- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така бе!?
Не си струва да се променяш заради някой.Просто може би не си попаднал на подходящата.
Mерси за съветаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Само да кажа не угаждам на ничии капризи,но наистина се държа мн мило с момичетата и там може да е грешката.Не мисля че тряя да се държа чак грубо но определено ще намаля милото отношение.![]()
--------------------------------------------------------
hahaha emi 6ans vseki se razvia po razli4en na4in.. az o6te na 14 bqh prail sex s 2 momi4eta hahaha beha i po golemi ot mene![]()
![]()
ama sega sum na 17 po4ti 18 ii da hoda s 15-16 godi6ni momi4eta daje i 14 slu4valo se e shoTO na teh im e merak da hodat s po golemi na nas ni e merak da ebeme destveni haha
![]()
Shans..a pyk tva koi bil fashion koi ne nqma nikakvo zna4enie vseki si izbira kak da se obli4a .. mn e tupo da gi obijdate teq za6toto tfa sa prosto drehi i nekfi pri4eski ni6to pove4e amaa.... shanS vseki go priema po razli4en na4in za tebe te sa zle 6oto ti kradat momi4etata
![]()
Не ми е до обличането.А до характера.Да наистина се нервя че ги харесват ама поне да бяха свестни хора...Щото като видиш някой нормално момче с прическа направена от 200г. гел ,с 100 герданчета и гривни,панталони до оная работа ми кажи! ОК ?Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
И аз мога да ходя така ама не ме кефи.Що тряя да съм някой пълен идиот дето не знае граници и благиприличие за да бъда харесван.Това ме дразни не др.....
Не говори така. Колкото и да се точиш с гел гердани и т.н. не показваш ли мъжкото в себе си 1 слива няма да те хареса. Това са помощни аксесоари, които помагат за визията, но ако човек се осланя само на това няма да има успех. Прави това което ти казах и ще видиш че без да си фешън и футболист ще имаш успехи с момичетата. Говоря ти от собствения си опит.
Ок!Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
+1Първоначално написано от Alabalaportokala
изобщо не бих казала че си грозен...просто не си попаднал на правилното момиче...предполагам че всички около теб са кифли и те ест си падат по големите "гъзари"...
тва е мноооого тъпо...ама мое мнение...та бих ти казала в никакъв случай да не се отчайваш а да си гледаш кефа и да не ти пука и не търси грешката в себе си защото не е в теб...
давай го на relax и ще видиш че се ще се намери едно сладко момиче което да харесаш и то да ти отвърне...
айде Успех и го давай spox!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Както казаха по-горе, не се дръж толкова мило. Сега като се замисля и аз бих предпочела някой не толкова кавалер, пред някъв дето само гледа да ми угоди...
Малее кфо си се затормозил не си на 20 ! .. Не е задължително до 15 да си имал сто гаджета..
Относно момичето - щом се е натискала с друг,значи или има нещо между тях или просто си прави кефа за една вечер .. и в двата случая не се занимавай
just a kid۵
1во аз не съм имал нито едно гаже.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
2ро само се прегръщаха.
Може би призванието ти не е да бъдеш с момиче ами ...Първоначално написано от BlueFace
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Мерси за мнениетоПървоначално написано от Hilary_
![]()
Наистина е така 70 % от класа ми са такива хора...
Споко може да се отчайвам на моменти ама НИКОГА няма да обърна резбата!!!Първоначално написано от xercu^es
Аз съм спокоен баце... Ни най малко не се тревожа общо взетоПървоначално написано от BlueFace
Повярвай ми - да си свободен е НАЙ-ЯКОТО нещо на света... Макар че има някой неща които са по готини
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Не успях да видя снимката ти и не моа да кажа дали си грозен,но със сигурност не треа да се променяш,щот има мн малко свестни момчета и ако вс решат да станат гъзари би било мн гадно за свестните момичета =>не се променяй,за всяка хубост си има някой,който да я хареса и не се бой,ще дойде време,в което всички ще почнат да си търсят сериозно гадже и тогава ти ще си търсеният !!! Успехчета![]()
Охх,голям сладур сиАбе няма се отчайваш
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
За теб да, ама той като не е бил с момиче и за него тва е 10 пъти по доброПървоначално написано от xercu^es
![]()
Цаката не е толкова във външния вид а във общуването.Ако помагаш на някое момиче и й споделяш и я утешаваш когато е натъжена или не е на кеф имаш голям шанс да успееш.Естествено ако е малко податлива де.И не забравяй-когато помагаш на някое момиче не се задълбочавай чак толкова в проблемите й защото ще те хване веднага за приятел.Успех човече и само напред...ще дойде ои твоето време сам няма да останеш![]()
Абе пич я се стегни![]()
Всеки човек намира своята половинка рано или късно![]()
az sam imal gaje ama neseriozni![]()
Не се променяй... Четейки постовете ти считам, че си пич и не е нужно да се сдухваш. Това, че другите са некви гъзари, ходят с панталони все едно не знаят кво е кенеф, това че пушат, че пият и т.н. не ги прави по-готини, защото по тях се лепят същите мърли. А момиче, което не харесва такива хора... ти имаш шанс за нея.![]()
+100000 Ето,Павка,и аз за тва ти говоряПървоначално написано от AceXe
![]()
Мерси и на дваматаПървоначално написано от Im2ortal
![]()
Като за начало преди да се снимаш в огледалото, започни да общуваш с нея... Това му е майката - ОБЩУВАНЕ!!!!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!