.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Като за начало преди да се снимаш в огледалото, започни да общуваш с нея... Това му е майката - ОБЩУВАНЕ!!!!
    И КАК РАЗБРА ЧЕ НЕ ОБЩУВАМ??Аз съм толкова общителен...Ама просто винаги има някой по-добър от мен и не съм харесван това е проблема.С толкова мн момичета общувам ама нали казах кфо стаа накрая....

--------------------------------------------------------

Е значи нещо не правиш както трябва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Бургас
    Моля модераторите да закючат темата,защото някой хора тълкуват нещата по много отдалечен от реалността начин.
    Благодаря предварително!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мисля, че проблема не е в теб или във възрастта ти Аз ходя с едно момче почти на моята възраст ( на 15 съм :P ) вече повече от година и всичко е супер Може би просто не си срещнал свясно момиче. Има време за всичко, спокойно
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    sofiq
    pi4 samo spoko nema za ko da se trevozish.na4i az sam po4ti na 18 i do taq godina nikoq madama ne mi obrastashe vnimanie.ot minaloto lqto priqte li mi kazvat 4e nqkoq si e pitala za men,za belqzvam kak me oglezdat i ako iskam vednaga ste si namerq nqkq,No spored men ne e vapro sa da e nqkoq a da e TQ,smisal 4e 4uvstvoto e vaznoto ne broikata

Град
    The endless river
    Ако не е сериозно не ти трябва гадже поне според мен.А и иначе само ще ти досажда
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    София
    До към 16/17год е по-добре момичето да излиза с момче близка до нейната възраст. После определено е много по-добре за самата нея да е с по-възрастен човек. Мисля, че всички знаем,че момичетата се развиват по-бързо от момчетата
    Smile!?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    До към 16/17год е по-добре момичето да излиза с момче близка до нейната възраст. После определено е много по-добре за самата нея да е с по-възрастен човек. Мисля, че всички знаем,че момичетата се развиват по-бързо от момчетата
    В пубертета не е така Там се развивате по-бавно

Не си грозен, спокс Търси нови хоризонти и не прави грешката да се сприятеляваш с момиче, което харсваш, че оправия няма
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

ole kak sha si grozen be super sladyk si (inlove) i az ne mislq 4e zaradi drygite trqabva da se promenqsh bydi sebesi prosto.,... se nqkoga shte se poqvi idelnoto momi4e

Брат чесно казано като момче не си от тия грозните мършляци така че спокс... само ти трябва малко време да намериш някой толко луд колкото тебе и си готов... Само мога да кажа да не пресилваш нещата и да не обръщаш внимание на тия пръчки дето не разбират за какво иде реч

Мега фен Аватара на Sisito941
    Много си сладичък .
    Сега по темата:общувай малко повече с момичета,сближавай се с тях.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Ами не си грозен, изобщо даже! Помоли някои фр да те запознае с момичето (ако не го познаваш) или ако го познаваш може да кажеш на някои общи приятели ама на които имаш доверие и те да и кажат че я хар ! И може да се получи нещо да почнете да излизате и т.н. ии изобщо не е нужно да почваш да пушиш и разни такива!!!!
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Просто не си попадал на подходящото момиче,ами на някви пикли и недорясли които не знаят какво искат спокойно не се отчайва,рано или късно ще се появи момичето,което наистина ще те оцени и ще те заслужава

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ми човек не знам какво да ти кажа освен ... "welcome to the jungle " просто ... чакаш и 1 ден ще се появи някое момиченце когато най малко очакваш ... и ще бъдеш на 7 мото небе ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Пловдив
    мен па ме кефиш
    и аз съм г/д така всички ме отбягваt,но общо взето това не ме е*е.Просто чакаш и т'ва е все някога от някъдe ще изникне някой Тъпо е да се променяш! :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си