- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
Nqkoe momi4e moje li mi obqsni 6to si4kite si padate po nqkfi palni oligofreni deto ne sa otvarqli u4ebnik prez jivota si 4 4oveka pu6at 4 kutii na den i tolkova se napivat 4e ne se pribirat u tqh ve4er... (a sa 7-mi klas) 6to se si padate po takiva idioti?? daje poe4eto ot tqh sa grozni... se se praat na golemi... s kfo sa po-huavi ot 1 mom4e deto u4i dostata4no imam predvid ne zubar mi prosto da izkarva 5-6-5-6 i deto izglejda gotino?? taka i ne mojah da razbera s kfo sa po-gotini ot men ili nqkoi ot fr-tata mi...?
I don't care what they say, I'm inlove with you...
Това е България! Деградацията вилнее и този който учи е автоматично задръстеняк, а тези които описа са богове. Да не забравяме и тенденцията "лошо момче". Не са виновни тези "гъзета", а момичетата. Не забравяй : човек преследва това което не може да има. Има и доста момичета които се чудят какво момчетата намират в наточените кифли с шалвари и бръмбърски очила. Еми шанс...
Щото всички почти без изключения са вдетинени до неузнаваемост
просто тея пичове не им пука за тях и затова искат невъзможното...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Дейм .. добре , че не съм Гъзар ..
За малко да влезна и аз в тази категория .. липсваше ми да не отварям учебник , да почна да пуша .. като цяло , после по 4 кутий на ден... за напиването няма да говоря .. принципно не съм такъв човек , но имам спомен от 2-3 Ноември 2007-ма
![]()
![]()
Са .. сигурно съм грозен , не знам ... оценките ми не са 5-6-5-6 или 2-3-2-3 ... средно съм , което .. може да се иска повече ...
Таа ... по темата ...
По-готин в какво се изразява - в поведението , или във външния вид.
Покажи снимки на теб и приятелите ти , и покажи снимка на един такъв Гъзар ...
ако приложиш и видео материал кой как се държи и какво прави , ще си много точен , и тогава ще може да се прецени за какво говориш ...
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
oki 6e namera sq nqqm na kompa maa 6e namera imam snimki na takia gazari ... 6e ti pokaja do den dva :P a gazar staa vapros takaf det se nai-golemiq ma nito izglejda nqkaf super gotin nito da kai6 ima huav harakter (osven ako ne smqtate pu6eneto i pieneto za huavo ne6to 6oto te samo tfa praat...)
I don't care what they say, I'm inlove with you...
Ми ето ти едно момичешко мнение-Мен не ми харесват такива момчета..И сега ще ми се нахвърлите,че лъжа-напротив..няма нищо привлекателно в тези момчета.
Гъзара не ебава момичетата за живи,а те дебре ли му тичат по задника(съжалявам за селското изразяване).Това наистина е от възрастта..колкото е по-малко едно момиче и се иска някъф супер готин пич,ако може футболист ще е чудесно,но всичко си е до годините..Когато поотраснат някои от момичетата им идва акъла,но виж други са неспасяем случай..
Ето ти нещо което ние обикновенните момичета харесваме:нормално,земно момче..не красавеца и най-големия фешън в училище..просто чаровен сам по себе си,по възможност романтичен и забавен..мил и да можеш да говориш с него.(ох..дайте ми един такъв..) Не че ти отговорих кой знае колко на въпроса..но все пак..
![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Е чак пък да няма нищо привлекателно. Както и да е. Всеки човек си има чар и харизма които привличат хората
az sam absolutno sa6tiq deto opisa samo deto pu6a...mak3r4o mi e skaipaПървоначално написано от [`eL`
Аз мразя тия момчета дето се мислят за фешъни газари и т.н или аз понеже съм тих някой да дой да ми са прай на играч тва го най обичам и после да иска да сме приятелиСъщо така не харесвам момичетата лиглите които слагат по 2 кофи фон дю тен и като слизат по стъпалата да пада от фон дю тена и да се мислят за нещо повече от другите момичета. Харесвам момичетата които са естествено хубави не слагат грим .Моята приятелка слага само спирала
![]()
А ти защо говориш за момичетата под общ знаменател???Все едно някое момиче да пита"Ама защо харесвате само кифлииииииииииииииииии(уа а ;( ) "...И вие момчетата какво ще отговорите?-"Напротив ние обичаме умните момичета,които слушат музиката,която и ние" и тем подобни.Ама толкова ти е тъпа темата,че простооооо...![]()
Имам предвид освен,че има стотици теми като твоята ами и нямаш право да поставяш всички под общ знаменател.Ти какво?Данеби да познаваш цялата планета,а?...Като ти трябва свястно момиче си го потърси,а недей да чакаш!Я да те питам...в кои сайтове ги търсиш,а?![]()
Да ти имам проблема...
Аз не харесвма такива момчета. Това за мен са хора без перспективи и без цел в живота, за която да се борят. Аз не се занимавам с такива => не харесвам такива инфантилни тъпаци.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз пък не пушаПървоначално написано от scorpion4ituo
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
еми щото са по - готинити докато си учиш те ни свалят
![]()
![]()
пък и с тях може да си излизаме да си правим квото искаме и те не са комплексарчета какъвто си ТИ не се убиждай ама...
Мии такива са ...днешните момичета.Не всички,но по-голямата част.Почти цялото ми даскало е пълно с такива кифли (с бръмбарски очила) дето не ги ебе за нищо,пък уж строителен техникум.
И аз съм в същото положение...ама кфо да се прай...само дето оценките ми са 5-6-6-5-4-6-6 -5-4 и тнт.Явно ще тряя да ги изчакаме да пораснат....
Аз съм в същата ситуация и не съм комплексар...КФо има толкова много свестни момчета дето изкарват хубави оценки и не са задръстени.И кфо ще кажеш че не можеш да излизаш с обикновенно момче.Да се си някфа богиня???? Но си права тия момчета дето бяха описани могат да те изчукат и да те зарежат на другия денПървоначално написано от sexy_bebz
![]()
. Не се правя на някъф мого голям ученик щото учебник почти не отварям ама аз иам 5-6 и тук таме 4 а тия момчета имат едва едва 4....Обаче кифлите днешно време са ми много смешни.МИслят се за нещо голямо ама после ще работят в ефтини магазини за дамско бельо или сувенири...
![]()
![]()
напълно вярно ..Първоначално написано от sexy_bebz
![]()
btw искаш ли да напраиме едно диско в Трафик или в Амор .. кадето ти е по удобно ..Пък през тва време пича може да реши 20-30 стериометрични задачки ..
![]()
ТрафикПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
Аз не се мисля за нещо голямо - АЗ СЪМ нещо голямо (убиите ме с камъни)Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Не съм момиче , но все пак мога да ти обясня - щото не са видяли мен ... затова си падат по такива кретенофрениПървоначално написано от Vandeta
![]()
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Какъвто си в даскало после такъв си и в живота...Навремето в даскало бях отличник,нямах яките момичета,нямах чар,защото нямах власт.Не е в природата на мъж да бъде толерантен и свестен,истинския мъж е животно,точно такива животни харесват жените.За съжаление това е истината.Жените търсят в един мъж вибратор и банкомат или и двете.Уверих се,бил съм свестен,бил съм вибратор и банкомат съм бил,в ролята на вибратор е най-яко,взимаш и нищо не даваш...Първоначално написано от Alabalaportokala
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не е така аз в даскалу се държа по един начин (не съм много общителен там щото ме нервят повечето) ,но като изляза с приятели съм си себе си .Тва че имам добри оценки 6-5 тук там 4 означава че после няя да ме харесват жените ли????Първоначално написано от vamp
![]()
![]()
![]()
![]()
Всички момичета се кефят на биячи, футболяги, пичове с цайси тип електроженна маска, шалвари, маркови дрехи, много пари, скъпи коли и мотори... Земните пичове са задръстени копелета които не разбират от "любов"
Незнам, момичета, как ги харесвате такива... Аз си признавам, че и пия, и пуша - но с мярка А не да почна да се правя на пиян от 3-4 бира, да пуша по кутия-две на ден.. Взимам си цигари когато се излиза с приятели на кръчма... Няма да говоря сега за мен, просто исках да изкажа мнение за момичетата които се кефят на такива малоумници.. Това за мен е деградация..
![]()
Приятен ден
edit: колкото до даскалото, вадя и 2ки и 3ки и 4ки и 5ци
1.Момичетата не харесват свестните момчета
2.Момчетата не харесват свестните момичета
Причини:
1.Свестните момета/момичвета са срамежливи
2.Най-често имат доста комплекси
3.Винаги изтърват момента когато харесват някой,поради т.1
4.Нямате общи теми за разговор
5.Някои не поддържат приличен външен вид
6.Наивни са
7.Лесно се впечтляват поради т.6
8.Много често са прекалено ревниви
Първоначално написано от kombarka
ми мойто мнение е че....кифличките са с тия олигофрени....а останалите които не гледат само визията си се намират с такива като теб...просто изчакай е ще срещнеш твоето момиче...такива като тебе са на изчезване както и готините момичета.... за съжаление...!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много грешно изказано.Ти не включваш свестните момичета към всички момичета и свестните момчета към всички момчета.Тва за комплексите е много грешно...Общите теми ги имат хората с еднакви интереси.Мого общо си го казал...Не мисля че хората от т.5 са свестни. т8 също е много спорна и зависи от самата личност...Първоначално написано от bibo
Ти явно имаш различно виждане за свестните хора което се доближава до описанието за задръстеняк.....Но както и да е...![]()