.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Как да накарам някого да говори с мен?
    Почваш със "здравей!" Тва е най-яката реплика дето съм чувал някога! И почти винаги помага. Пробвай и ти!
    Не мисля,че това би помогнало....Аз постоянно му задавам въпроси,на които той отговаря с по няколко думи и отново замълчава.....

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Е ти не го ли познаваш от преди.. Може да си е такова момчето, въпреки че не е нормално пък да се държи така.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Как да го накарам да разговаря с мен?

Цитирай Първоначално написано от Im2ortal
    Аз съм момиче на 15 години и съм заедно с приятеля си от почти 3 месеца.Проблема е,че той не говори с мен за нищо и имам чувството,че не ме приема като своя приятелка,а просто като гадже.Когато излизаме,аз постоянно му говоря,а той не казва нищо,само от време на време се усмихва.Понякога дори се чудя дали ме слуша или пък сали не го отегчавам.Получава се много конфузна ситуация,понеже щом аз спра да говоря,просто вървим и мълчим.Единственото,за което говори е училището и общите ни приятели.Аз съм му казвала,че може да говори с мен за всичко,но той просто не го прави.Той е много ревнив,но никога не ми казва когато нещо в моето поведение го подразни....Не знам какво да правя и как да го накарам да открие мислите си пред мен.Моля ви помогнете ми......
    Ами може просто да е такъв тип... Да не обича да говори и толкоз... Пък ти да му вадиш думите с чингел не става... Или го приеми такъв, къвто е, или просто си намери твоя тип момче, щот явно той не е твоя...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Е ти не го ли познаваш от преди.. Може да си е такова момчето, въпреки че не е нормално пък да се държи така.
    Не го познавах от преди.Запознахме се около месец преди да тръгнем.Имаме много общи приятели,дори най-добрия му приятел е от моя клас и се разбираме много добре-точно той ни запозна,понеже смяташе,че ще го харесвам.....

Еми най-после говорих с него и каза,че ще се опита да се промени,обаче незнайно защо му стана много гадно от това,което му казах... Дано да се оправят нещата и мерси на всички за добрите съвети

Цитирай Първоначално написано от zaetasum
    lele nz mojebi toi e prosto takuf...qvno nemoje6 da go promeni6 i da iska6...suvetvam te da si my kaje6 kakvo ti e na surceto bez zaobikalki
    ako az bqx az na tvoe mqsto 6tqx da kaja:
    milo ot 3 meseca sme zaedno,az sum 6tastliva s teb i vseki put 6tom sme zaedno ne spiram da govorq za6toto iskam da znae6 vs za men!iskam da spodelq vsi4ko s teb lubov moq!no me mu4i ne6to dr...ti za6to ne go pravi6?otek4avam li te...?dobre li se 4yvstva6 s men?molqte spodeli ..."

YSPEX4ETA!!!!
    Ти ми помогна най-много от всички!Специално tnx за тебе

Град
    РЮАР
    Може би има проблеми с1с семейството... аз когато имах такива проблеми ( при раздялата на родители ми ) не говорех много много с всички и това беше близо месец... айде не месец ама едно 2 седмици ги имаше с1с сигурност, та даже и повече..

Ами да възможно е...Той изтъкна това като една от причините да се държи така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си