- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо харесвате само " отворени" момчета?
Говори се за 7-8 клас момчета, които искат с първата си приятелка да направят това по-горе. Чети малко и не гледай буквално на цифрата, тя е само за примера.Първоначално написано от 5StaR
Аз не си падам по "отворени" момчета, симпатични са ми по-срамежливите![]()
има едно момче в училище-адски готин е (може да се каже най-готиния в училище) и не е надут, даже е срамежлив
![]()
![]()
![]()
![]()
мисля , че е логично - не сме на възраст , в която трябва да търсим някой стабилен мъж - а момче, с което да си прекарваме добре, а отворените определено повече се отпускат
Това добре обачеПървоначално написано от ^blue_cat
Незнам може да се бият в 12то класнички или от университета. Препоръчвам им старческия дом![]()
а относно по темата момичетата харесват отворени момчета главно защото те общуват най - много с тях . Нали момчето трябвало да вземе първата крачка
ако ти си заобиколен от такива моми4ета много жалко за тебе...ма не вси4ки са такива не е редно да са под об6т знаменател...аз ли4но не харесвам някви надувки до небето ма не си падам и по квантови физици....
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
ерм беше шега :s...Първоначално написано от stk
The Spark
Тези връзки от 7 клас продължават максимум 1-2 години . В един момент си писват един към другПървоначално написано от 5StaR
![]()