- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- лесна програма за програмиране??
бях гледал С++ и някакви подобия но неможах да разбера нищо, навих се да направя подобие на програма само трябва да ми кажете някоя по лесничка като за начало, знам че не става за ден 2 ама имам мерак да се научс.
Давайте и линкове няма да ви се сърдя![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Какво ??
ти първо се научи да програмираш на по сложните езици и тогава![]()
Нов човек съм
то си4ки са лесно само трябва някои да ти деде основата![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
искам г/д разбираема програма не искам да правя нов OSПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
трудни са,аз 3 години учих c++ в даскало и пак не го знам.сега изучаваме visual basic-той е по лесничък.хубаво е 1е искаш да учиш нови неща.разрови се из нета-има уроци точно за тея програми,както и за други разбира се.
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ровил съм се достатачно, сега искам да деиствам някой ще даде ли линк към деистваща програма или ..?
Хаха ква програма бе? Кво си се ровил, знаеш ли за какво става въпрос изобщо?
еми дръпни си c++ ili visual basic,има ги навсякъде
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ами ако ще започваш да се занимаваш с програмиране трябва да решиш по-точно в коя сфера ще се вихриш.Първоначално написано от tqnko
![]()
Към web дизайн ли,със писане на софтуер,кракерство.......И най-елементарното със което може да започнеш е HTML,той е най-лесен за програмиране и се използва във създаване на web приложения и страници.
the cool is here
Dev-C++ - лека и лесна за работа среда, но пък е с по-ограничени възможности.
Visual Studio - Средата за програмиране на C++, C#, J# и Visual Basic от Майкрософт. Около 3 гигабайта, но пък има autocomplete.
Eclipse за С++ - Еклипс е най-добрата среда за мен, ама трудно се настройва за С++, и като те гледам няма да успееш.![]()
Каквато и среда да избереш - без да знаеш елементарни неща от езика, полза няма.
Първоначално написано от Blink182 the real
според теб за хтмл ли съм се навил..?бях гледал С++ и някакви подобия но неможах да разбера нищо
Lake_bodom мерси ще видяDev-C++ - лека и лесна за работа среда, но пък е с по-ограничени възможности.