.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 308

Re: защо харесвате само " отворени" момчета?

Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    Nqkoe momi4e moje li mi obqsni 6to si4kite si padate po nqkfi palni oligofreni deto ne sa otvarqli u4ebnik prez jivota si 4 4oveka pu6at 4 kutii na den i tolkova se napivat 4e ne se pribirat u tqh ve4er... (a sa 7-mi klas) 6to se si padate po takiva idioti?? daje poe4eto ot tqh sa grozni... se se praat na golemi... s kfo sa po-huavi ot 1 mom4e deto u4i dostata4no imam predvid ne zubar mi prosto da izkarva 5-6-5-6 i deto izglejda gotino?? taka i ne mojah da razbera s kfo sa po-gotini ot men ili nqkoi ot fr-tata mi...?
    И защо смяташ тия хора за олигофрени и тъпанари? Защото се обличат по яко от теб и имат повече момичета??

ами не съм впечатлен от такива, изобщо!!! знам какво за стока са...... питаш защо? ами..... нали лигавите патки трябват да се правят с гаджета газари.... деа знам.... аз така си го обяснявам...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    при мама
    Повечето момичета смята,че тези ''отворени момчета'' има голяма визия и е явно,че те само това гледат.
    Но визията не е важна,важно е самите характери да се привличат.
    ;]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хах... Всички момичета обичат лошите момчета... Ама те са само временно развлечение ... За сериозни неща си търсим сериозни момчета... Така че спокс... :P
    The reasons of love... <3

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Това е България! Деградацията вилнее и този който учи е автоматично задръстеняк, а тези които описа са богове. Да не забравяме и тенденцията "лошо момче". Не са виновни тези "гъзета", а момичетата. Не забравяй : човек преследва това което не може да има. Има и доста момичета които се чудят какво момчетата намират в наточените кифли с шалвари и бръмбърски очила. Еми шанс...
    +1
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    За пореден път трябва да ви обяснявам май. Тези така наречени "дрградирали типове" просто се държат по-мъжки от вас. Показват характер и това печели мацките. Както е при животните така е и при хората. Спредте да бъдете путьовци и може да си фанете нещо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на 50cent
    лол лол лол чакаите малко бе хора вие ме изкарахте ебахти гадняра -пуша , пия , имам си момичета , обличам се добре- всичко описано но все пак имам 5тици и 6тици в даскало дори ще кандидатствам за компютри и в някое елитно даскало , но момичетата не си падат по това което вече казах че правя "пуша,пия..." те си падат по това че когато и кадето да сме винаги мога да я накарам да се чувства все едно е последния ден от живота и , а не да я захвърля в някоя комютърна зала и да и кажа на коя игра ще играем ,а ще се направя на някъв мъжкар и ще я заведа в някоя дискотека после в заведение и така и момичетата като видят такова момче от пръв поглед знаят че с мен тези неща могат да се реалезират а със задръстените момчета не!

Мега фен
    Често срещан проблем.Еми,ще ти кажа: Не,майна,не и в бЪлгария !Тука трябва да си глупав,да изкарваш двойки,да псуваш учителите и да си големят газар с модерното облекло,да си с последният модел телефон и да имаш най-новото на телефона....само така си нещо в училището и в бЪлгария въобще...няма какво да се прави...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Често срещан проблем.Еми,ще ти кажа: Не,майна,не и в бЪлгария !Тука трябва да си глупав,да изкарваш двойки,да псуваш учителите и да си големят газар с модерното облекло,да си с последният модел телефон и да имаш най-новото на телефона....само така си нещо в училището и в бЪлгария въобще...няма какво да се прави...
    Пък ще си още по-готин и още по-голям Хейтър, ако пишеш името на родната си държава с главна буква.

и last.fm-ец

Мега фен
    Аз нарочно написах България с малко б,за да покажа че за да си нещо в БГ School,трябва да си И НЕГРАМОТЕН....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Аз нарочно написах България с малко б,за да покажа че за да си нещо в БГ School,трябва да си И НЕГРАМОТЕН....
    Да, това определено е фактор.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Такива,които учат и изкарват 6-тици,стоят у тях само пред компютъра и се чудят защо не са харесвани от момичетата е естествено,че няма да бъдат забелязвани или ако ще бъдат то ще е от такива момичета като тях..хем ще имат какво да обсъждат -уроците Аз също съм от тези,които харесват такива "гъзари",харесва ми когато е облечен добре, изглежда добре прически ала бала всичко да има по последна мода.Много по-добре е да видиш някой фешън с розова ризка например от колкото някой облечен обикновено (но тук понякога е въпрос на социално положение така че..говоря само за тези,които имат възможност)това е мое лично мнение.А и мисля,че не е вярно че такива хора са само хора без перспектива и цел в живота,защото някое момче може да се поддържа,да пуши,да пие и пак да има цели и да преуспее в живота
    Абе, мърло проста, кво социално положение трябва да имам, за да си купя от илиянци розова блузка за 15лв, надрани дънки за 35, очила за 10 и маратонки булдозер за 40?! Мислиш ли, че това ще е проблем за някого?? Точно 100лв (ако не можеш сама да сметнеш) ти трябват, за да заприлича един нормален човек на гадно педалче.

По темата-Наречете ме социопат, но аз с гЪзаРи и кифли почти не общувам(казвам почти, защото колкото и да ми се иска е невъзможно да ги игнорирам напълно).Приятелите ми са с моята социална принадлежност, момичетата, които ме интересуват-също.А метълите не оценяват по педалските дрешки и стърчащите свински задници.

Град
    dosta go smenqm
    честно казано не харесвам нито едните нито другите
    така наречените "гъзари" са ми адски смешни повечето от тях впечатляват момичета между 12-16 години и не могат да вържат две думи ,а момче да се облече с розова фланелка и да ми се прави на отворко не го намирам хич за впечатляващо....
    а другата група по описанията ми мяза на срамежливци ... не обичам и срамежливите все едно нямат съмочувствие
    просто момчетата трябва да са общителни и забавни да умеят да впечатляват не само с визия , но и с повединие
    а за външния вид не е лошо момчето да се потдържа , да се облича хубаво , ноо някои прекаляват с контенето
    No martini .. no party..

Град
    У вас
    Автора на тази тема трябава сериозно да размисли върху себе си.

99% от нежния пол предпочитат мъжете тип "мачо". Не биха се впечатлили от пръв поглед от някакъв си там, който е необщитетелен и видимо НЕзабавен.

Начина на обличане е много важен за първоначалните чувства, които се предизвикват у жената. Трябва да си различен, да биеш на очи. Ако чакаш момичетата да идват сами при теб... ами ще си почакаш.

Така че вместо да мъмриш "гъзарчетата" научи се малко трикчета от тях. Ако наистина си от "свестните" ти ще си останеш такъв, както и да се облечеш. Не ги псувай на ум, а се облечи като тях и ще имаш двойно по-добър успех с момичетата.

В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.

Успех.

Цитирай Първоначално написано от stk
    В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.
    С извинение, но заради хора, мислещи като теб, държавата ни е на това дередже. Искрено се надявам да не зададеш глупав въпрос "Каква е връзката между това, което написах и просперитета на държавата ни?"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    С извинение, но заради хора, мислещи като теб, държавата ни е на това дередже. Искрено се надявам да не зададеш глупав въпрос "Каква е връзката между това, което написах и просперитета на държавата ни?"

Напротив. Заради наивници като вас държавата е на такова дередже. 'щото вярват,че сичко ще се оправи. Ми аплауд за вас.

и last.fm-ец

НЯМА момче, което да изкарва само 5-6-5-6 и да изглежда достатъчно готино... а остави просто по характер да става (пфф, абсурд). А аз иначе и другите описани не ги харесвам.. Предпочитам средното-не само 5 и 6, интелигентен, красив и мил (а такива също няма много-много..)

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Напротив. Заради наивници като вас държавата е на такова дередже. 'щото вярват,че сичко ще се оправи. Ми аплауд за вас.
    Ти изобщо прочете ли какво написах? Разбра ли го? Имаш ли друго в главата освен наизустените коментари, които си откраднал от предаванията на Милен Цветков?

Кога съм казвал че "вярвам че всичко ще се оправи"? Учил ли си икономика или някаква друга наука? Знаеш ли как една държава достига някакво ниво на просперитет?

Пиши пак, очаквам с нетърпение бисерите ти.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Поклон пред могъщата Ви ерудираност в областта на икономиката. Аз очевидно съм идиот, но не видях ти да заставаш зад каквато и да е теза. Доколкото моят закърнял мозък разбра, искаш да кажеш, че едва ли не като мислим негативно, това се отразява в бъдещо безразличие към демографския проблем на държавата и крайни последици за нейната икономика.

Незнам каква утопия се опитваш да си построиш в главата, но хората от край време мислят различно и това, че някой не вижда бъдеще в социалните си контаки не го прави родоотстъпник или каквото и да е. Наивно е да го вярваш.

Сега почакай малко да се обадя на Милен за поредната му мъдрост.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Хах... Всички момичета обичат лошите момчета... Ама те са само временно развлечение ... За сериозни неща си търсим сериозни момчета... Така че спокс... :P
    Т'ва звучи като, ''те ше ни ебат само , а пък ние ше си бъдем с вас - сериозните.''
    Хората са елементарни същества.

za da ni pazi nqkoi kysno ve4erta znaete kakvo 4udo e po ulicite

Град
    У вас
    Чакай, чакай.... Според кое от моите послания определи, че мисля така? Мнение/Съвет, но начин на мислене?

Само защото си срещнал няколко такива момичета не означва че всички харесват само такива момчета каквито описваш Но един мъж трябва да е уверен в себе си да не бъде, се пак кво имаш до себе си мъж или п*тка
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Не че съм добър по математика, ама ако такъв е процента - никой на целия свят нямаше да е женен + 3 етажна къща + 2 деца.
    The Spark

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    НЯМА момче, което да изкарва само 5-6-5-6 и да изглежда достатъчно готино... а остави просто по характер да става (пфф, абсурд). А аз иначе и другите описани не ги харесвам.. Предпочитам средното-не само 5 и 6, интелигентен, красив и мил (а такива също няма много-много..)
    Аз пък познавам поне двама, които взимат стипендии и са наистина готини - и по външност, и по характер! Да, те не са плейбойчета, не ги познава цялото даскало, седмокласничките не пищят като ги видят, не са "гъзарчета", но за мен и някои от моите приятелки са страшно готини.

Вече стигнахме до извода, че оценките нямат НИЩО общо с това какъв човек си или как изглеждаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си