- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам го е пред другите
i az sam na 14... I az sam imal takfiz ne6ta i sam vidql...4e mn barzo edin 4oek omrazva na drg... smisal kolkoto mu povtarq6 4e go obi4a6 tolkoz 6te mu pisva6 i na kraq 6e bqga ot teb ne mu lazi v krakata prosto nqma smisal... taka prosto mu vdiga6 samo4ustvieto do nebeto.. se pak koe mom4e moje da sa pofali 4e ne moje da sa ottarve ot dadeno momi4e...4e nqkoe momi4e ne go ostaq na mira, edi si ko... nz kfa trqq da e tazi 2ra kra4ka za koqto toi govori? Moje bi da kaje6 na si4ki za vas da gi nakara6 d vi priematnz no prosto ne mu padai v krakata opitai se da go zabravi6 zn kolko e lesno da se kaje i kolko e trudno noo... Az sam ot novo daskalo i edno momi4e me svalq6e i az zeh da q svalqm... no ne q haresvah..stanahme gajeta.... Edna no6t izbqgahme ot 4asa po fizi4esko (be6e 1noiari bqhme 2ra smqna) be6e palnolunie i otidahme pravo na brega na moreto (na plaja) basi romanti4nnoto a...i togas nz bez dqa si kazvame n6 tq me kiss i mi pusna ezik napraoo nz ko da praq mn se stresnah
... no ne q haresvah i ne izkah da sam s neq se sa opitvah da i kaja nqkak 4e ne sme edin za drug za da ne q naranq no tq be6e mn naivna.... i nakraq i go kazah i tq sled dve sedmici se iz4uka s nqkaf 10-toklasnik a (tq e na 14). PAk da ne vi govora kak pie6e |-(.... A sq i az sam hareesvam edno momi4e no... zn 4e ne moga da sam s neq za6toto sam i "prosto simpati4en"... kak da i kaja 4e na 14 e nevazmojno da ima lubovv.... omfg nz.... I tei ne se prai na tolkoz lesna 6ot 6e mu pisne6....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Миличка, съжалявам, че трябва да ти го кажа, но той е само на 14 и има голяма вероятност да не знае изобщо какво значи да обичаш истински. Това е първото. Освен това той толкова те обърква с действията си, че не можеш изобщо да си сигурна какво чувства, за да кажеш, че не може да е такъв или онакъв. С годините ще се убеждаваш, че става така - ще се опитват да те лъжат за чувствата си и от много мъже сигурно ще го чуеш това "Обичам те!", но само с действия можеш да си сигурна, че е истинско. А той точно това не е показал. Просто се отдръпни от него. Истинската любов е стремеж към другия. Ако има чувства към теб няма да те остави така лесно.Първоначално написано от donikaaa
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...