- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луда ли съм или силна,наивна или искрено влюбена...
На 19 години съм,той на 24.Запознахме се преди почти 2 години,заедно сме от 1,3 месеца.Писахме си дълго по нета и накрая се видяхме.Тогава той работеше в София,но някъде към третия месец се върна в родния си град,защото меко казано мрази Софията и си има причини,но това е друг въпрос.Сега работи там и си има и други проблеми ,които усложняват съвсем положението.А положението е познато...връзка от разстояние.В началото докато беше тук се виждахме поне веднъж в седмицата.След като отиде там значи вече година се виждаме веднъж в месеца.Пишем в скайп и телефона,майли и смси,но е трудно.Той не иска да идва тук или като дойде нямя търпение да си тръгне,защото не се чувства на място тук.Само ме кани при него,но на мен не ми е възможно да ходя там,ходила съм 2 пъти за по 2 дни.И той беше на върха на щастието да съм в негото креватче,да ме гушне вечер и да заспи,да играя с кучето му и да ме развежда из града.Майка му също ми се радва и ме кани,но това е моя град и смятам че поне трябда се постарае да превъзмогне тази своя гордост и ненавист в името на нас . Просто е много трудно да караме така.Той ми има пълно доверие аз на него също,но кажете има ли бъдеще връзка в която никой не отстъпва,ем твърди ,че иска да сме заедно,ем гордостта му го задържа там.А времето си минава и изпускаме ценни моменти и време,най-хубавите.Любовта ни е от най-трудните и вече губя надежда.Понякога си мисля,че не съм достатъчно добра за него,че не съм това ,което му трябва,защото аз вярвам в любовта и се боря за нея,попивам всяка капка от неякато бездомно сираче,на което някой се е усмихнал или е казал добра дума.Любовта е изкуство,тя е жертви и компромиси.Искам да ме обичат,а аз ще обичам още повече въпреки всички и въпреки всичко.Просто не знам луда ли съм или силна,наивна или искрено влюбена...![]()
Как бихте постъпили на мое място?
Достигне до истината отвъд разума!ЛЮБОВТА е мостът!
Струва ми се,че си последнотоБившият ми приятел беше от друг град..и ни беше супер трудно..така,че до някаква степен малко те разбирам...Може би щом не иска да идва във твоя град,така трябва и да бъде..направи му този компромис..и измислете някакво решение на проблема..Разбирам,че се обичате..така,че този проблем не трябва да бъде пречка за любовта ви..Успех мила
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Ъм.. Тва не би трябвало да е проблем, вие сте големи хора, можете да се виждате. След като не иска София го преживей и ходи и ти при него...
Животът е адът описан в Библията!
az su6to imax takava vruzka!mn sum stradala i plakala za moq lubim!o6te go obi4am makar 4e predi mesec go skusax za6toto 4yvstvax 4e se samopogybvame i dvmata!no yvi o6te mislq za nego i lubovta za men e ad...imam gaje v momenta ot tyk..ot sf no ne sum sigyrna i ne znam dali naistina iskam da sum s nego!o6te mislq za moqta purva lubov koqto ne moga da zabravq!ax kolko e tejko kogato lubimiq ne e do teb
![]()
no i az samata kakvo da te posuvetvam...opredeleno si mn silna jena! =D>![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
Тъпа..![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
мисля че не трябва да продължавате така... нз наистина трябва да се направи нещо по въпроса... вярвам че ще успеете да надмогнете това разстояние... УСПЕХ !!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ааааа evelinka1122 все не моа да те хвана..я ми кажи колко гаджета си имала??
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1 ... vse ediniq trqbva da otstypiПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....