- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- !...Косми по ръцете...!
Махам си ги с епилатораПонякога, когато ме домързи отивам на козметичка и ми ги маха с кола маска
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
E to 6tom epilatora te boli prosto ne znam za drugo .. purvo gi mahni sas samobrusna4kata i is4akai nqkolko dni (sa stanat okolko 0.5mm) za6toto kato sa dulgi boli i taka si gi mahai... as taka prava i 4estno kazano - mn mi e lesno i stvat dosta tanki...
P.S za ni6to na sveta ne gi brusni postoqnno [!]
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
az v na4aloto hodeh na kola maska (struva 7lv) no naposledak nqmam vreme i si gi maham s epilatora![]()
С епилатор и кола е най-добре.Така косъмчетата отъняват и даже някои вече не излизат,но всичко това става след честа употреба само на епилатор или кола без самобръсначка или пък депилатоари.
Аз лично не махам моите,защото са ми руси и не се забелязват кои знае колко![]()
prepora4vam ako ne sa mn golemi da gi izrosqva6 s perhidrol(6%)kato stanat rusi izob6to ne se zabelqzvat , a ina4e s epilator i kola maska.
sestra mi si gi epilira mn boli znam ama si mokri racete s adski studen araka darji gi pod vodata dokato ne iztrapnat i si gi epilira![]()
Tq e luda znam ama taka pravi
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Веднъж ги направих с кола маска ... в домашни условия ... аз гледам на едната страна,приятелката ми на другата и не смее да дръпне ахахОт тогава само епилатор използвам , и не е болка за умиране , свиква се
![]()
Вчера пробвах с епилатори съм страшно доволна!Ръцете ти стават гладки като по рекламите!
Само че след като се епилирах ми се появиха червени петна, но днес вече ги няма.При това не боли толкова колкото при краката! :P
I az mislq 4e kre6teneto e nai dobriq metod![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
аз през зимата не си ги махам, но пролетта отивам веднъж на кола маска и после с епилатора по-често и съм![]()
![]()
с епилатор, но понякога си купувам лентички и с тях![]()
SMILE FOR ME NOW
И аз ги махах в началото с крем, ама епилатора си е къде-къде по-добър вариант!!!1-я път все ще остискаш малко, споко после се свикваПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
Let The BEAT Control Your Body
а като ходите на кола маска, колко често ходите,демек колко бързо растът след т'ва?
Махала съм си ги само 1 път,точно в началото на миналото лято [като свършихме даскало].Махнах ги с кола маска и от тогава не съм ги пипала,големината им сега е малко по-малко от 1 см...нещо таковаИначе сега като се затопли още малко ще си ги махна отново
Нямам мн опит,но колата маска май е най-добрия вариант
![]()