- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли цветята?
Е,харесвате ли ги? Да ви ги подаряват? Да ги отглеждате? Като цяло-харесвате ли цветя и ако да-какви,ако не-защо? Какво мислите за хората,които не обичат цветята,какви са те? Пишете-това е вашата цветна тема. =)
Ени такива със 7 листа обичам...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Лилиуми.. това са моите цветя. Обожавам лилиуми. И по възможност - да ми подаряват. Ако тръгна да гледам нещо, ще го уморя на първата седмица, затова избягвам.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ууууу цветенца мнооого обичам. Жълти нарциси и лаленцаа са ми любимите, но на всякакви се радвам.
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз съм човек който не обича цвета нито да отглеждам нито да ми подаряват единствено едно цвете харесвам по незнайна и от мен причина това е бялата роза иначе като видя примерно много цветя ми харесва как изглежда говоря за засадени цвета примерно в някоя градина.
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
и аз много харесвам лилиумите .... страхотни саПървоначално написано от Felis_Dirus
![]()
обичам!
вкъщи е пълно с цветя, тъй като майка ми гледа много растения
приятно ми е да има такава обстановка покрай мен![]()
Оби4ам гербери и слън4огледи най-многоИна4е да, оби4ам цветя, но от пове4ето кихам и не мога да им се радвам като хората
![]()
Робинята на Quench
Ммм, обичам, обичам и да ми подаряват, но за отглеждане, предпочитам да им го спестя.![]()
Аз пък съм обратното - обичам да отглеждам, но не и да ми подаряват. Предпочитам шоколадови бонбони или нещо такова пред букет. Не, че ако ми подарят ще ми стане нещо или няма да ми хареса, но предпочитам да не го правят.![]()
В нас е като джунгла. Баба ми отглежда много цветя и покрай нея и аз започнах да изнасям за вкъщи. Сега в хола и терасата е пълно с разни саксии. Определено създават една по-уютна атмосфера.![]()
Обичам да ми подаряват и да отглеждам...
Много е хубаво лятото на терасата да почнеш да поливаш или просто да седиш и да ги гледаш. Успокояват..
Мда, обожавам ги, обичам и да отглеждам, и да ми подаряват...
nicolepcd
Обожавам ги!![]()
Фрезиите са ми любимите цветя, нежността на аромата им е просто велика!
Вкъщи е пълно с цветя, имаме поне 50 вида, майка ми преди време хич я нямаше в това отношение,но сега как си ги гледа.Пу-пу да не са им уруки!![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Обичам цветята... вкъщи има много саксийни, за които обаче се грижи май повече майка ми, отколкото аз.Даже имаме цветя и във входа на стълбите между нашия и долния етаж..
Един ден като 'порастна' и като си имам къщурка с двор... то той ще бъде мноооого цветен!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Обожавам цветята, но за съжаление не оцеляват при мен, щом и кактус уморих![]()
Любимите са ми : лалета, лилиуми, рози, нарцис... абе май всичките без карамфили![]()
Даа обичам много градински цветя... баба ми отглежда в двора. А сега има много лалета и е мн красиво.![]()
obojavam!!!Kolkoto i klishirano da zvuchi haresvam rozi!Kakvito i da sa na cvqt!Estestveno,che obicham da mi podarqvat...a za oglejdaneto...mnogo ne sum za doverie za tazi cel...haresvam sushto i gerberi,margaritki,orhidei i gradisnkite proletni i aromatni cvetenca!
обичам цветя...не ги обичам от магазина,където са в букет,защото са като умрелиобичам свежи,естествени цветя..полски също
![]()
![]()
someone else...
Няма какво до казвам, че обичам цветята...то си е ясно.
Най-много харесвам орхидеите.Мисля, че са много красиви и нежни цветя.
Обичам и да ми подаряват, но нещо по-скромно...например глухарчета или някакво друго цвете, но най-важното е да не са опаковани!Така са най-красиви!!!![]()
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _Becko_
Ххаха...то и аз...два!![]()
ОБОЖАВАМ ГИ!!!!![]()