.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Защо така бе!?

Аз съм момче на 15 години(правя ги на 16.06.08 ) и досега съм нямал гадже.Но това не е истинският проблем.Защо когато си харесам някое момиче винаги отговорът е :
    -Искам да бъдем само приятели.
    Вчера излизахме с класа на 2мата ми мн добри приятели от бившия клас и там беше момичето в което бях адси вюбен преди.Но естествено чувствата ми не бяха споделени.И гадното беше,че като я видях да се прегръща с едно момче(той и е само френд ) и ми стана адски гадно ,защото още изпитвам чувства към нея.
    И не мога да разбера мамка му какво ми има.Имам чувство за хумор,не съм някой фешън или чалгар ,не пуша,не съм правеж.Или може би трябва да стана?? Или пък толкова ли съм грозен бе???
    П.П. Мерси на тези които прочетоха темата.Просто трябваше да споделя.И ето ме и мене http://www.impulse.bg/No_Limit/3342248

--------------------------------------------------------

Не си грозен - напротив!Голям сладур си А това за момичетата,че искат да сте само приятели..аз винаги го отдавам на възрастта..поне при мен беше така,когато някой на моята възраст ми предложеше
    Или пък може би твърде много се привързваш?Не се притеснявай,че нямаш приятелка все още..има толкова много време..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Град
    Пловдив
    zdravei :} ne mislq 4e si grozen i ne trqbva da se promenqsh zaredi nqkoe momiche.... 6te doide momenta v koito 6te namerish momiche da te haresva takav kakavto si i 6te ti e mnogo po dobre da si samiq sebe si uspeh :}

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от [`eL`
    ]Не си грозен - напротив!Голям сладур си А това за момичетата,че искат да сте само приятели..аз винаги го отдавам на възрастта..поне при мен беше така,когато някой на моята възраст ми предложеше
    Или пък може би твърде много се привързваш?Не се притеснявай,че нямаш приятелка все още..има толкова много време..
    Да може би е така...Нещо модата сега е сички да се хващат с батковци от3 до 5години по големи от тях... Което според мен е адски тъпо....

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    zdravei :} ne mislq 4e si grozen i ne trqbva da se promenqsh zaredi nqkoe momiche.... 6te doide momenta v koito 6te namerish momiche da te haresva takav kakavto si i 6te ti e mnogo po dobre da si samiq sebe si uspeh :}
    Мерси.Аз не съм тръгнал да се променям .Просто си мисля че ако бях нямаше да съм в такова положение,но не искам да ставам защото за мене тия хора са пълни смотаняци ....

Ем да..модерно е да си на 13-14 и да ходиш с някой 20 годишен..Ако може и да е готин..футболист (изобщо някакъв спортист) да е турил цаките и ванските..той е номер едно..Просто си е от възрастта..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne si fesshan tui pak za ko go kaza shte kajesh 4e akto si feshan ne si 4ovek ve4e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    а може би толкова се сприятеляваш с момичетата, че те имат за много добър приятел, знам ли не се притеснявай, мой, ще ти дойде времето

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ne si fesshan tui pak za ko go kaza shte kajesh 4e akto si feshan ne si 4ovek ve4e
    Mи казах го защото фешъните имат ебахти самочувстието без покритие и се мислят за нещо мн голямо.

hah simpatqga si .. oba4e hva6tam bas,4e vinagi si spr mil,otziv4iv i dubyr slu6atel (v koeto nqma ni6to lo6o) i taka stava6 za momi4etata po-skoro mn dobyr priqtel .. Ponqkoga e nujno da se d1rji6 malko po-nahakano(ne kazvam grubo ili da se dyrji6 kato super ma4oo!!),prosto im pokaji,4e osven dobyr fr si i strahotno mom4e(kato gadje imam predvid,ama mn mrazq taq duma)

Град
    sofiq o.k
    пи4 4есно казано ако съм мацка небих ти ско4ил да сме 4естни но гледаи са сиг се дъ46и6 мн нежно с мацките и мн приятелски даваи я по груби4ко покажи 4е няма6 само приятелски 4уства успех с похотливите курвета
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Много пъти съм ти казвала и ще продължа да ти го казвам:проблема не е в теб.Нищо ти няма-нито си грозен,адски забавен си,а понеже сме приятели,мога да кажа,че си много приятна компания за разговори и имаш много по-зрял характер дори от някои 20 годишни батковци,по които повечето момичета на нашата вузраст се заплесват.Така че не се притеснявай,ще дойде и твоя ред.Аз ти казах,че ще срещнеш момичето за теб,когато най-малко очакваш.

оффф ма сички кат почнете с това "спкс ще срещнеш някой .. има време любовта сама ще те намери .. " иии напраооо Ае стига глупости,момчето доста е чакало ми се струва и колкото повече го карате да чака,толкова повече ще се сдухва .. И BlueFace приятелите ти как успяват да си намерят ?? Що не питаш тях ?? Даже мисля,че ще е по-добре .. иначе аз казах,каквото имах да казвам по-горе ..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Mи казах го защото фешъните имат ебахти самочувстието без покритие и се мислят за нещо мн голямо.

пове4ето ДА , НО НЕ вси4ки
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ne mi haresa tfa koeto kazahte 4e bilo moderno da hodi6 s 3-5 po golqm partnior ot teb...tfa e mn tapo....razbira se 4e ne e moderno a e po dobre za dr 4ovek da yseti 4e ima nqkoi po golqm do nego i da 4uvstva liubov i podkrepa....aaa za temata..az sa6to bqh kato teb no ne se pritesnqvai 6te doide i tfoeto freme i 4estno kazano sam se zamisli...na tezi godini imaiki gadje kfo?????? 6e q 4uka6 seki den....emi ne staaa brato taka 4e ne gubi6 mnoo..spox

голям сладур си живота е пред теб.да не ти пука.просто сега сме в такава възраст и е нормално...

Цитирай Първоначално написано от SexY_tAnI
    Ne mi haresa tfa koeto kazahte 4e bilo moderno da hodi6 s 3-5 po golqm partnior ot teb...tfa e mn tapo....razbira se 4e ne e moderno a e po dobre za dr 4ovek da yseti 4e ima nqkoi po golqm do nego i da 4uvstva liubov i podkrepa....aaa za temata..az sa6to bqh kato teb no ne se pritesnqvai 6te doide i tfoeto freme i 4estno kazano sam se zamisli...na tezi godini imaiki gadje kfo?????? 6e q 4uka6 seki den....emi ne staaa brato taka 4e ne gubi6 mnoo..spox
    +1

Всяко нещо с времето си!

Град
    sofiq
    Това с възраста и 4е в момента е на мода да излизаш с по-голям е тъпа заблуда!А може би просто в пове4ето слу4аи мом4етата на на6ата възраст са о6те "недорасли".Не искам да обиждам никого но в пове4ето слу4аи наистина е така!Мом4енцата от на6ия клас например о6те си играйкат на ке4 не могат да предложат и минималното от това което кара едно моми4е,една жена да потрепне,да се 4увства желана!Истината 4е по-големите мом4енца (ако се замисли6) можеби знаят как да привлекат вниманието на една жена!Предполагам 4е то4но затова завиждате на "гомете батковци"-Те просто знаят как да постигнат целта си!деистват,внимателно-не грубо,правят комплименти(това на урок по свалки заприли4а)карат моми4ето да смее (доста важно!) с мето гадже се смея като луда
    Ако иска6 просто да си хване6 гадже ей така...просто да го има6 по-добре недеи-няма смисъл...освен това ти си хубаво мом4е!не се притесняжаи да изразява6 открито 4увставата си!сигурна сум 4е ако се огледа6 по-добре 6те намери6 своята половинка
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    След 2 години всяко 13-14 годишно момиче ще ти се натиска! Ще видиш, че съм права. Сладък си, проблема не е в теб.

Мисля, че си наясно, че момичетата узряват 2 години по-рано от момчетата. Затова е нормално вие момчетата да си хващате по-малки с 1-2-3 години, не повече. Съответно ти трябва да си хванеш някоя 12-13 годишна. Но аз тях (12-13 годишните момичета) ги разделям на две групи. Първата е на тези, които не се интересуват от гаджета, а втората на курвите, които ходят с някой доста по-голям батко, да речем поне на 17-18. И за теб какво остана? Аз като бях на 13-14 не си и помислях да тръгна с някой на моята възраст, та те бяха такива идиоти (разбира се има изключения).

Като заключение казвам да поизчакаш малко. Но това не значи като си харесаш някое момиче да не му обръщаш внимение. Означава да не се отчайваш Айде успех!

Град
    Бургас
    Аз не искам някоя 12-13 годишна.По простата причина че повечето са вдетенени все още.Момичетата на 14-15 години вече (само някой де) имат зряло мислене.Мойто учиище е пример за тъпи,надути момичета. Аз не си търся гадже просто за да го имам.Търся си сериозна връзка.Явно наистина трябва да почакам
    П.П. Аз пък знам че точно в пубертета момчетата се развиват по-бързо.Но зависи и от личността.

Град
    Бургас
    Мерси на всички за мненията!!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Аз не искам някоя 12-13 годишна.По простата причина че повечето са вдетенени все още.Момичетата на 14-15 години вече (само някой де) имат зряло мислене.Мойто учиище е пример за тъпи,надути момичета. Аз не си търся гадже просто за да го имам.Търся си сериозна връзка.Явно наистина трябва да почакам
    П.П. Аз пък знам че точно в пубертета момчетата се развиват по-бързо.Но зависи и от личността.
    Ще ти кажа само че ако търсиш сериозна връзка ... си ЯКО заблуден !!! Повярвай ми , не търсиш това... Живей си живота сега - когато му е времето ... От 12 до 14 годишен бях с 1 и също момиче... Пропилях си младостта !!! (сега съм на 15)
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Ще ти кажа само че ако търсиш сериозна връзка ... си ЯКО заблуден !!! Повярвай ми , не търсиш това... Живей си живота сега - когато му е времето ... От 12 до 14 годишен бях с 1 и също момиче... Пропилях си младостта !!! (сега съм на 15)
    да бее и аз си пропилях детството с един тюфлек... живей си като пораснеш тогава си търси сериозни връзки
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен
    Проблема не е във физическата ти красота или характера, а в подхода ти. За да те отрязват момичетата някъде грешиш. Това трябва ти да разбереш. Не бъди постоянно себе си. Вижда се че трябва да промениш нещо и ако не го направиш може да се наложи да почакаш доста време. Момичетата на твоята възраст (а и не само на твоята) умират за лоши момчета. Ако се държиш прекалено мило и угаждаш на капризите им ( не ми казвай че не е така, просто съм 101% сигурен) ще се задоволяваш с приятелство. Бъди загадачен, леко нелогичен, груб и ще видиш обрата. При момичетата е така - колкото повече ги мачкаш толкова повече те харесват и желаят. И винаги вземай решенията. Не оставяй това в ръцете на момичето. Пример : на разходка сте и тя те пита "къде ще отидем", не казвай "ами където ти пожелаеш" както повечето момчета правят защото си мислят че това е голямото кавалерство. Бъди мъж и си дръж стабилно на мястото иначе ще чуваш тези думи с приятелството доста за напред. Мадамите искат стабилни и груби мъжаги, а не чувствителни и "мили" лекета. Не забравяй 1 : мъжете (момчетата) сме първични и спонтанни създания и трябва да се държим като такива, защото момичетата харесват това. Затова забрави за малко кавалерското и джентълменско отношение, поне до такава степен че да не падаш в краката на момичето, иначе ще и станеш безинтересен. Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си