.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 308 от общо 308
    Град
    У вас
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от stk

В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.
    Не че съм добър по математика, ама ако такъв е процента - никой на целия свят нямаше да е женен + 3 етажна къща + 2 деца.
    Говори се за 7-8 клас момчета, които искат с първата си приятелка да направят това по-горе. Чети малко и не гледай буквално на цифрата, тя е само за примера.

Аз не си падам по "отворени" момчета, симпатични са ми по-срамежливите има едно момче в училище-адски готин е (може да се каже най-готиния в училище) и не е надут, даже е срамежлив

мисля , че е логично - не сме на възраст , в която трябва да търсим някой стабилен мъж - а момче, с което да си прекарваме добре, а отворените определено повече се отпускат

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    НЯМА момче, което да изкарва само 5-6-5-6 и да изглежда достатъчно готино... а остави просто по характер да става (пфф, абсурд). А аз иначе и другите описани не ги харесвам.. Предпочитам средното-не само 5 и 6, интелигентен, красив и мил (а такива също няма много-много..)
    Аз пък познавам поне двама, които взимат стипендии и са наистина готини - и по външност, и по характер! Да, те не са плейбойчета, не ги познава цялото даскало, седмокласничките не пищят като ги видят, не са "гъзарчета", но за мен и някои от моите приятелки са страшно готини.

Вече стигнахме до извода, че оценките нямат НИЩО общо с това какъв човек си или как изглеждаш!
    Това добре обаче
    Незнам може да се бият в 12то класнички или от университета. Препоръчвам им старческия дом
    а относно по темата момичетата харесват отворени момчета главно защото те общуват най - много с тях . Нали момчето трябвало да вземе първата крачка

ако ти си заобиколен от такива моми4ета много жалко за тебе...ма не вси4ки са такива не е редно да са под об6т знаменател...аз ли4но не харесвам някви надувки до небето ма не си падам и по квантови физици....
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

В крайна сметка вероятността да се ожените с момичето, имате 3-етажна къща и 2 деца е 1:100000000000. Така че Have Fun и не му мисли.
    Не че съм добър по математика, ама ако такъв е процента - никой на целия свят нямаше да е женен + 3 етажна къща + 2 деца.
    Говори се за 7-8 клас момчета, които искат с първата си приятелка да направят това по-горе. Чети малко и не гледай буквално на цифрата, тя е само за примера.
    ерм беше шега :s...
    The Spark

ерм беше шега :s...
    Тези връзки от 7 клас продължават максимум 1-2 години . В един момент си писват един към друг

Град
    У вас
    Еми точно де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си