.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Град
    sofiq o.k

културизам

здр как е искам да попитам кои се интересува от културизам сиг несъм само аз в тоя форум . съ6то така какво ви е мнението за културизма
    замене тва е 1 най добрия спорт
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Бе не е мн хубаво щот са гадни от релеф а и пият мн хапове
    Fitness Forever

Град
    дупката на геврека
    да да то си личи че те кефи ама не мн здравословно и със плуване може да се развиеш (даже е до добре особенно ко ядеш "камъчки")
    и зависи на колко си почнал де...

пф като ги гледам тия ии мн гадни..то добре да имаш релеф ама чак толкова а за жените да не говорим
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    яко е но в умренери количества
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    да да то си личи че те кефи ама не мн здравословно и със плуване може да се развиеш (даже е до добре особенно ко ядеш "камъчки")
    s плуване никво тяло немое6 да направи6 тва да си стегне6 тялото добре ама се тая оставиго тва то 4е не е мн добре да си супер голям 6тот за да стене6 мн химия трябва на някво умерено ниво без химия е супер добре аз съм такъф и си се харесвам то и другите ми се радват де

Мега фен Аватара на EarthShaker
    дай снимка да те видим

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Е човек, сори ама МНОГО грешиш, ако твърдиш, че с плуване не можеш да направиш мускули. Мога да ти кажа, че точно с плуване, можеш да направиш много изчистено и хармонично развито тяло ... друг е въпросът, че това е далеч от представата за "културистично" развит организъм. Мускулатурата която се прави с плуване е много качествена !!!
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    s плуване никво тяло немое6 да направи6 тва да си стегне6 тялото добре ама се тая оставиго тва то 4е не е мн добре да си супер голям 6тот за да стене6 мн химия трябва на някво умерено ниво без химия е супер добре аз съм такъф и си се харесвам то и другите ми се радват де
    плувай цяло лято, след тва си сравни гърба какъв е сега и какъв е бил преди и след тва говори, че плуването не развивало тялото.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не ми е интересно...

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    плувай цяло лято, след тва си сравни гърба какъв е сега и какъв е бил преди и след тва говори, че плуването не развивало тялото.
    сравни 1 плувец на 100 метра и сравни 1 билдер да види6 ква е разликата ли4но на мене неми харесва и ако си мислите 4е плувците са направили тва дето иат от плуване а бе от тренировки в фитнеса мн се лъжете с плуването може6 само да си стегне6 тялото съ6тото става и със ти4ане

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Хаха не приличали на хора плувците ... нима един "МОЩЕН" билдър прилича повече на човек отколкото един плувец ... не е така, това тяхното на културистите е прекалено, и на всичкото отгоре за къв чеп ти е да си 200 кила и да не можеш да си почешех гърба и да си кат флегма, откъде накъде един културист ще е по-добър от един плувец ...

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от maaster
    Хаха не приличали на хора плувците ... нима един "МОЩЕН" билдър прилича повече на човек отколкото един плувец ... не е така, това тяхното на културистите е прекалено, и на всичкото отгоре за къв чеп ти е да си 200 кила и да не можеш да си почешех гърба и да си кат флегма, откъде накъде един културист ще е по-добър от един плувец ...
    пи4 я ми кажи е билдер дето е 200 кила бе пън и задължително ли е да се сее6та6 за най голямия представи си някои на 75 кила ами глегма ли отиди при франко колумбо и си направете 1 спаринк да видиме дали е бавен направо 6те те уду6и с колана на кимоното ти

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Ясно стана колко разбира нашият човек ... доста се посмях

Град
    sofiq o.k
    ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Еми аз повече на фитнес ходя, но мисля че по-хубаво плуването отколкото културизма Като станеш културист ще си натрупал много килограми и ще си ги направил в мускули и сега може да изглеждаш добре ама както казаха по горе няма да можеш си почешаш гърба например а и още много неща ... освен това и е грозно да си целия у мускули ... Па да не говорим като станеш на 40,45 или 50 няма да приличаш на нищо ... сичко ще увисне като гърдите на 200 килограмова жена

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    Еми аз повече на фитнес ходя, но мисля че по-хубаво плуването отколкото културизма Като станеш културист ще си натрупал много килограми и ще си ги направил в мускули и сега може да изглеждаш добре ама както казаха по горе няма да можеш си почешаш гърба например а и още много неща ... освен това и е грозно да си целия у мускули ... Па да не говорим като станеш на 40,45 или 50 няма да приличаш на нищо ... сичко ще увисне като гърдите на 200 килограмова жена
    мн сте цтцт 6то си представяте културиста винаги 200 кила огромен представи си го 70 кила можеш ли или е мн трудно

еми така също мога да си представя ама няма да е културист културист за мен е някъв 100 кила примерно само мускул което си е доста грозно по-добре си се занимавай с фитнес само така колкото тялото да ти е хубаво и стегнато квото и да си говорим и пкуването и ходенето на фитнес са много полезни ... па всеки сам избира а най-хубаво е да ги съчетаваш щото квото и да си говорим никои спорт не прави гръб толкова добре колкото плуването

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    еми така също мога да си представя ама няма да е културист културист за мен е някъв 100 кила примерно само мускул което си е доста грозно по-добре си се занимавай с фитнес само така колкото тялото да ти е хубаво и стегнато квото и да си говорим и пкуването и ходенето на фитнес са много полезни ... па всеки сам избира а най-хубаво е да ги съчетаваш щото квото и да си говорим никои спорт не прави гръб толкова добре колкото плуването
    Е НЕ ТУКА ГРЕ6И6 КАТО ХОДИ6 НА ФИТНЕС МН ПО ДОБРЕ СТАВА БРАТО ТО ВИДЯ ОНИЯ ГОРЕ КВИ БЯХА ПРОСТИ СА НЯМА СМИСЪЛ И СЪС ТЕВЕ ДА СПОРЯ ПРОСТО КАТО ВИДИ6 НЯКОИ БИЛДЕР И НЯКОИ ПЛУВЕЦ РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУКА ДО НЕБЕТО НЯМА КВО ДА СРАВНЯВАМЕ НО ДР Е ВЪПРОСА КВО ТИ ХАРЕСВА ПОВЕ4Е ДАЛИ ДА СИ СУПЕР ОФЕРМЕН И ГОЛЯМ ИЛИ СЛАБИ4ЪК ТАМ С НЯКВО НОРМАЛНО ТЯЛО ГОРЕ ДОЛУ И КАДЕ МИ РАЗБРАВЯХА 4Е СЕ ТРУПАЛО МН МУСКОЛИ ПО ГЪРБА ОТ ПЛУВАНЕТО МОЖЕ И ТАКА ДА Е НО НЕ КОЛКОТО С ХОДЕНЕТО РЕДОВНО В ЗАЛАТА НО СЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР А ДО КОЛКОТО ОВИСВАНЕТО ТО И ДАСИ СЛАБ ПАК КАТО ОСТАРЕЕ6 ОВИСВА6 КАТО СПРЕ6 ИЗЦЯЛО ТРЕНИРАНЕТО 6ТЕ ОВИСНЕ6 НО АКО ПОСЛЕПЕННО СПИРА6 И СИ ТРЕНИРА6 ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НЯКА ТАКАВА ОПАСНОСТ

Град
    София
    аз са кефя на фитнеса и на яките билдери щото наистина добрите са като живонти и ако имат характер къртат !
    от друга страна за нормален човек който е запален и иска да изглежда добре....
    определено съм сагласен че плуването развива качествено мускулите.... особено едно рамо, ако тряя да го изчистиш е таман да плуваш...
    напълно нормално е ако искаш да си по масивен да ходиш и на фитнес разбира се... да пиеш протеинчета, витами , режим на хранене , аминокисилини...тфа мн хубаво , ама ако не се занимаваш професионално да ми се зобаш с стероиди и тестостеронни анаболи тфа баси простотията ..

КАТО ВИДИ6 НЯКОИ БИЛДЕР И НЯКОИ ПЛУВЕЦ РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУКА ДО НЕБЕТО НЯМА КВО ДА СРАВНЯВАМЕ

hahahahah ti si ne 4ovek na edin pluvec za kvo sa mu takiva ogromni muskuli be pi4 ?

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от Scouse
    аз са кефя на фитнеса и на яките билдери щото наистина добрите са като живонти и ако имат характер къртат !
    от друга страна за нормален човек който е запален и иска да изглежда добре....
    определено съм сагласен че плуването развива качествено мускулите.... особено едно рамо, ако тряя да го изчистиш е таман да плуваш...
    напълно нормално е ако искаш да си по масивен да ходиш и на фитнес разбира се... да пиеш протеинчета, витами , режим на хранене , аминокисилини...тфа мн хубаво , ама ако не се занимаваш професионално да ми се зобаш с стероиди и тестостеронни анаболи тфа баси простотията ..
    е евало 1 добро мнение браво

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    КАТО ВИДИ6 НЯКОИ БИЛДЕР И НЯКОИ ПЛУВЕЦ РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУКА ДО НЕБЕТО НЯМА КВО ДА СРАВНЯВАМЕ

hahahahah ti si ne 4ovek na edin pluvec za kvo sa mu takiva ogromni muskuli be pi4 ?
    оф пи4 забрави цтцт

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Забавно ми беше да гледам как Рони Колман правеше упражненията си с големи килограми, но дотук приключва всичко. Мразя щангите като цяло, а това значи и културизма.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

и на мен ми е забавно да гледам силови състезания или тренировките на утвърдени имена в култоризма но не искам да съм като тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си