да правя,зящото неиздържам повече..! За другата учебна година отивам при баща ми...Но дотогава какво да правя...Немага да живея при този приятел,защото ми е неудобно...Така му се натрапих и ми е супер кофти...
Плс помагайте