.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

!...Косми по ръцете...!

С какво си махате косъмчетата по ръцете?

P.S. Тези които не си ги махат не е нужно да пишат "мии аз не си ги махам" ..щото аз питам ТЕЗИ ДЕТО СИ ГИ МАХАТ...

P.S(2) Не ми обеснявайте че си има търсачка..ЩОТО Временно търсачката на форума не работи!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Махам си ги с епилатора Понякога, когато ме домързи отивам на козметичка и ми ги маха с кола маска
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Махам си ги с епилатора Понякога, когато ме домързи отивам на козметичка и ми ги маха с кола маска
    и аз един път пробвах с епилатора..ама беше адската болка.. и предпочетох крем депилаоар.
    btw колкото струва при козметичка тая процедура?

E to 6tom epilatora te boli prosto ne znam za drugo .. purvo gi mahni sas samobrusna4kata i is4akai nqkolko dni (sa stanat okolko 0.5mm) za6toto kato sa dulgi boli i taka si gi mahai... as taka prava i 4estno kazano - mn mi e lesno i stvat dosta tanki...

P.S za ni6to na sveta ne gi brusni postoqnno [!]
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

az v na4aloto hodeh na kola maska (struva 7lv) no naposledak nqmam vreme i si gi maham s epilatora

С епилатор и кола е най-добре.Така косъмчетата отъняват и даже някои вече не излизат,но всичко това става след честа употреба само на епилатор или кола без самобръсначка или пък депилатоари.

Аз лично не махам моите,защото са ми руси и не се забелязват кои знае колко

най-добре си е с кола маска, епилатора само в краен случай го хващам. а за самобръсначката и депилиращите кремове да не си си й помисляла след 1вата кола маска вероятно ще ти излезнат малки пъпчици, затова най-добре не се показвай на слънце

prepora4vam ako ne sa mn golemi da gi izrosqva6 s perhidrol(6%)kato stanat rusi izob6to ne se zabelqzvat , a ina4e s epilator i kola maska.

Цитирай Първоначално написано от zaharnatafeq
    най-добре си е с кола маска, епилатора само в краен случай го хващам. а за самобръсначката и депилиращите кремове да не си си й помисляла след 1вата кола маска вероятно ще ти излезнат малки пъпчици, затова най-добре не се показвай на слънце
    някакви лоши отзиви ли си чула за депилирашите кремове

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    с тях се едно,че се бръснеш

Цитирай Първоначално написано от анонимка
    с тях се едно,че се бръснеш
    точно така , пък и кожата на ръцете е по тънка от тази на краката и може да направиш някоя алергична реакция

sestra mi si gi epilira mn boli znam ama si mokri racete s adski studen araka darji gi pod vodata dokato ne iztrapnat i si gi epilira Tq e luda znam ama taka pravi
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Цитирай Първоначално написано от Sa6iTyYy
    sestra mi si gi epilira mn boli znam ama si mokri racete s adski studen araka darji gi pod vodata dokato ne iztrapnat i si gi epilira Tq e luda znam ama taka pravi
    кажи на сестра ти че от студетото порите се стягат и космите излизат по-трудно, демек боли повече

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Веднъж ги направих с кола маска ... в домашни условия ... аз гледам на едната страна,приятелката ми на другата и не смее да дръпне ахах От тогава само епилатор използвам , и не е болка за умиране , свиква се

Вчера пробвах с епилатор и съм страшно доволна!Ръцете ти стават гладки като по рекламите! Само че след като се епилирах ми се появиха червени петна, но днес вече ги няма.При това не боли толкова колкото при краката! :P

офф ами накрая и аз ще се престраша с епилатора и тва ще е...преди тва само може да пробвам с кола маска

I az mislq 4e kre6teneto e nai dobriq metod
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

аз през зимата не си ги махам, но пролетта отивам веднъж на кола маска и после с епилатора по-често и съм

с епилатор, но понякога си купувам лентички и с тях
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zaharnatafeq
    И аз ги махах в началото с крем, ама епилатора си е къде-къде по-добър вариант!!!1-я път все ще остискаш малко, споко после се свиква
    Let The BEAT Control Your Body

а като ходите на кола маска, колко често ходите,демек колко бързо растът след т'ва?

аз 1н път в месеца ходя

Махала съм си ги само 1 път,точно в началото на миналото лято [като свършихме даскало].Махнах ги с кола маска и от тогава не съм ги пипала,големината им сега е малко по-малко от 1 см...нещо такова Иначе сега като се затопли още малко ще си ги махна отново Нямам мн опит,но колата маска май е най-добрия вариант

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си