- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
И защо смяташ тия хора за олигофрени и тъпанари? Защото се обличат по яко от теб и имат повече момичета??Първоначално написано от Vandeta
ами не съм впечатлен от такива, изобщо!!! знам какво за стока са......питаш защо? ами..... нали лигавите патки трябват да се правят с гаджета газари.... деа знам.... аз така си го обяснявам...
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Повечето момичета смята,че тези ''отворени момчета'' има голяма визия и е явно,че те само това гледат.
Но визията не е важна,важно е самите характери да се привличат.
;]
+1Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
За пореден път трябва да ви обяснявам май. Тези така наречени "дрградирали типове" просто се държат по-мъжки от вас. Показват характер и това печели мацките. Както е при животните така е и при хората. Спредте да бъдете путьовци и може да си фанете нещо.
лол лол лол чакаите малко бе хора вие ме изкарахте ебахти гадняра -пуша , пия , имам си момичета , обличам се добре- всичко описано но все пак имам 5тици и 6тици в даскало дори ще кандидатствам за компютри и в някое елитно даскало , но момичетата не си падат по това което вече казах че правя "пуша,пия..." те си падат по това че когато и кадето да сме винаги мога да я накарам да се чувства все едно е последния ден от живота и , а не да я захвърля в някоя комютърна зала и да и кажа на коя игра ще играем ,а ще се направя на някъв мъжкар и ще я заведа в някоя дискотека после в заведение и така и момичетата като видят такова момче от пръв поглед знаят че с мен тези неща могат да се реалезират а със задръстените момчета не!
Често срещан проблем.Еми,ще ти кажа: Не,майна,не и в бЪлгария !Тука трябва да си глупав,да изкарваш двойки,да псуваш учителите и да си големят газар с модерното облекло,да си с последният модел телефон и да имаш най-новото на телефона....само така си нещо в училището и в бЪлгария въобще...няма какво да се прави...
Пък ще си още по-готин и още по-голям Хейтър, ако пишеш името на родната си държава с главна буква.Първоначално написано от Sixxkiller
Аз нарочно написах България с малко б,за да покажа че за да си нещо в БГ School,трябва да си И НЕГРАМОТЕН....![]()
![]()
![]()
Да, това определено е фактор.Първоначално написано от Sixxkiller
Абе, мърло проста, кво социално положение трябва да имам, за да си купя от илиянци розова блузка за 15лв, надрани дънки за 35, очила за 10 и маратонки булдозер за 40?! Мислиш ли, че това ще е проблем за някого?? Точно 100лв (ако не можеш сама да сметнеш) ти трябват, за да заприлича един нормален човек на гадно педалче.Първоначално написано от simonchety
По темата-Наречете ме социопат, но аз с гЪзаРи и кифли почти не общувам(казвам почти, защото колкото и да ми се иска е невъзможно да ги игнорирам напълно).Приятелите ми са с моята социална принадлежност, момичетата, които ме интересуват-също.А метълите не оценяват по педалските дрешки и стърчащите свински задници.
честно казано не харесвам нито едните нито другите![]()
така наречените "гъзари" са ми адски смешни повечето от тях впечатляват момичета между 12-16 години и не могат да вържат две думи ,а момче да се облече с розова фланелка и да ми се прави на отворко не го намирам хич за впечатляващо....
а другата група по описанията ми мяза на срамежливци ... не обичам и срамежливите все едно нямат съмочувствие
просто момчетата трябва да са общителни и забавни да умеят да впечатляват не само с визия , но и с повединие
а за външния вид не е лошо момчето да се потдържа , да се облича хубаво , ноо някои прекаляват с контенето![]()
![]()
No martini .. no party..
Автора на тази тема трябава сериозно да размисли върху себе си.
99% от нежния пол предпочитат мъжете тип "мачо". Не биха се впечатлили от пръв поглед от някакъв си там, който е необщитетелен и видимо НЕзабавен.
Начина на обличане е много важен за първоначалните чувства, които се предизвикват у жената. Трябва да си различен, да биеш на очи. Ако чакаш момичетата да идват сами при теб... ами ще си почакаш.
Така че вместо да мъмриш "гъзарчетата" научи се малко трикчета от тях. Ако наистина си от "свестните" ти ще си останеш такъв, както и да се облечеш. Не ги псувай на ум, а се облечи като тях и ще имаш двойно по-добър успех с момичетата.
В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.
Успех.
С извинение, но заради хора, мислещи като теб, държавата ни е на това дередже. Искрено се надявам да не зададеш глупав въпрос "Каква е връзката между това, което написах и просперитета на държавата ни?"Първоначално написано от stk
Първоначално написано от Python5
Напротив. Заради наивници като вас държавата е на такова дередже. 'щото вярват,че сичко ще се оправи. Ми аплауд за вас.
НЯМА момче, което да изкарва само 5-6-5-6 и да изглежда достатъчно готино... а остави просто по характер да става (пфф, абсурд). А аз иначе и другите описани не ги харесвам.. Предпочитам средното-не само 5 и 6, интелигентен, красив и мил (а такива също няма много-много..)![]()
Ти изобщо прочете ли какво написах? Разбра ли го? Имаш ли друго в главата освен наизустените коментари, които си откраднал от предаванията на Милен Цветков?Първоначално написано от w0sh
Кога съм казвал че "вярвам че всичко ще се оправи"? Учил ли си икономика или някаква друга наука? Знаеш ли как една държава достига някакво ниво на просперитет?
Пиши пак, очаквам с нетърпение бисерите ти.
Поклон пред могъщата Ви ерудираност в областта на икономиката. Аз очевидно съм идиот, но не видях ти да заставаш зад каквато и да е теза. Доколкото моят закърнял мозък разбра, искаш да кажеш, че едва ли не като мислим негативно, това се отразява в бъдещо безразличие към демографския проблем на държавата и крайни последици за нейната икономика.
Незнам каква утопия се опитваш да си построиш в главата, но хората от край време мислят различно и това, че някой не вижда бъдеще в социалните си контаки не го прави родоотстъпник или каквото и да е. Наивно е да го вярваш.
Сега почакай малко да се обадя на Милен за поредната му мъдрост.
Т'ва звучи като, ''те ше ни ебат само , а пък ние ше си бъдем с вас - сериозните.''Първоначално написано от yuyuto
Хората са елементарни същества.
za da ni pazi nqkoi kysno ve4erta znaete kakvo 4udo e po ulicite
Чакай, чакай.... Според кое от моите послания определи, че мисля така? Мнение/Съвет, но начин на мислене?Първоначално написано от Python5
![]()
Само защото си срещнал няколко такива момичета не означва че всички харесват само такива момчета каквито описвашНо един мъж трябва да е уверен в себе си да не бъде, се пак кво имаш до себе си мъж или п*тка
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Не че съм добър по математика, ама ако такъв е процента - никой на целия свят нямаше да е женен + 3 етажна къща + 2 деца.Първоначално написано от stk
The Spark
Аз пък познавам поне двама, които взимат стипендии и са наистина готини - и по външност, и по характер! Да, те не са плейбойчета, не ги познава цялото даскало, седмокласничките не пищят като ги видят, не са "гъзарчета", но за мен и някои от моите приятелки са страшно готини.Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Вече стигнахме до извода, че оценките нямат НИЩО общо с това какъв човек си или как изглеждаш!