- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно Великден..
Значи попринцип като гледам доста от вас се ограничават от към хранене и ми е интересно какво ще ядете по Великден-козунаци и курабийки?Аз не искам ама мен лично майка ми ще ме накара и да питам.![]()
Темата е малко тъпа ама..
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
qm vsi4ko kvoto obi4am i kvoto mi se qde.tva e!!!Първоначално написано от Lorraine
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
На мен козунаците не ми пречат, даже напротив![]()
Ооо ще си хапна от абсолютно всичко. Не мога да се ограничавам, особено щом става въпрос за сладки и казунаци![]()
Аз ще ям козунак и заради теб,не се притеснявай![]()
не се ограничавай няма да качиш сто кила ако приемаш в норамални количества --просто не изяждай по един козунак за закуска :Д аз таака ще направя няма да позваля някви си кг да ми отнемат радостите в живота пък даже и празниците
Аз нямам проблеми с килограмите, дори бих се радвала, ако кача някой и друг килограм. Аз бих те посъветвала да не се ограничаваш поне на празник, а да наблегнеш на спорта.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az qica ne obicham hi4 tei 4e kozunak i mlqko hxahxa nishto osobeno (: ne mislq 4e velikden e praznik ot koito se ka4vat kilogrami po loshoto e 4e sq po4vat sborovete po selata i tam ve4e si e loshi4ko (:![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз не съм фенка на козунака,пък и варени яйца не обичам много(само бетъците ям) но ще хапна поне,заради празника...
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
козунаци....курабийки...сико ша ямВеликден е !Христос е възкръснал !малко уважение все пак
Как без козунаци няма да е същото
![]()
Не се е родил,а възскръснал!Иначе за какво празнуваме КоледаПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
???
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
моля те,кажи,че се бъзикашПървоначално написано от ~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
![]()
аз си ям всичко...![]()
Аз постя, така че на Великден ще си позволя от всичко - най-вече козунак, защото много обичам...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]