- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- културизам
здр как еискам да попитам кои се интересува от културизам сиг несъм само аз в тоя форум . съ6то така какво ви е мнението за културизма
![]()
замене тва е 1 най добрия спорт![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Бе не е мн хубаво щот са гадни от релеф а и пият мн хапове
Fitness Forever
да да то си личи че те кефи ама не мн здравословно и със плуване може да се развиеш (даже е до добре особенно ко ядеш "камъчки")
и зависи на колко си почнал де...
пф като ги гледам тия ии мн гадни..то добре да имаш релеф ама чак толковаа за жените да не говорим
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
яко е но в умренери количества![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
s плуване никво тяло немое6 да направи6 тва да си стегне6 тялото добре ама се тая оставиго тва то 4е не е мн добре да си супер голям 6тот за да стене6 мн химия трябва на някво умерено ниво без химия е супер добреПървоначално написано от ZuCkI
аз съм такъф и си се харесвам то и другите ми се радват де
![]()
Е човек, сори ама МНОГО грешиш, ако твърдиш, че с плуване не можеш да направиш мускули. Мога да ти кажа, че точно с плуване, можеш да направиш много изчистено и хармонично развито тяло ... друг е въпросът, че това е далеч от представата за "културистично" развит организъм. Мускулатурата която се прави с плуване е много качествена !!!
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
плувай цяло лято, след тва си сравни гърба какъв е сега и какъв е бил преди и след тва говори, че плуването не развивало тялото.Първоначално написано от kocko
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
сравни 1 плувец на 100 метра и сравни 1 билдер да види6 ква е разликата ли4но на мене неми харесва и ако си мислите 4е плувците са направили тва дето иат от плуване а бе от тренировки в фитнеса мн се лъжете с плуването може6 само да си стегне6 тялото съ6тото става и със ти4анеПървоначално написано от Alcohooligan
Хаха не приличали на хора плувците ... нима един "МОЩЕН" билдър прилича повече на човек отколкото един плувец ... не е така, това тяхното на културистите е прекалено, и на всичкото отгоре за къв чеп ти е да си 200 кила и да не можеш да си почешех гърба и да си кат флегма, откъде накъде един културист ще е по-добър от един плувец ...
пи4 я ми кажи е билдер дето е 200 кила бе пън и задължително ли е да се сее6та6 за най голямия представи си някои на 75 кила ами глегма ли отиди при франко колумбо и си направете 1 спаринк да видиме дали е бавен направо 6те те уду6и с колана на кимоното тиПървоначално написано от maaster
![]()
Ясно стана колко разбира нашият човек ... доста се посмях![]()
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
Еми аз повече на фитнес ходя, но мисля че по-хубаво плуването отколкото културизмаКато станеш културист ще си натрупал много килограми и ще си ги направил в мускули и сега може да изглеждаш добре ама както казаха по горе няма да можеш си почешаш гърба например а и още много неща ... освен това и е грозно да си целия у мускули ... Па да не говорим като станеш на 40,45 или 50 няма да приличаш на нищо ... сичко ще увисне като гърдите на 200 килограмова жена
![]()
![]()
мн сте цтцт 6то си представяте културиста винаги 200 кила огромен представи си го 70 кила можеш ли или е мн трудноПървоначално написано от 6DBK
![]()
еми така също мога да си представя ама няма да е културисткултурист за мен е някъв 100 кила примерно само мускул което си е доста грозно
по-добре си се занимавай с фитнес само така колкото тялото да ти е хубаво и стегнато
квото и да си говорим и пкуването и ходенето на фитнес са много полезни ... па всеки сам избира а най-хубаво е да ги съчетаваш щото квото и да си говорим никои спорт не прави гръб толкова добре колкото плуването
![]()
Е НЕ ТУКА ГРЕ6И6 КАТО ХОДИ6 НА ФИТНЕС МН ПО ДОБРЕ СТАВА БРАТО ТО ВИДЯ ОНИЯ ГОРЕ КВИ БЯХА ПРОСТИ СА НЯМА СМИСЪЛ И СЪС ТЕВЕ ДА СПОРЯ ПРОСТО КАТО ВИДИ6 НЯКОИ БИЛДЕР И НЯКОИ ПЛУВЕЦ РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУКА ДО НЕБЕТО НЯМА КВО ДА СРАВНЯВАМЕ НО ДР Е ВЪПРОСА КВО ТИ ХАРЕСВА ПОВЕ4Е ДАЛИ ДА СИ СУПЕР ОФЕРМЕН И ГОЛЯМ ИЛИ СЛАБИ4ЪК ТАМ С НЯКВО НОРМАЛНО ТЯЛО ГОРЕ ДОЛУ И КАДЕ МИ РАЗБРАВЯХА 4Е СЕ ТРУПАЛО МН МУСКОЛИ ПО ГЪРБА ОТ ПЛУВАНЕТО МОЖЕ И ТАКА ДА Е НО НЕ КОЛКОТО С ХОДЕНЕТО РЕДОВНО В ЗАЛАТА НО СЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОРПървоначално написано от 6DBK
А ДО КОЛКОТО ОВИСВАНЕТО ТО И ДАСИ СЛАБ ПАК КАТО ОСТАРЕЕ6 ОВИСВА6 КАТО СПРЕ6 ИЗЦЯЛО ТРЕНИРАНЕТО 6ТЕ ОВИСНЕ6 НО АКО ПОСЛЕПЕННО СПИРА6 И СИ ТРЕНИРА6 ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НЯКА ТАКАВА ОПАСНОСТ
аз са кефя на фитнеса и на яките билдери щото наистина добрите са като живонти и ако имат характер къртат !
от друга страна за нормален човек който е запален и иска да изглежда добре....
определено съм сагласен че плуването развива качествено мускулите.... особено едно рамо, ако тряя да го изчистиш е таман да плуваш...
напълно нормално е ако искаш да си по масивен да ходиш и на фитнес разбира се... да пиеш протеинчета, витами , режим на хранене , аминокисилини...тфа мн хубаво , ама ако не се занимаваш професионално да ми се зобаш с стероиди и тестостеронни анаболи тфа баси простотията..
КАТО ВИДИ6 НЯКОИ БИЛДЕР И НЯКОИ ПЛУВЕЦ РАЗЛИКАТА Е ОТ ТУКА ДО НЕБЕТО НЯМА КВО ДА СРАВНЯВАМЕ
hahahahah ti si ne 4ovek![]()
na edin pluvec za kvo sa mu takiva ogromni muskuli be pi4 ?
е евало 1 добро мнение бравоПървоначално написано от Scouse
![]()
оф пи4 забрави цтцтПървоначално написано от NH3
![]()
Забавно ми беше да гледам как Рони Колман правеше упражненията си с големи килограми, но дотук приключва всичко. Мразя щангите като цяло, а това значи и културизма.
и на мен ми е забавно да гледам силови състезания или тренировките на утвърдени имена в култоризма но не искам да съм като тях