- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се отпусна при среща с момче?
Насило го напий... вкарай му алкохола венозно ...Първоначално написано от Alabalaportokala
Иска се огромна смелост да си говорят момиче и момче ... Така е !!! Време е да разберете , че комплексите са излишна работа и че никой друг няма да направи първата крачка вместо вас...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от evelinka1122
nz ama momi4eto mai e sramejlivo i pri tva polojenie nqma kak da stane
!!! I don't give a fuck !!!
Спокойно и аз съм била като теб...срамежлива,свита и т.н особено с момчета обаче просто спря да ми пука и започнах да се отпускам.Тва стана след като за пръв път се свалих с момче...казах си абе какво има да му мисля толко и така.Просто се отпусни и всичко ще си стане от самосебе си![]()
FreAk_oN_A_leAsH
qvno si nekfa nuduta deto nz kude i e mqstoto ne ti trqbva da kazv6a ,4e si edun vid qka ami trqq go dokazva6mi qvno ne si popadnala na podhodq6tiq i da si izlee6 du6ata
![]()
![]()
uspeh
![]()
![]()
Ако си чоплиш ноктите и се втренчиш в бутилката на пода си загубена!!!![]()
имах предвид да пропусне момента с алкохола.Първоначално написано от xkk
Welcome to the end of the thought process.
Понякога самата срамежливост крие чар.Някои момчета не обичат "отворения" тип момичета.А питаш как да го гледаш в очите
?Просто си налагаш.Аз уж съм много притеснителна,но като съм на среща много се отраквам и започвам да го гледам само в очите .Май ги притеснявам малко,ама карай...
![]()
Мисли си за Том и Джери..
Първоначално написано от kombarka
towa e prosto neizlechimo "" moje da se pravish che ne te e sram ama ..![]()
![]()
vinagi mi e bilo stranno tova sas srama ot sre6tite..kakvo tolkova ima-izliza6 s nqkoi da se zabavlqva6,da se opoznaete,prosto da ste zaedno,v slu4ai,4e darji6 na nego.Otpuska6 se,vse edno si s priqtelka i tolkova
И това ще го разбереш чак след като се провалиш в първите 3-4 излизанияПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
Иначе е вярно![]()
+1Първоначално написано от anchity
![]()
Трябва да свикнеш, след 3-4 срещи няма да ти пука. Пий една бира преди това или по-добре една водкаБъзикам се, разбира се.
Като те пита нещо не му отговарай с 1 дума, разказвай...И аз бях така, обаче с възрастта и опита това изчезва. Не си мисли постоянно как стоиш, как се държиш, дали това, което говориш и правиш се харесва на момчето...Или накратко - дръж се естествено.
Айде успех и да знаеш, че от първата среща не можеш да се отпуснеш, трябва повече опит!
da znaesh 4e nie mom4etata se pritesnqvame mnogo ako ne dori i pove4e ot vas
Mисля че забрави "Скромна"Първоначално написано от sweety_but_lonely
The Spark
не колкото и глупаво да звучи ...малко алкохол ...колкото да ти замая главата винаги помага .... ама малко ..не да прикалиш и после още по зле ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
то си зависи най-вече от човек, но като начало може да изгледа на компютъра си някой сериал от тима : Кварталът на Богатите, One Three Hill, и т.н. и ние момчетата сме срамежливи по някога, трябва да ни чувстваш като приятели