.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Някъде там...

Как да си направя такава прическа?

Ох.. Съжалявам че ви задавам такъв тъп въпрос,но как да си направя такава прическа?Много ми харесва,а пък скоро имам личен празник и искам да направя нещо по-различно с косата си.Косата ми е дълга до кръста,така че с дължината всичко е ок,но не знам как да я направя толкова обемна.Моля ви,помогнете ми!Благодаря ви много за отделеното време
    http://zazz.bg/play:b8a090a1
    P.S. Съжалявам че качеството на видеото не е много добро,но по-добро не успях да намеря.
    [♥]~*{_МожЕ Da CъМ СлАдka,м0же Da He CъМ,Но МожЕ Da Ме uMa6 ... СаМо На СъН!!_}*~[♥]

Macka, samichka taka probno ne mi se misli kolko trqbva da se zanimavash, a i moge da ne uspeesh da go napravish tochno taka (vse pak shte ti e za 1 put) Nai - dobre otidi na frizior i poiskai takava pricheska, tukmo shte e profesionalno napraveno, tochno za povoda. A inache se seshtam samo za presa, no tva e mn igrachka..... A za plitki da ne govorim i lak i kakvi li oshte neshta.. Davai na friziorche.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

otdelqi kosata si na mnogo malki ki4uri i q napravi na presa cqlata,sled tova q tupirai pak kato otdelq6 na malki ki4uri i sled tova s lak za kosa.ama ne e zle da napravi6 edna probna za da ne stane taka 4e da ne se haresa6 ili da ne stane kakto trqbva.uspeh

Град
    blg
    dam sas presa i topirane

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    С мерак
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    dam sas presa i topirane
    и малко лак

Преса,топиране и лак

Мега фен Аватара на SunSmile
    отиваш в един фризиорски салон и казваш ква прическа да ти направят! Толкова ли сложно ти се вижда?! - Елементарно е!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    отиваш в един фризиорски салон и казваш ква прическа да ти направят! Толкова ли сложно ти се вижда?! - Елементарно е!
    За какво и е фризьор,ако има преса и някоя 'издръжлива" приятелка да не и писне след 3 кичур,мисля,че и в домашни условия може да се получи.

Както казаха по-горе с преса и топирване,гледах интервюто,в което Райна каза,че така е направена.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва може да стане и без преса ....но чесно ти каааммм после нз как ще се срешеш ...начи .....отделяш на пластове ...ама малки ...и яко топиране ...ама не някво малко мизерно топиране ...цялостно ..и то с много лак ...слет тва колко ше ти е трудно да я срешиш думи нямам .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

С преса и диадема ще прилича на нейната.

Град
    Някъде там...
    Хехе..мерси много,хора.Напражо сте златни!
    [♥]~*{_МожЕ Da CъМ СлАдka,м0же Da He CъМ,Но МожЕ Da Ме uMa6 ... СаМо На СъН!!_}*~[♥]

ко стана пробва ли с прическата

това е искуствена коса

Град
    Някъде там...
    Мдам,пробвах..Аз чак се учудих..доста добре се получи пробния вариант..Мерси много на всички за съветите!

Цитирай Първоначално написано от babykiller_
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    dam sas presa i topirane
    и малко лак
    мне малко

Цитирай Първоначално написано от lili,,,
    otdelqi kosata si na mnogo malki ki4uri i q napravi na presa cqlata,sled tova q tupirai pak kato otdelq6 na malki ki4uri i sled tova s lak za kosa.ama ne e zle da napravi6 edna probna za da ne stane taka 4e da ne se haresa6 ili da ne stane kakto trqbva.uspeh
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си