- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- косата ми (:
ЗдравейтеИмам един въпрос.Когато се изкапя си изправям косата с преса но се има някакви косамчета където стърчат като гнездо направо какво да ползвам за да не старчи така?
![]()
Сори ако има такава тема търсех,но не намерих
![]()
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Това се получава, сигурно защото е изгоряла косата ти..Най-добре използвай кристали ...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
еми може би косата ти е нацъфтяла ии има доста стърчащи краища ..да ти кажа и аз постоянно се изправям използвам такива балсамчета за изправяне, за стърчащи краища, непослушни къдрици и т.н
може да си купиш и кристали или някаква маска която се слага преди изправяне
![]()
не е нацъфтяла събота бях на фризиор лака нищо не оправя прави косата ужаснааааамай ще си купя кристали бахти и боклуците мн се нервя да си купувам нещо и си боклуцццццииииииии
![]()
![]()
![]()
I believe I can fly... I believe I can touch the sky
Това е защото косата ти се е накъсала,а може да се накъса от мн дърпане при изправяне,ресане на мокра коса с четка,опъване и т.н.
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
имам въпрос,хора...тука видях,че за кристали стана дума...таа...купих си аз...то е като олио,ок...ама колко често трябва да се нанася;преди,след къпане,или няма значение?
Преди къпане няма смисъл. Аз ги ползвам след къпане, а иначе може да си ги ползваш когато пожелаеш, мисля, че не вредят, но все пак не прекалявай - то си е химияПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
значи,2-3 пъти седмично ще се мацотя..благодаря ти многоПървоначално написано от HappyFeet
![]()
i kakvo pravqt ttiq kristali se 4eta po temite ama ne razbrah
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Emi ima serumi za taq rabota i kakvi li ne kristali i drugi gluposti ! U nas e kato friziorski salon imenno zaradi teq produkti !![]()
Ama posle da ne se 4udite za6to pri4eskata e kato kaska !Първоначално написано от extreme_
![]()
Trqbva da se nanasq vurhu 4ista kosa i ne slagai mn za6toto ako prekalish shte ti se omazniПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P