.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен

Относно Великден..

Значи попринцип като гледам доста от вас се ограничават от към хранене и ми е интересно какво ще ядете по Великден-козунаци и курабийки?Аз не искам ама мен лично майка ми ще ме накара и да питам. Темата е малко тъпа ама..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Re: Относно Великден..

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Значи попринцип като гледам доста от вас се ограничават от към хранене и ми е интересно какво ще ядете по Великден-козунаци и курабийки?Аз не искам ама мен лично майка ми ще ме накара и да питам. Темата е малко тъпа ама..
    qm vsi4ko kvoto obi4am i kvoto mi se qde.tva e!!!
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

ям всичко което искам

На мен козунаците не ми пречат, даже напротив

Е тогава ще си позволя!Все пак празника си го уважавам веднъж в годината е!Сякаш мога да се огранича в нещо по коледните празници!Хахах НЕ!

Ооо ще си хапна от абсолютно всичко. Не мога да се ограничавам, особено щом става въпрос за сладки и казунаци

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Ооо ще си хапна от абсолютно всичко. Не мога да се ограничавам, особено щом става въпрос за сладки и казунаци
    +1

JUST DANCE!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз ще ям козунак и заради теб,не се притеснявай

не се ограничавай няма да качиш сто кила ако приемаш в норамални количества --просто не изяждай по един козунак за закуска :Д аз таака ще направя няма да позваля някви си кг да ми отнемат радостите в живота пък даже и празниците

Аз нямам проблеми с килограмите, дори бих се радвала, ако кача някой и друг килограм. Аз бих те посъветвала да не се ограничаваш поне на празник, а да наблегнеш на спорта.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az qica ne obicham hi4 tei 4e kozunak i mlqko hxahxa nishto osobeno (: ne mislq 4e velikden e praznik ot koito se ka4vat kilogrami po loshoto e 4e sq po4vat sborovete po selata i tam ve4e si e loshi4ko (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз не съм фенка на козунака,пък и варени яйца не обичам много(само бетъците ям ) но ще хапна поне,заради празника...
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

i az 6te si hapna kozunak ... ama ne sym golqma fenka na qicata .... no i ot tqh 6te hapna..

козунаци....курабийки...сико ша ям Великден е !Христос е възкръснал !малко уважение все пак Как без козунаци няма да е същото

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
    козунаци....курабийки...сико ша ям Великден е !Христос се е родил!малко уважение все пак Как без козунаци няма да е същото
    Не се е родил,а възскръснал!Иначе за какво празнуваме Коледа ???
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    козунаци....курабийки...сико ша ям Великден е !Христос се е родил!малко уважение все пак Как без козунаци няма да е същото
    Не се е родил,а възскръснал!Иначе за какво празнуваме Коледа ???

да това имах предвид

козунаци....курабийки...сико ша ям Великден е !Христос се е родил !малко уважение все пак Как без козунаци няма да е същото
    моля те,кажи,че се бъзикаш

аз си ям всичко...

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз постя, така че на Великден ще си позволя от всичко - най-вече козунак, защото много обичам...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си