.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    sLAduraniA

косата ми (:

Здравейте Имам един въпрос.Когато се изкапя си изправям косата с преса но се има някакви косамчета където стърчат като гнездо направо какво да ползвам за да не старчи така?

Сори ако има такава тема търсех,но не намерих

I believe I can fly... I believe I can touch the sky

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Това се получава, сигурно защото е изгоряла косата ти..Най-добре използвай кристали ...

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

еми може би косата ти е нацъфтяла ии има доста стърчащи краища .. да ти кажа и аз постоянно се изправям използвам такива балсамчета за изправяне, за стърчащи краища, непослушни къдрици и т.н може да си купиш и кристали или някаква маска която се слага преди изправяне

пръскаш с лак

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    пръскаш с лак
    +1

Град
    sLAduraniA
    не е нацъфтяла събота бях на фризиор лака нищо не оправя прави косата ужаснааааа май ще си купя кристали бахти и боклуците мн се нервя да си купувам нещо и си боклуцццццииииииии
    I believe I can fly... I believe I can touch the sky

Това е защото косата ти се е накъсала,а може да се накъса от мн дърпане при изправяне,ресане на мокра коса с четка,опъване и т.н.
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

имам въпрос,хора...тука видях,че за кристали стана дума...таа...купих си аз...то е като олио,ок...ама колко често трябва да се нанася;преди,след къпане,или няма значение?

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    имам въпрос,хора...тука видях,че за кристали стана дума...таа...купих си аз...то е като олио,ок...ама колко често трябва да се нанася;преди,след къпане,или няма значение?
    Преди къпане няма смисъл. Аз ги ползвам след къпане, а иначе може да си ги ползваш когато пожелаеш, мисля, че не вредят, но все пак не прекалявай - то си е химия

Цитирай Първоначално написано от HappyFeet
    Преди къпане няма смисъл. Аз ги ползвам след къпане, а иначе може да си ги ползваш когато пожелаеш, мисля, че не вредят, но все пак не прекалявай - то си е химия
    значи,2-3 пъти седмично ще се мацотя..благодаря ти много

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i kakvo pravqt ttiq kristali se 4eta po temite ama ne razbrah
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Emi ima serumi za taq rabota i kakvi li ne kristali i drugi gluposti ! U nas e kato friziorski salon imenno zaradi teq produkti !

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    пръскаш с лак
    Ama posle da ne se 4udite za6to pri4eskata e kato kaska !

Лак му е майката..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от HappyFeet
    значи,2-3 пъти седмично ще се мацотя..благодаря ти много
    Trqbva da se nanasq vurhu 4ista kosa i ne slagai mn za6toto ako prekalish shte ti se omazni
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си