- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да разговаря с мен?
Не мисля,че това би помогнало....Аз постоянно му задавам въпроси,на които той отговаря с по няколко думи и отново замълчава.....Първоначално написано от Nassgerrack
Е ти не го ли познаваш от преди.. Може да си е такова момчето, въпреки че не е нормално пък да се държи така.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ами може просто да е такъв тип... Да не обича да говори и толкоз... Пък ти да му вадиш думите с чингел не става... Или го приеми такъв, къвто е, или просто си намери твоя тип момче, щот явно той не е твоя...Първоначално написано от Im2ortal
![]()
Не го познавах от преди.Запознахме се около месец преди да тръгнем.Имаме много общи приятели,дори най-добрия му приятел е от моя клас и се разбираме много добре-точно той ни запозна,понеже смяташе,че ще го харесвам.....Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Еми най-после говорих с него и каза,че ще се опита да се промени,обаче незнайно защо му стана много гадно от това,което му казах...Дано да се оправят нещата и мерси на всички за добрите съвети
![]()
Ти ми помогна най-много от всички!Специално tnx за тебеПървоначално написано от zaetasum
![]()
![]()
![]()
![]()
Може би има проблеми с1с семейството... аз когато имах такива проблеми ( при раздялата на родители ми ) не говорех много много с всички и това беше близо месец... айде не месец ама едно 2 седмици ги имаше с1с сигурност, та даже и повече..
Ами да възможно е...Той изтъкна това като една от причините да се държи така...