Въпроса ми е как успявате да продължите напред,когато ви се случи нещо,което много ви е наранило?Например обичали сте много един човек,споделили сте му толкова много,направили сте неща за него,които сте си мислили,че никога няма да направите...но сте поставили него пред себе си.Какво става,когато този човек един ден ви обръща гръб и промени коренно отношението си към вас и само ви наранява?
Досещате се,че питам за себе си.Защото минаха месеци,но всяка сутрин,когато се събудя ми става супер гадно Не искам да бъда никога повече с този човек.Дори мога да кажа,че благодарение на всичките глупости,които той ми каза и всички неща,които ми направи,не го обичам.Обаче чувството,че съм била предадена си остана и не мога да го махна от себе си.Отвратително е Дори забравих хубавите моменти с този човек...След тях имаше толкова много гадни случки.Как да ги помня?!
Толкова много нови хора срещнах,но в нито един от тях не видях,това което бях видяла в него!А не е единствен!Знам го..
Какво правите вие в такива случаи,когато сте били наистина много наранени?Не говоря просто за раздяла,а за нещо много повече...
Как продължавате напред?