- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво се прави в такива случаи?
Я обяснете че не сам мн наясно с тия неща... От време на време хода на уроци в МГ-то (Плд...) 7-ми клас сам и на няколко пати ми се е случвало някои какички (9-10-11 клас) да викат зад мен виж го тоя каф е сладак... веднаж викнаха зад мен викат ей малак мн си сладак аз... ем... хуу... ии си продалжих... Ся тая година ще кандидатствам там... и вероятно ще ми се наложи да праа нещо в такива случаи не само да ги подминавам...
I don't care what they say, I'm inlove with you...
к'вото ти се пра'и![]()
Само не се надувай..усмихвай се сладко и чаровно и отвърщай на комплимента с комплимент..И аз съм си харесала няколко малки момченца в мойто даскало..е няма такива сладури..Т'ва е нормално...дай не старите младаааа и крехка плът..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
ако на тебе ти хареса някоя кака пробвай си късмета...може да спечелиш:P
...
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
знам 4е 6ти падне само4увствието но истината боли според мен са ти се радвали като на някво ллапе не се цели високо мацки твоя набор най добре
ммм нее определено не се надувам оО ноо... при положение чеслед няколко месеца с такива ще се срещам всеки ден...
л0л т0 в българия имало канибалиПървоначално написано от [`eL`
![]()
Първоначално написано от Say It Right
comics хехехе..не баш :P просто ме кефят по-малките сладки момчета![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
ами намираш средно положение - нито да си нагъл, нито пък да се оставяш и всички да те мислят за някой мухльо. когато ти подметнат подобни неща се обърни и се избъзикай нещо, но не вулгарно естествено. това е единия от начините.
А в това МГ, в което ще кандидатстваш, оценката по литература важи ли?
...защото с тоя правопис... може изобщо да не ти се наложи да мислиш как да 'действаш' с тия 'какички'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
spx българския ми е най-малкия проблем... не си праа мн мн труда да пиша тука както тряя... а оценката... зима се да... амаа е: мат. x3 български x1 тай че... при тфа си изкарвам доволни резултати...
е то мацките ако те харесват къф е проблема ходи заговориги аве се6та6е![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Според мен нищо не трябва да правиш.Все едно,ако някакви простаци подсвиркват на някоя девойка,тя да ходи да ги поздрави ли?Не,моля те............
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
![]()
![]()
Ti purvo vlez v gimnaziqta , a posle misli kakvo da pravish s "kakichkite" , koito v povecheto sluchai se podigravat s malkite pishlemenca ,kato gi vidqt kak naduto krachat po koridorite !
![]()
![]()
![]()
kocko
Ново мнениеПуснато на: Нед Апр 20, 2008 11:51 pm Заглавие: Отговорете с цитат
е то мацките ако те харесват къф е проблема ходи заговориги аве се6та6е
+1![]()
Пич,не се взимай толкова насериозно.Пускай бъзици и лафове и хич да не ти пука.Почти съм сигурен че не те гледат така както ти си мислиш,а просто си правят фън.И с мен така са правили какичките,които бяха една година по-големи от мен докато учех.Даже една един път ми поиска телефоона и ми звъня към 23 часа да си поговориме и да се побъзикаме.В повечето случаи това е само за бъзика и за фъна.Живей си живота и се кефи.