- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо така бе!?
И КАК РАЗБРА ЧЕ НЕ ОБЩУВАМ??Аз съм толкова общителен...Ама просто винаги има някой по-добър от мен и не съм харесван това е проблема.С толкова мн момичета общувам ама нали казах кфо стаа накрая....Първоначално написано от Wrathchild
--------------------------------------------------------
Е значи нещо не правиш както трябва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Моля модераторите да закючат темата,защото някой хора тълкуват нещата по много отдалечен от реалността начин.
Благодаря предварително!!![]()
Мисля, че проблема не е в теб или във възрастта тиАз ходя с едно момче почти на моята възраст ( на 15 съм :P ) вече повече от година и всичко е супер
Може би просто не си срещнал свясно момиче. Има време за всичко, спокойно
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
pi4 samo spoko nema za ko da se trevozish.na4i az sam po4ti na 18 i do taq godina nikoq madama ne mi obrastashe vnimanie.ot minaloto lqto priqte li mi kazvat 4e nqkoq si e pitala za men,za belqzvam kak me oglezdat i ako iskam vednaga ste si namerq nqkq,No spored men ne e vapro sa da e nqkoq a da e TQ,smisal 4e 4uvstvoto e vaznoto ne broikata![]()
Ако не е сериозно не ти трябва гадже поне според мен.А и иначе само ще ти досажда![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
До към 16/17год е по-добре момичето да излиза с момче близка до нейната възраст. После определено е много по-добре за самата нея да е с по-възрастен човек. Мисля, че всички знаем,че момичетата се развиват по-бързо от момчетата![]()
Smile!?
В пубертета не е такаПървоначално написано от ra4ence
Там се развивате по-бавно
![]()
Не си грозен, споксТърси нови хоризонти и не прави грешката да се сприятеляваш с момиче, което харсваш, че оправия няма
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Брат чесно казано като момче не си от тия грозните мършляци така че спокс... само ти трябва малко време да намериш някой толко луд колкото тебе и си готов...Само мога да кажа да не пресилваш нещата и да не обръщаш внимание на тия пръчки дето не разбират за какво иде реч
![]()
Много си сладичък![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Сега по темата:общувай малко повече с момичета,сближавай се с тях.![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ами не си грозен, изобщо даже!Помоли някои фр да те запознае с момичето (ако не го познаваш) или ако го познаваш може да кажеш на някои общи приятели ама на които имаш доверие и те да и кажат че я хар ! И може да се получи нещо да почнете да излизате и т.н.
ии изобщо не е нужно да почваш да пушиш и разни такива!!!!
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Просто не си попадал на подходящото момиче,ами на някви пикли и недорясли които не знаят какво искатспокойно не се отчайва,рано или късно ще се появи момичето,което наистина ще те оцени и ще те заслужава
![]()
Ми човек не знам какво да ти кажа освен ... "welcome to the jungle " просто ... чакаш и 1 ден ще се появи някое момиченце когато най малко очакваш ... и ще бъдеш на 7 мото небе ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
мен па ме кефиш![]()
и аз съм г/д така всички ме отбягваt,но общо взето това не ме е*е.Просто чакаш и т'ва е все някога от някъдe ще изникне някойТъпо е да се променяш! :]