.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 308

Град
    Varna
    не харесваме само "отворени" момчета

Град
    Враца
    Аз харесвам затворени :P
    еlsy

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    има нещо такова и при мен

Град
    sofia
    taq tema e got pone az taka mislq ama za6to si misli6 4e nie se si padame po takiva mom4eta.Az ne haresvam nqkvi palni idioti deto ne znaqt nai elementarni ne6ta ot ob6te kultura.Za men sa got tia deto pone znaqt ne6to ne se pravat na nqkvi majagi i nqkvi tem podobni(li4no mnenie)
    В лицето ми извикай, че ме мразиш
    или дори, че ти е все едно.
    Заслужил съм очите ти студени.
    Заслужил съм ги с хиляди вини.
    Ти ставаш. Приближаваш се до мене.
    Невидима, ти казваш "Остани".

Супер фен Аватара на rakiQ
    azsi padam po takuv tip divaci!

za6to si padam po takiva?? za6toto znaqt kak da napraat kupona!

a ne sedqt po cql den na kompa i nad u4ebnika po matematika

Град
    Почакай есенните листа...
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Това тук ми заприлича на пазар за момчета...Пфф..
    -Аз харесвам такива момчета...
    -О, аз съм точно такова.Хайде да се запознаем....

Не усещате ли?!
    Аз тва го почувствах като намек .....

Намек за какво?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC

А да разбирам ли ,че като не съм някой "дивак" не мога да "напрааа купона" .... Хах .А кой от тука седи цял ден на компа и над учебниците.....

--------------------------------------------------------

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    А да разбирам ли ,че като не съм някой "дивак" не мога да "напрааа купона"
    SUPPORT!
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Тоест, ако не съм дивак, тоест "не правя купона" , аз седя по цял ден пред учебника по математика и пред компа? Изглежда съм с доста разделено внимание,щом ми се струва, че правя по цял ден какво ли не друго.

Яки стереотипи вадиш, при това индуктивни сигурно. Много ли ти стана, или вече съм математика нърд , защото ползвах ДВЕ думички, които не си чувала?

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Абе защо на т.н. отворени момчета викате олигофрени...Тва , че не са сдухлиовци дето не могат да вържат две свестни приказки на кръст пред момиче или където и да е било , не ги прави олигофрени... Въпреки , че повечето отворени момчета са комплексари и не могат да се владеят понякога ... Трябва да има някъв синхрон между двете... Че иначе вярно отива към идиотизъм и олигофрения или сдухава история

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Това е България! Деградацията вилнее и този който учи е автоматично задръстеняк, а тези които описа са богове. Да не забравяме и тенденцията "лошо момче". Не са виновни тези "гъзета", а момичетата. Не забравяй : човек преследва това което не може да има. Има и доста момичета които се чудят какво момчетата намират в наточените кифли с шалвари и бръмбърски очила. Еми шанс...
    Подкрепям те.

В моя клас има едно момче, което се носи с дрехи тип Солджа бой, обици и е брейкър... абе като го гледаш, е наистина добре, но иначе аз, която го познавам от много време, бих казала, че е пълен боклук по характер.
    Такъв парадокс има - повечето момичета си падат по гаднярчета, от които страдат те самите.
    Бог на квартала си, ако прилагаш насилие, носиш се с дрехи от хип-хоп магазин, пушиш, пиеш и не учиш.
    Ама то всичкото неучене си дава резултата де... макар и по-късно.
    Аз имам една позната... на колко стана... на 14 е. Та тя "ревеше" в настроението си в Skype и там ми беше писала и аз я питах защо... Приятелят и (16-17) какво правил там, карал й се. Иначе тя е от момичетата тип "мухи", помня... даже я видях в облачното време с цайсите, че като се показа слънцето и аз се разсъбляках, тя ги махна. Питах я какво правят заедно - тя ми казва: "Miii samo (hug) i {P}." Много тъпо. А сега онзи й беше намери кусури и тя ревеше... или поне се правеше, че реве, знам ли. Ама факт - потънаха й гемиите. Та ето какво става, когато една "кФъРтАлНъ ЛиГлЪ" се хване с по-голям.. На момчетата им е лесно да ги прецакват такива.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Е чак пък да няма нищо привлекателно. Както и да е. Всеки човек си има чар и харизма които привличат хората
    И да набляга на тези черти, да ги подчертае. Не да се прави на това, което не е (на Солджа бой ).

А какво намират момчетата в "мухите" ли - не знам. ;д

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4

Тоест, ако не съм дивак, тоест "не правя купона" , аз седя по цял ден пред учебника по математика и пред компа? Изглежда съм с доста разделено внимание,щом ми се струва, че правя по цял ден какво ли не друго.

Яки стереотипи вадиш, при това индуктивни сигурно. Много ли ти стана, или вече съм математика нърд , защото ползвах ДВЕ думички, които не си чувала?
    +1
    Колко съм се заблуждавал и аз... Аз си мислех че ходя на тренировки,играя футбол и баскет ,скачам пък то само прек учебника по математика съм стоял... Съдба ,бате,съдба като не сме "диви" само пред учебниците стоиме....

Град
    Бургас
    А и по въпроса за брейкарите наистина има такива правежи (не отричам че са добри) ,но има и много яки и готини хора .Аз тренирам брейк(по точно смърф).За щастие при нас няма надувки и става купона.

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от loriot
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    има нещо такова и при мен
    И аз така ама ако ми хареса някой на външен вид е пълен идиот и отворко , а сега познавам момчета,дето са супер и като характер и външен вид мразя такива,дето ми се правят на голямата работа
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Цитирай Първоначално написано от sexy_bebz
    еми щото са по - готини ти докато си учиш те ни свалят пък и с тях може да си излизаме да си правим квото искаме и те не са комплексарчета какъвто си ТИ не се убиждай ама...

Ми извинявай и ти не се обиждай.Та ти не знаеш правописа бе..като "гъзарите"... .Личи си,че ти си същата-пушиш,пиеш и не учиш,личи си,че не ти пука за бъдещето ти.Този когото обиди си е много повече от тебе,щото му пука какво ще стане след като се завърши.Пък ти какво-ще седиш безработна или в най-добрия случай-чистачка по улиците.Ако бях на твое място тая перспектива нямаше да ме устройва и щях да се стегна.Пък и комплексари били..Малии ти не знаеш значението на думата,пък си тръгнала да обиждаш..

Пффф "отворените" момчета били олигофрени Я слез на земята Това,че ти познаваш само такива не означава че всички са еднакви Имам 7-8 приятелчета - пеят рап,играят брейк,купона с тях не е на 6 а на 666666666 И все пак не са "олигофрени" В даскало си се справят добре Е не са зубари,които само учат и друго освен 6 не се вижда в бележниците им,но са с успех над 5-5.50!!!А си падам по такива момчета,защото са забавни,винаги ще намериш тема за разговор с тях,а и знам че винаги мога да разчитам на тях!!!Винаги мога да им се оплача,да споделя нещо,да ги помоля за помощ и знам,че никога няма да ми откажат....!!!!
    А извода е,че не трябва да слагаш всички "отворени" момчета под общ знаменател...

Град
    Here without you...
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Аз не харесвма такива момчета. Това за мен са хора без перспективи и без цел в живота, за която да се борят. Аз не се занимавам с такива => не харесвам такива инфантилни тъпаци.
    +1

начи красотата е относително понятие и няма точна дефиницея за нея. грозни хора няма ! има такива дето на нас не ни допадат и такива дето ни допадат . всеки къфто и да е си има своя чар и привлича околните с нещо .поради тези причини момичетата харесват различни типове момчета .едни се кефят на пичове на кафево , други се кефят на примерни момчета и т.н в крайна сметка жените незнаят кво искат с годините все менят желанията си а при някой индивиди от женски пол става все по малоумни с годините .

всеки си избира кво да прай и как да го прай за това има успели и неуспели хора на тая земя . пък и в крайна сметка като си харесаш някой не го гледаш дали е професор или някав голтак за тем е идеалния и незаменимия докато не срещнеш друг който да плени вниманието ти и те така до края на света

ае со кротце со благо и со малко кютек

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm

Re: защо харесвате само " отворени" момчета?

Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    Nqkoe momi4e moje li mi obqsni 6to si4kite si padate po nqkfi palni oligofreni deto ne sa otvarqli u4ebnik prez jivota si 4 4oveka pu6at 4 kutii na den i tolkova se napivat 4e ne se pribirat u tqh ve4er... (a sa 7-mi klas) 6to se si padate po takiva idioti?? daje poe4eto ot tqh sa grozni... se se praat na golemi... s kfo sa po-huavi ot 1 mom4e deto u4i dostata4no imam predvid ne zubar mi prosto da izkarva 5-6-5-6 i deto izglejda gotino?? taka i ne mojah da razbera s kfo sa po-gotini ot men ili nqkoi ot fr-tata mi...?
    не сме всички такива... намират се и нормални...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

До авторката : Погрешна представа за реалността имаш !
    Няма умно момче, което да изглежда прилично и да няма гадже.
    Момичетата дето ходят с разни тъпири дето пиянстват и само побой им е в главите и бягат от училище го правят, защото си мислят или че са много властни покрай тях или имат $ (представите на момичетата за момчетата в повечето случай) , но за сметка на това са бедни душевно
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Vechno sum kazval che ne HARESVAM guzarski izpulnenie...no pochti vinagi PATEH to podobni momcheta...dori nz kak se sluchvashe i ... mi vlizaha pod kojata takiva GOVEDA ( s izvinenie )..no Ot kakto sreshtah segashniq si priqtel...OPREDELENO razbiram razlikata i go cenq pove4e ot MILIARDITE guzari okolo mene...BOL OT takiva tupiri deto da iskat samo da ti vidqtkareti4kata i da ti biqt 6uta... ISKAM DA PREBIQ EDNO MOM4E... napravo BQSNA SUM MU i vseki den pove4e i pove4e... ebasi malkiq NESHTASTNIK ..zarinat e s pari i vnimanie ot nekvi PIKLI i se misli za Gospod - ... hodi s tqh sled kato ima "MU6" kakto toi go naricha.. im tegli po edna maina i te milite REVAT LI REVAT.... emi da sa si mislili i te ...NA TOQ MU LI4I sled 2rata sre6ta kakuv e !.. ( ot opit ) ...

Za tva ne se zaglejdaite samo po tezi, koito iskat da sa CENTUR na Vselenata..ogledaite se KOLKO periferiqta..ima mnogo po-cennostni MOM4ETA , s koito VSQKO momi4e bi se 4yvstvalo PREKRASNO....
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Не слагай всички момичета под общ знаменател!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ne sa po-gotini ,nito po-haresvani.Prosto si ima6 vkus i daden 4ovek ili ti haresva ili ne.Pone az ne gi izbiram dali e gazar ili nay-obiknoveno mom4e...daje po-dobre da ne e gazar4e,za6toto koy znae kolko vreme 6te e s men

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Хаха,мене пък точно тези най-много ме дразнят.Просто не мога да ги дишам.Супер смотани са според мене и летят в облаците като се мислят за голяма работа.А още повече не са ми на нивото,за да имам някакви отношения с тях.Кфо?! Ще ми се хвали как с неговите авери се напили и правили мизерии,за да ме впечатли.Да-да...най-много да ми падне в очите и да му кажа да изчезва,че ще получа в скоро време някоя алергия от тъпите му историики.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

4e te teq t.n gazari gi ima na vsqk1de-edi koi si idiot si slaga nekvi goteni caki i se misli za ne6to "po taka".Praqt se na interesni/a nai-lo6oto e ,4e si vqrvat , 4e sa takiva!!!/,neos1znavaiki kolko prosta6ki izglejdat v o4ite na drugite.Ne v1n6nosta e vajna,a s16tnosta..ama v1rvi go razpravqi na pove4eto pikli koito si mislqt 4e e golqma gazariq da izliza6 s nqkoi 4iito moz1k e kolkoto na koko6ka...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си