.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Какво ще правите лятото и къде ще почивате?

Може да обясните какво ще правите лятото малко по подробно . Какви идеи имате ? Къде ще работите? Къде ще почивате? Ще почивате ли изобщо? Ще работите ли изобщо?
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Рано е да се каже, но ще почивам и ще работя

Мега фен Аватара на machoka
    Ще се поинтересувам от феситивала "Варненско лято", кои са професорите, които ще бъдат там.. и евентуално ще съчетая полезното с приятното

:)

И аз ще съм така може би ще заминавам за кипър или ще работя в една дискотека в сл.бряг ...не ми се мисли пак какво тежко лято ме чака

Град
    sofiq o.k
    няма да ба4кама з да не съм балък но ина4е 6те по4ивам в къ6ти ис кафетата ссъ6то така на моренце
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен
    Град
    SF
    Ще си сменям работата с нещо, от което изкарваш пове4ко пари, все пак И после... евентуално моренце. Много ми се ще, дано стане

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от kocko
    няма да ба4кама з да не съм балък но ина4е 6те по4ивам в къ6ти ис кафетата ссъ6то така на моренце
    Незнам на колко години си "Kocko" ли там къф си ама досега не съм видял едно читаво мнение от теб. Или се хвани малко в ръце и отговаряй адекватно или се самоизтрий за наказание

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ми, първо, изпитите, надявам се, всичко да мине успешно. После може Гърция, ще видим какво ще реша. Малко в София, на моренце я във Варна, я в Созопол. Нормалните неща за човек на моите години.

Ще ми се да се хвана на работа, ама никъде няма да ме вземат, защото 'съм малка'... а и наще 'ще ходиш на работа, когато станеш студентка'..
    Предполагам че ще ида на море... искам Созопол, там ми е като втори дом.. Може и до селата да ида, да видя роднините.. По-голяма част от ваканцията ще прекарам в града сигурно.
    Е това ако свърша добре и си изкарам изпита... ако не цялата ваканция ще се провали..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами главната ми цел тва лято е да уча ..смисъл 1 месец тря си напъна гъза да уча много сериозно ..сле това 1 месец почивка ималко работа ....което всъщност ще е смао почивка .... и така ще доиде септември мецес ...и пак трябва да ходя на училище и ще е повече от гадно ..щото ще съм 12 клас .. пфф ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аммм това лято минимум 1 месец ще помагам в кантората на майка ми или в тази на един колега-иупиии, много ме радва това нещо
    имам една оферта за Албена с приятели, но на този етап, всичко са само възможности.
    С наще е бъда 2-3 седмици на вилата и евентуално преди да започна даскало ще отида за някой друг ден до чужбина.

П.С-Може и да се запиша на курс по Испанки, ама нещо много не ми се занимава в летните горещини с учене.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    море и секс.

Saatana vittu perkele hate crew!

hottie
    Guest
    Морееее разбира се. Лятото го отделям само за морето

Ще почна друга работа още преди края на учебната година и ще свърша края на Август. за да имам време да се подготвя за даскало... Това ще ми е ваканцията
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Mmm,chudesna tema,chrez koqto da se izfukam,che shte si hodq v Bg :P
    Huhhh za jalost shte e kratka-mesec,mesec i polovina... Smqtam da opulzotvorq vseki mig ot vakanciqta...Kato za nachalo shte sum si v rodniq mi grad-Hisar,sled tova na "selo" Shte podisham chist planinki vuzduh i smqtam da posetq mesta,koito do sega vse otlagah!She pokorq Botev vruh Kum kraq na vakanciqta,mislim da otidem s priqtelq mi v Greece na morence i taka obshto vzeto plana e sgotven,iska se samo da sme jivi,zdravi i finansovo trezvi! :P

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Планирани са изпити целия юли. Ходи ми се на моренце с приятеля ми, но май няма да стане, е и на седмица на вилата му, макаер и с баща му и баба му, ще съм доволна

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ще видим.

Имам някакви идеи , но нищо не се знае.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Основно ще работя, но ще направя и море сигурно, че отдавна не съм ходил.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Първо изпити, после ще се оправям с документи, после на някой друг концерт, като в периода между двата замисляме с приятели да ходим някъде. След това море с наш'те живот и здраве август месец, а след това-Финландия.

Но това ще стане само ако всичко върви по план..
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Еми планувам около 3 месеца работа като администраторка в някой хотел на Златните и после няколко дена в Китен с приятели,готино лято ще е

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Нямам си на представа..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    малко бачкане, малко южно черноморие... и надявам се много пиене, секс и путенцата да се лепят като мухи на мед както си е по дефолт.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    Plovdiv
    За съжаление и това лято няма да има почивка за мен .Заминавам пак за чужбина да работя цяло лято.На море не съм ходил от 6-7 години .Всяко лято само работа и почва дами писва вече
    Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх, лятото... как го чакам... :P . Основно мотаене- полянки, градинки, партита... работа, надявам се... майка ми планира да ме замъкне за един месец в Холандия, ама да си мечтае, оставам си тук сама мухаха хаха ... мнооооого евентуално море, но пак ме съмнява, от 4 години ми обещават иии нищо.
    И... ако изникне нещо непредвидено е добре дошло... нещо ново никога не е на зле .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Okinawa
    Едната алтернатива е лагер с даскалото,другата на море с мама в Гърция..предполагам ще избера 2рото.Работа не ми се очертава..общо взето много мотаене,море и тук таме партита

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си