- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Hard-techno,Schranz.....
Има ли в този форум някой заклет фен на хард-а и шранц-а освен мене ?![]()
Schranz music is my world !
проста аптекарка
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Не,но познавам много такива хора. Аз лично не разбирам кво ви харесва в тая музика,ама...ваш си избор.Първоначално написано от schranz
Косата щръкнала до небето и зобиш амфети....
Не поне аз не съм такъв...![]()
![]()
аз несъм твърдо
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Да ви имам и тъпите разбирания и представи.Не възнамерявам сега да почвам да обяснявам за връзката-наркотици,hard techno......дрън-дрън щото то за вас важи "Едно си баба знае едно си бае"така че няма смисъл.
Не е задължително да си със "щръкнала коса и да зобиш амфети"...АзПървоначално написано от Last
съм най-нормален човек,който се кефи на тази музика !....
да бе вЕрно...не всички друсат
\________________
[quote="skatemore"]проста аптекарка[/quote
![]()
Тъй като гледам храните момичето а имали тука ЕМОЦИОНАЛНИ КОПЕЛЕНЦА ????????????????????????????![]()
![]()
Em Да очакваме ли Хард-Грайд-кор Техно скоро време??? Ай стиа с тея простовати компютърни пасажи на ужасни глупусти...тва по зле от чалгата го ева
Entombed For live
Отиди на едно парти и друго ще говориш после....Първоначално написано от Entombed
да ще каже, че е много по-злеПървоначално написано от schranz
![]()
ima kak da nqma![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Преди 3-4 години за първи път отидох на хаус парти(дотогава слушах съвсем друга музика)...И след това парти се промених тотално...Яко се зарибих...само че хауса доста бързо ми омръзна(прекалено лек ми стана) и така започнах да се кефя на по твърдото..Първоначално написано от Psychopath*
ЕДНО ПАРТИ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ТИ![]()
една линия също
както и една помпа![]()
Прав си да...На мен не само една линия промени живота,а много...Но не това е начинаЛинийте за момента са минало,но ще видим до кога
![]()
Екстрите са си екстри, доста пъти съм ходил на парти свежичакама не се получава не мога да издържам 8 до 10 часа
и се налага. Иначе има разлика да ходиш на парти заради музиката и да ходиш на парти за да се надрусаш
![]()
Така е ,трудно се издържа без екстри...Аз без екстри към 5ч. съм скапана вече...а иначе не мога да си тръгна от партито ако има екстриПървоначално написано от techsoul
Има разлика,но аз честно казано повечето пъти съм била с екстри на партита,но въпреки всичко отивам заради музиката,dj-q и атмосферата
![]()
Първоначално написано от schranz
Първоначално написано от Psychopath*
......Първоначално написано от schranz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
я сподели малко от по-твърдото![]()
На ти по-твърдоПървоначално написано от Psychopath*
А ако за някое парти нямам "екстри" по-добре да си седя дОма...
Първоначално написано от loyal_88
Ahahahaha stiga be,prekalqva6 moe li taka?ahaha![]()