.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от NH3
    и на мен ми е забавно да гледам силови състезания или тренировките на утвърдени имена в култоризма но не искам да съм като тях
    пи4ове нз 6то си4ки се представяте като рони колман представете се по малки например 70 кила а не 130
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    70 килограмов културист на мен не ми прави впечатление. А предполагам и на повечето хора. Не казвам, че да бъдеш 70 килограма мускули е лесно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    70 килограмов културист на мен не ми прави впечатление. А предполагам и на повечето хора. Не казвам, че да бъдеш 70 килограма мускули е лесно.
    може да не прави впе4етление но 70 кила мусколи тва е огромно не6то

Град
    Русе
    Първо пише се културизЪм .Лично аз не харесвам културистите даже бих казала, че са ми отвратителни навсякъде са с мускули някакви огромни не ми харесва..Предпочитам добре оформени тела , но не като тези на културистите..
    ...

Град
    sofiq o.k
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Първо пише се културизЪм .Лично аз не харесвам културистите даже бих казала, че са ми отвратителни навсякъде са с мускули някакви огромни не ми харесва..Предпочитам добре оформени тела , но не като тези на културистите..
    е ако не направи6 забеле6ка за писането не може да е

Чакайте малко бе, културизмът е начин на живот! Хората които го практикуват са избрали така да живеят и се харесват повече по този начин. Да ако си решил да ставаш наистина "голям" трябват хапове, както на някои им трябват хапове в дискотеките за да се чувстват гъзари.
    Относно плуването, да прави се хубаво и стегнато тяло, но нима с него можеш да качиш 10-20 килограма маса? Не забравяйте, че не всеки иска да слабее и да става релефен А и това е въпрос на лични предпочетания, като кое да гледаш европейски или американски футбол.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Брато аз съм 75 килограма и тренирам от година и половина. Щанги 5 дни в седмицата. Програмата ми е мн добра и приема ми на въглехидрати/ мазнини / протеини е изчислен мн добре. И смея да кажа , че не съм 75 чисти мускули и не изглеждам особенно огромен.
    180 , 75 кг хич хич не е много. Е имам релеф ама въобще не съм огромен.... с ръка 39,5-40 как може да съм ОГРОМЕН ?

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Културизмът е предимно за външност. Сериозните културисти са идиоти (като Рони)..не случайно на Арнолд Шварценегер му правиха 3 сърдечни операций.

kocko колкото до боя..ако приемем факта че maaster тренира от 10 години карате, и го изправем пред културист, който блъска само във фитнеса и се тъпче с добавки и химия..битката ще продължи по малко от 2 минути.
    Колкото до плуването..един от най-добрите спортове за развиване на тялото като Качество. При културизмът се появява експлозивна сила, която нараства с времето и за сметка на издражливостта.

Преди да ме обвиниш че съм идиот, нищо не разбирам и т.н. (защото както виждам така си правил с другите), поне помисли.

пп: Занимавам се с бойни изкуства.
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

^ mnogo pravilno si go kazala i kultorizma e po skoro nqkva moda v momenta ot kolkoto sport

^ mnogo pravilno si go kazala i kultorizma e po skoro nqkva moda v momenta ot kolkoto sport
    не мисля , мода беше в края на 90те когато хората се бяха ограмотили
    малко или много с книгите на Енйо Рангелов сега ходят пишлемета
    повечето за газария и да кажат като ги питат , каде утиваш?
    на фитнес или дебели чичковци с готини колички да завързват бизнес контакти
    fuck off red pigs

vse edno malko sa horata koito otivat i trenirat seriozno tezi koito ne hodqt za gazariq

Град
    sofiq o.k
    е по тъпо не6то от това 4е хората ходели за гъзария не съм 4увал то пове4ето ходят за себеси цтцт са да си гъзар трябва да съ гър4ав пе... фудболист

На мен не ми допада идеята целият ми живот да бъде свързан с мускулите по тялото ми. Добре е да се спортува, но за здраве.
    Това да се тъпчеш с химия и да съсипваш организма си.. просто ще си като една "добре" изглеждаща, но изгнила ябълка.
    Close your eyes
    Just feel and realize
    It is real and not a dream
    I'm in you and you're in me
    It is time
    To break the chains of life
    If you follow you will see
    What's beyond reality

Цитирай Първоначално написано от HaRMoNy
    На мен не ми допада идеята целият ми живот да бъде свързан с мускулите по тялото ми. Добре е да се спортува, но за здраве.
    Това да се тъпчеш с химия и да съсипваш организма си.. просто ще си като една "добре" изглеждаща, но изгнила ябълка.
    да но тъпото е че някои тъпанари дори и възрастни мъже приемат на сериозно и се мислят за професионалисти
    fuck off red pigs

Град
    Долината На Идиотщината
    как може да ти е любимия спорт а да не знаеш как се пише

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    яко е но в умренери количества

И смея да кажа , че не съм 75 чисти мускули и не изглеждам особенно огромен.
    180 , 75 кг хич хич не е много. Е имам релеф ама въобще не съм огромен.... с ръка 39,5-40 как може да съм ОГРОМЕН ?
    аз съм 74-5кг.на 168 см..Всичко ми върви,но ръцете ми изостават-37(въпреки че, за този ръст).Колко ти е гръдната на тебе?

Abe i pri dvata slu4aia pravi6 dobro tialo .Nali se se6tate oba4e 4e ne seki moje da stane kultorist primerno ako niakoi e re6il prosto seki moje da napravi muskuli no na si4ki sedi po razli4en na4in ako si kriv i 50 santi biceps da napravi6 pak si ostane kriv kofti ama e taka.

machine ne ti trea da ka4va6 pove4e dobre si az na 180 sum 72 kila i trea da ka4a mene grudnata mi e 124.

Абе някой от вас не прават разлика между ходенето на фитнес и културизма ?!?!?! Културизма е вид спорт и трудно може да се нарече газария..Ама и вие ги пелтечите едни...

Почти всеки професионален спорт е нездравословен, ама културизма е един от най-нездравословните.
    Не съм голям фен, но ми е интересно да ги гледам като freakshow.

За мен това е спорта който ти влиза в душата и никога не излиза от там.
    Започнеш ли да се занимаваш един път с това не се отказваш, отначалото е трудно докато добиеш хубаво тяло после като отидеш на плажа и се саблечеш и всички те зяпат и си казваш "заслужаваше си труда "

Град
    sofiq o.k
    а вие не знаете ли 4е има и натурален културизъм в които не е позволена химията и там мом4етата са мн добре излглеждащи и здравето им е на 100% и да ви светна тренировките с тежести уросяват мозъка и като толкова знаете и разбирате ми кажете културист които е умрял по 40 ? и съшто така си4ки спортисти ги блъскат с химия така4е неми говорете за здраве няма културист които е умрял на сцената а има фудболисти които умират на терена кво 6те кажете за тях ве спецовете ? 4е пият химия съм съгласен но бегачите пият колкото културистите

Голям фен
    ох незнам колко тенировките "уросяват мозъка" и кво и що,но като ти гледам правописа и лошо ми става....
    хубаво е да имаш мусколи,релеф,но чак пък толкова по мое мнение е грозноо... да не говорим за жените...

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    а вие не знаете ли 4е има и натурален културизъм в които не е позволена химията и там мом4етата са мн добре излглеждащи и здравето им е на 100% и да ви светна тренировките с тежести уросяват мозъка и като толкова знаете и разбирате ми кажете културист които е умрял по 40 ? и съшто така си4ки спортисти ги блъскат с химия така4е неми говорете за здраве няма културист които е умрял на сцената а има фудболисти които умират на терена кво 6те кажете за тях ве спецовете ? 4е пият химия съм съгласен но бегачите пият колкото културистите
    е да ама има културсити с по 2-3 байпаса, което не е особено приятно.

твърдо "за" натуралния културизъм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си