.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Не си струва да се променяш заради някой.Просто може би не си попаднал на подходящата.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Проблема не е във физическата ти красота или характера, а в подхода ти. За да те отрязват момичетата някъде грешиш. Това трябва ти да разбереш. Не бъди постоянно себе си. Вижда се че трябва да промениш нещо и ако не го направиш може да се наложи да почакаш доста време. Момичетата на твоята възраст (а и не само на твоята) умират за лоши момчета. Ако се държиш прекалено мило и угаждаш на капризите им ( не ми казвай че не е така, просто съм 101% сигурен) ще се задоволяваш с приятелство. Бъди загадачен, леко нелогичен, груб и ще видиш обрата. При момичетата е така - колкото повече ги мачкаш толкова повече те харесват и желаят. И винаги вземай решенията. Не оставяй това в ръцете на момичето. Пример : на разходка сте и тя те пита "къде ще отидем", не казвай "ами където ти пожелаеш" както повечето момчета правят защото си мислят че това е голямото кавалерство. Бъди мъж и си дръж стабилно на мястото иначе ще чуваш тези думи с приятелството доста за напред. Мадамите искат стабилни и груби мъжаги, а не чувствителни и "мили" лекета. Не забравяй 1 : мъжете (момчетата) сме първични и спонтанни създания и трябва да се държим като такива, защото момичетата харесват това. Затова забрави за малко кавалерското и джентълменско отношение, поне до такава степен че да не падаш в краката на момичето, иначе ще и станеш безинтересен. Успех !
    Mерси за съвета
    Само да кажа не угаждам на ничии капризи,но наистина се държа мн мило с момичетата и там може да е грешката.Не мисля че тряя да се държа чак грубо но определено ще намаля милото отношение.

--------------------------------------------------------

hahaha emi 6ans vseki se razvia po razli4en na4in.. az o6te na 14 bqh prail sex s 2 momi4eta hahaha beha i po golemi ot mene ama sega sum na 17 po4ti 18 ii da hoda s 15-16 godi6ni momi4eta daje i 14 slu4valo se e shoTO na teh im e merak da hodat s po golemi na nas ni e merak da ebeme destveni haha Shans..a pyk tva koi bil fashion koi ne nqma nikakvo zna4enie vseki si izbira kak da se obli4a .. mn e tupo da gi obijdate teq za6toto tfa sa prosto drehi i nekfi pri4eski ni6to pove4e amaa.... shanS vseki go priema po razli4en na4in za tebe te sa zle 6oto ti kradat momi4etata

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    hahaha emi 6ans vseki se razvia po razli4en na4in.. az o6te na 14 bqh prail sex s 2 momi4eta hahaha beha i po golemi ot mene ama sega sum na 17 po4ti 18 ii da hoda s 15-16 godi6ni momi4eta daje i 14 slu4valo se e shoTO na teh im e merak da hodat s po golemi na nas ni e merak da ebeme destveni haha Shans..a pyk tva koi bil fashion koi ne nqma nikakvo zna4enie vseki si izbira kak da se obli4a .. mn e tupo da gi obijdate teq za6toto tfa sa prosto drehi i nekfi pri4eski ni6to pove4e amaa.... shanS vseki go priema po razli4en na4in za tebe te sa zle 6oto ti kradat momi4etata
    Не ми е до обличането.А до характера.Да наистина се нервя че ги харесват ама поне да бяха свестни хора...Щото като видиш някой нормално момче с прическа направена от 200г. гел ,с 100 герданчета и гривни,панталони до оная работа ми кажи! ОК ? И аз мога да ходя така ама не ме кефи.Що тряя да съм някой пълен идиот дето не знае граници и благиприличие за да бъда харесван.Това ме дразни не др.....

Супер фен
    Не говори така. Колкото и да се точиш с гел гердани и т.н. не показваш ли мъжкото в себе си 1 слива няма да те хареса. Това са помощни аксесоари, които помагат за визията, но ако човек се осланя само на това няма да има успех. Прави това което ти казах и ще видиш че без да си фешън и футболист ще имаш успехи с момичетата. Говоря ти от собствения си опит.

Град
    Бургас
    Не говори така. Колкото и да се точиш с гел гердани и т.н. не показваш ли мъжкото в себе си 1 слива няма да те хареса. Това са помощни аксесоари, които помагат за визията, но ако човек се осланя само на това няма да има успех. Прави това което ти казах и ще видиш че без да си фешън и футболист ще имаш успехи с момичетата. Говоря ти от собствения си опит.
    Ок!

Голям фен
    Град
    Варна
    Проблема не е във физическата ти красота или характера, а в подхода ти. За да те отрязват момичетата някъде грешиш. Това трябва ти да разбереш. Не бъди постоянно себе си. Вижда се че трябва да промениш нещо и ако не го направиш може да се наложи да почакаш доста време. Момичетата на твоята възраст (а и не само на твоята) умират за лоши момчета. Ако се държиш прекалено мило и угаждаш на капризите им ( не ми казвай че не е така, просто съм 101% сигурен) ще се задоволяваш с приятелство. Бъди загадачен, леко нелогичен, груб и ще видиш обрата. При момичетата е така - колкото повече ги мачкаш толкова повече те харесват и желаят. И винаги вземай решенията. Не оставяй това в ръцете на момичето. Пример : на разходка сте и тя те пита "къде ще отидем", не казвай "ами където ти пожелаеш" както повечето момчета правят защото си мислят че това е голямото кавалерство. Бъди мъж и си дръж стабилно на мястото иначе ще чуваш тези думи с приятелството доста за напред. Мадамите искат стабилни и груби мъжаги, а не чувствителни и "мили" лекета. Не забравяй 1 : мъжете (момчетата) сме първични и спонтанни създания и трябва да се държим като такива, защото момичетата харесват това. Затова забрави за малко кавалерското и джентълменско отношение, поне до такава степен че да не падаш в краката на момичето, иначе ще и станеш безинтересен. Успех !
    +1

Мега фен Аватара на Hilary_
    изобщо не бих казала че си грозен...просто не си попаднал на правилното момиче... предполагам че всички около теб са кифли и те ест си падат по големите "гъзари"... тва е мноооого тъпо...ама мое мнение...та бих ти казала в никакъв случай да не се отчайваш а да си гледаш кефа и да не ти пука и не търси грешката в себе си защото не е в теб... давай го на relax и ще видиш че се ще се намери едно сладко момиче което да харесаш и то да ти отвърне... айде Успех и го давай spox!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Както казаха по-горе, не се дръж толкова мило. Сега като се замисля и аз бих предпочела някой не толкова кавалер, пред някъв дето само гледа да ми угоди...

Малее кфо си се затормозил не си на 20 ! .. Не е задължително до 15 да си имал сто гаджета ..
    Относно момичето - щом се е натискала с друг,значи или има нещо между тях или просто си прави кефа за една вечер .. и в двата случая не се занимавай
    just a kid۵

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Малее кфо си се затормозил не си на 20 ! .. Не е задължително до 15 да си имал сто гаджета ..
    Относно момичето - щом се е натискала с друг,значи или има нещо между тях или просто си прави кефа за една вечер .. и в двата случая не се занимавай
    1во аз не съм имал нито едно гаже.
    2ро само се прегръщаха.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    2ро само се прегръщаха.
    Може би призванието ти не е да бъдеш с момиче ами ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    изобщо не бих казала че си грозен...просто не си попаднал на правилното момиче... предполагам че всички около теб са кифли и те ест си падат по големите "гъзари"... тва е мноооого тъпо...ама мое мнение...та бих ти казала в никакъв случай да не се отчайваш а да си гледаш кефа и да не ти пука и не търси грешката в себе си защото не е в теб... давай го на relax и ще видиш че се ще се намери едно сладко момиче което да харесаш и то да ти отвърне... айде Успех и го давай spox!
    Мерси за мнението Наистина е така 70 % от класа ми са такива хора...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    2ро само се прегръщаха.
    Споко може да се отчайвам на моменти ама НИКОГА няма да обърна резбата!!!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    2ро само се прегръщаха.
    Аз съм спокоен баце... Ни най малко не се тревожа общо взето Повярвай ми - да си свободен е НАЙ-ЯКОТО нещо на света... Макар че има някой неща които са по готини
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Не успях да видя снимката ти и не моа да кажа дали си грозен,но със сигурност не треа да се променяш,щот има мн малко свестни момчета и ако вс решат да станат гъзари би било мн гадно за свестните момичета =>не се променяй,за всяка хубост си има някой,който да я хареса и не се бой,ще дойде време,в което всички ще почнат да си търсят сериозно гадже и тогава ти ще си търсеният !!! Успехчета

Град
    Boulevard of broken dreams
    Охх,голям сладур си Абе няма се отчайваш
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Голям фен
    Град
    Варна
    2ро само се прегръщаха.
    Аз съм спокоен баце... Ни най малко не се тревожа общо взето Повярвай ми - да си свободен е НАЙ-ЯКОТО нещо на света... Макар че има някой неща които са по готини
    За теб да, ама той като не е бил с момиче и за него тва е 10 пъти по добро

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Цаката не е толкова във външния вид а във общуването.Ако помагаш на някое момиче и й споделяш и я утешаваш когато е натъжена или не е на кеф имаш голям шанс да успееш.Естествено ако е малко податлива де.И не забравяй-когато помагаш на някое момиче не се задълбочавай чак толкова в проблемите й защото ще те хване веднага за приятел.Успех човече и само напред...ще дойде ои твоето време сам няма да останеш

Град
    pLaZmA wOrLd
    Абе пич я се стегни
    Всеки човек намира своята половинка рано или късно

az sam imal gaje ama neseriozni

Не се променяй... Четейки постовете ти считам, че си пич и не е нужно да се сдухваш. Това, че другите са некви гъзари, ходят с панталони все едно не знаят кво е кенеф, това че пушат, че пият и т.н. не ги прави по-готини, защото по тях се лепят същите мърли. А момиче, което не харесва такива хора... ти имаш шанс за нея.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Не се променяй... Четейки постовете ти считам, че си пич и не е нужно да се сдухваш. Това, че другите са некви гъзари, ходят с панталони все едно не знаят кво е кенеф, това че пушат, че пият и т.н. не ги прави по-готини, защото по тях се лепят същите мърли. А момиче, което не харесва такива хора... ти имаш шанс за нея.
    +100000 Ето,Павка,и аз за тва ти говоря

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Im2ortal
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    +100000 Ето,Павка,и аз за тва ти говоря
    Мерси и на двамата

Като за начало преди да се снимаш в огледалото, започни да общуваш с нея... Това му е майката - ОБЩУВАНЕ!!!!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си