.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ако момчето е майстор ще успее да те предразположи към дърдорене за 5 мин и ще забравиш за срама. Гаранция !
    Tell me how ? При мене се праят на темерути ..
    Напоркваш ги ... Ама така по-стабилно , че даже и в любов ще ти се врече...
    И ако момичето не пие кво праийм ?

Иначе до човека с въпроса или ти идва от вътре или не. Това не мога да ти обясня как става защото всяко момиче е различно и има значение как ще подходиш в дадената ситуация...
    Насило го напий... вкарай му алкохола венозно ...
    Иска се огромна смелост да си говорят момиче и момче ... Така е !!! Време е да разберете , че комплексите са излишна работа и че никой друг няма да направи първата крачка вместо вас...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    общувай повече с мъжкия пол, с твой съученици през междучасията примерно, мисля че това ще ти помогне до някаква степен...

nz ama momi4eto mai e sramejlivo i pri tva polojenie nqma kak da stane
    !!! I don't give a fuck !!!

Спокойно и аз съм била като теб...срамежлива,свита и т.н особено с момчета обаче просто спря да ми пука и започнах да се отпускам.Тва стана след като за пръв път се свалих с момче...казах си абе какво има да му мисля толко и така.Просто се отпусни и всичко ще си стане от самосебе си
    FreAk_oN_A_leAsH

qvno si nekfa nuduta deto nz kude i e mqstoto ne ti trqbva da kazv6a ,4e si edun vid qka ami trqq go dokazva6 mi qvno ne si popadnala na podhodq6tiq i da si izlee6 du6ata uspeh

Мега фен Аватара на babity
    Ако си чоплиш ноктите и се втренчиш в бутилката на пода си загубена!!!

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от xkk
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    АЛКОХОЛ
    -1000!!!
    Множко ще й дойде 1000 мл., нека не прекалява.

Колкото повече мислиш какво ще кажеш, как ще се нагласят нещата, какво би си помислил, толкова повече ще спечеш. Тъй че не мислиш за това и ще си по-спокойна. В крайна сметка няма нищо страшно да стане (в повечето случай ).
    имах предвид да пропусне момента с алкохола.
    Welcome to the end of the thought process.

Понякога самата срамежливост крие чар. Някои момчета не обичат "отворения" тип момичета.А питаш как да го гледаш в очите
    ?Просто си налагаш.Аз уж съм много притеснителна,но като съм на среща много се отраквам и започвам да го гледам само в очите . Май ги притеснявам малко,ама карай...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Мисли си за Том и Джери..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от bishop
    имах предвид да пропусне момента с алкохола.
    ясно ми беше, бъзиках се

излизай и оставаи по-често в компанията на момче и ще свикнеш

vinagi mi e bilo stranno tova sas srama ot sre6tite..kakvo tolkova ima-izliza6 s nqkoi da se zabavlqva6,da se opoznaete,prosto da ste zaedno,v slu4ai,4e darji6 na nego.Otpuska6 se,vse edno si s priqtelka i tolkova

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    vinagi mi e bilo stranno tova sas srama ot sre6tite..kakvo tolkova ima-izliza6 s nqkoi da se zabavlqva6,da se opoznaete,prosto da ste zaedno,v slu4ai,4e darji6 na nego.Otpuska6 se,vse edno si s priqtelka i tolkova
    И това ще го разбереш чак след като се провалиш в първите 3-4 излизания

Иначе е вярно

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от anchity
    Спокойно и аз съм била като теб...срамежлива,свита и т.н особено с момчета обаче просто спря да ми пука и започнах да се отпускам.Тва стана след като за пръв път се свалих с момче...казах си абе какво има да му мисля толко и така.Просто се отпусни и всичко ще си стане от самосебе си
    +1
    Трябва да свикнеш, след 3-4 срещи няма да ти пука. Пий една бира преди това или по-добре една водка Бъзикам се, разбира се.
    Като те пита нещо не му отговарай с 1 дума, разказвай...И аз бях така, обаче с възрастта и опита това изчезва. Не си мисли постоянно как стоиш, как се държиш, дали това, което говориш и правиш се харесва на момчето...Или накратко - дръж се естествено.

Айде успех и да знаеш, че от първата среща не можеш да се отпуснеш, трябва повече опит!

Град
    sofiq
    da znaesh 4e nie mom4etata se pritesnqvame mnogo ako ne dori i pove4e ot vas

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: Как да се отпусна при среща с момче?

Цитирай Първоначално написано от sweety_but_lonely
    az sam edno simpati4no momi4e na 16, hareswano momi4e sam, s viziq, umna(purva v klasa) pe4elila mn konkursi, kazvali sa mi 4e imam nqkakuv 4ar, s koito privli4am mujkata polovina...
    Mисля че забрави "Скромна"
    The Spark

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не колкото и глупаво да звучи ...малко алкохол ...колкото да ти замая главата винаги помага .... ама малко ..не да прикалиш и после още по зле ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

то си зависи най-вече от човек, но като начало може да изгледа на компютъра си някой сериал от тима : Кварталът на Богатите, One Three Hill, и т.н. и ние момчетата сме срамежливи по някога, трябва да ни чувстваш като приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си