Регистрирах се защото имам нужда от помощ !!!Моля ви помогнете ми!!А сега ще ви разкажа....Eдна от най-добрите ми приятелки има брат който е с една година по-малък от мене(аз съм на 15 а той е на 14)...Първо изпитвах малки симпатии към него,но той почна да ме сваля и аз започнах да го харесвам все повече и повече....На 15 Март приятелите ни му казваха да ме прегърне но той не...но тогава един от приятелите ни го бутна към мен(а аз стоях точно до него)и го прегърнах...и той остана в прегръдките ми.После станахме и той дойде да ме изпрати,той поиска целувка и аз му я дадох(и се целунахме с език)На другия ден той не излезе...до 19 Април той се държеше с мен все едно нищо не се беше случило...но мен ужасно много ме болеше!!!!!И така до вчера...той беше ходел в една негова съученичка правила беше купон,щот тяхните бяха в София (той беше казал че ще си намери някоя готина мацка)И след като се върна го питах намери ли си някое момиче,а той ми каза че не иска друга(точно тогава баща ми се обади да се пребирам)И аз го дръпнах за ръката и му казах идвай да ме изпращаш,и той разбира се дойде...накарах го да седнем на една пейка под блока ни...седнахме и го питах ИЗПИТВАШ ЛИ НЕЩО КЪМ МЕН тогава той каза ДА И НЕ и аз му казах ИЛИ ДА ИЛИ НЕ той каза ДА и аз му казах добре....Тогава той ми каза че харесва още едно момиче освен мен..аз разбира се помислих че ме лъже и го попитах сериозно ли я харесваш и той каза да...тогава аз го питах онази вечер на 15 Март нищо ли не означаваше за теб и той каза ОЗНАЧАВАШЕ и аз се усмихнах...тогава той ми каза аз направих първата крачка ( бил ме целунал вечерта на 15 Март)сега очаквам ти да направиш втората и аз го питах какво да направя кажи и веднага ще я направя тази крачка...и той аз мога да кажа много неща измисли ти каква да е....и аз казах добре!!!Тогава той трябваше да тръгва и ми каза:аз трябва да тръгвам а ти си помисли каква да ти е крачката....и аз добре..и му казах:ДОКАТО НЕ МЕ ЦЕЛУНЕШ НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕШ,ЗАЩОТО АЗ НЯМА ДА ТЕ ПУСНА и аз отивам към него да го целуна той си стисна устните и не даваше да го целуна и аз айди де отвори я и той не...тръгна да бяга аз го догонех и му казах същото нещо (ДОКАТО НЕ МЕ ЦЕЛУНЕШ НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕШ РАЗБЕРИ ГО) и той каза:НЕ МОГА ПОВЕЧЕ тогава ме прегърна и целуна с език...и така аз после го целунах по врата и той тръгна и ми каза чао и аз чао...но се разбрахме днес да се видим(нали то туй става вчера)и днес ми се обади и ми каза че като излиза ще ми звънне но не ми звънна...и така аз чаках докато не дойдоха приятелите ми да ме извикат да излезем и аз разбира се излязох оглеждах се,оглеждах се за него и по едно време щях да му звъня да го питам къде е,но тогава той дойде аз му се усмихнах той също,пита ме ко праиш и аз нищо после отиди при едни от нашите приятели и почнаха да си говорят за нещо после аз отидох и го питах защо не излезе по рано и той каза че е имал много работа(нали щот те правят ремонт)...и аз добре седнах до него той се беше обърнал на другата страна и нищо не ми каза повече после тръгна а дори не ми каза чао.... И СЕГА ВЕЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ КАК ДА ПРОДЪЛЖА С ТОВА!!!ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОЙ Е СРАМЕЖЛИВ НО ГО ПРИКРИВА С НАДМЕННОСТ ПРЕД ДРУГИТЕ НО КОГАТО Е С МЕН Е ТОЛКОВА ДОБЪР И НЕЖЕН ДАЖЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НИ МИ КАЗАХА ЧЕ ТОЙ Е СРАМЕЖЛИВ НО АЗ НЕ ИМ ПОВЯРВАХ СЕГА ВЕЧЕ СЪМ СИГУРНА НО ВЪПРОСА Е ДРУГ АЗ ВИЖДАМ ЧЕ МЕ ОБИЧА НО МНОГО ГО Е СРАМ ПРЕД ДРУГИТЕ КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА СЕ ДЪРЖИ НЕЖЕН И ДОБЪР КЪМ МЕН ПРЕД ПРИЯТЕЛИТЕ НИ.....(А И НА 15 МАРТ СЛЕД ЦЕЛУВКАТА КОЯТО МИ ДАДЕ МИ КАЗА ЧЕ МЕ ОБИЧА И АЗ СЪЩО МУ ГО КАЗАХ) СЕГА МОЛЯ ВИИИИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАЖЕТЕ МИ КАК ДА ИЗЧЕЗНЕ СРАМЕЖЛИВОСТА ОТ НЕГО?????????

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3